Regionálna výstava KDTVR - Šariš

Tibor Gornaľ (29.11.2016, 07:46)
OZ CHPH Bardejov Vás pozýva na Regionálnu výstavu poštových holubov KDTVR - Šariš za účastí OZ CHPH Bardejov, Prešov, Košice a Michalovce. Miestom konania výstavy je Dom kultúry vo Svidníku so začiatkom 09:00 hod. v sobotu 03.12.2016.
Predaj chovateľských produktov a občerstvenie s kultúrnym programom je zabezpečené.
Dušan Konečný (30.11.2016, 23:53)
Ak sa na výstavu chystáte a ste majiteľom EKS Benzing (M1 alebo G2), prineste si EKS so sebou. Od 09:00 do 15:30 budeme priamo v priestoroch výstavy prezentovať novinky z dielne Benzing a okrem toho aj zadarmo, na mieste a na počkanie aktualizáciu softvéru v EKS na najnovšiu verziu.

Aktuálne verzie pre SK sú 04.04 pre M1 a 03.06 pre G2. Pri aktualizácii nehrozí strata dát, tie Vám však zároveň zálohujeme pre každý prípad a budete u nás mať zálohu načipovaných holubov. Zároveň skontrolujeme nastavenia kompatibility s MyPigeons pre bezproblémový export/import údajov počas nasledujúcej sezóny.

Čo sa môžete dozvedieť a vidieť na vlastné oči:
- ako funguje novinka Benzing Live! - prenos doletov na MyPigeons v reálnom čase, vyhodnotenie preteku z domu
- ako jednoducho exportovať pretekové údaje zo systémov Benzing pre následný import do MyPigeons aj z klubu počas vyhodnocovania preteku
- ako čipovať holuby pomocou programu PideXX
- ako sa robí diagnostika systému pomocou M1 (napätie v systéme, kontrola funkčnosti antén, limitné hodnoty pre správny chod EKS)


Predstavíme službu "Poistenie EKS", ktorá Vám zabezpečí bezproblémovú sezónu aj pri poruche systému a nutnosti zaslania EKS na servis výrobcovi a zodpovieme všetky otázky okolo práce s MyPigeons.

Tibor, ďakujeme za pozvanie, tešíme sa na stretnutie.
Štefan Krescanko (03.12.2016, 20:25)
Patrí sa poďakovať chovateľom ZO CHPH Svidník za z organizovanie Regionálnej výstavy KDTVR Šariš a hlavne za perfektnú kultúrnu vložku pri vyhodnotení výstavy.
Richard Baško (09.12.2016, 12:01)
Výsledky výstavy a katalóg si vďaka kolegom zo Svidníka môžete pozrieť na stránke

http://region-saris.webnode.sk/products/vystava-regionu-saris-svidnik-3-12-2016/

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené