Aukcia Marek Hnilička - odchovy holubov Benny Steveninck - línia Chipo,De Gueret, Chihaut !!!

Milan Blahovský (06.12.2016, 14:12)
Dávam do pozornosti ponuku vynikajúcej krvi holubov, ktoré patria medzi TOP artikel dražieb na popredných svetových dražobných portáloch PIPA.be nevynímajúc.
Benny Steveninck chovateľ z belgického Hamme získal v sezóne 2016 mnoho top výsledkov. Vyhral 30 prvých cien v klube, 2 provincionálne prvé ceny, a druhú nár.cenu Argenton a množstvo ďalších top cien na provinciálnej, zónovej či národnej úrovni.
Benny Steveninck pokračuje v dominancii v rôznych súťažiach v roku 2016, najmä na jednodňových dlhých tratiach v Belgicku.
"Čarodejník" z Hamme bol víťazom provinčných a národných najvyšších ocenení s ľahkosťou, a jeho preslávenú "Chipo" rodinu je obzvlášť ťažké poraziť doma aj v zahraničí. V skutočnosti, chovatelia z celého sveta dosiahli skvelé výsledky s vynikajúcimi Steveninck holubami, ktoré sú ťahúňmi s vynikajúcimi vlastnosťami v chovných oddeleniach.... ( prevzaté s portálu pipa.be)

V ponuke je otec 1.eso holuba TS TALENT QUATRO 2015 a je dobré pripomenúť, že z tejto skupiny holubov pochádzala aj matka 3.ESO holuba TS Řečany nad Labem 2016, ktorého vychoval Ing.Grék Peter v kombinácii na klinkhammerské holuby.
(http://www.holubar.sk/aukcie/ts-recany-nad-labem-predaj-sk-a-pl-holubov-ivcast-a-304/detail-5499/sk-2016-02806-518/#5499)

Viac info tu: http://www.holubar.sk/aukcie/marek-hnilicka-predaj-chovnych-holubov-a-337/















Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené