Aukcia - Michael Rudorfer

Daniel Krajčík (28.12.2016, 21:52)
Dávam do pozornosti aukciu rakúskeho majstra Michaela Rudorfera.
Tento chovateľ preteká výborne nielen vo vlastnom RV, ale i na národnej úrovni. Niekoľko titulov v TOP 10 národného majstrovstva svedčí o tom, že Michael dlhodobo dosahuje špičkové výsledky. Najúspešnejšie je posledné desaťročie.
Michael preteká s holubami Flor, Drapa Prange, Rosi Ekelhardt a Verbeek, ... Jeho holuby vynikajúco pretekajú aj na Slovensku a Českej republike.

Jeho 3 vítazstvá na finálových pretekoch v testovacích staniciach na Slovensku!!! z neho robia skutočného majstra svojho umenia, ktorý dosahuje top výsledky v konkurencii niekoľko stoviek resp. tisíc holubov v testovacích staniciach na finálových pretekoch cez 400 resp. 500 km.
Keď to jeho holub dokázal prvýkrát, človek si povedal - "mal šťastie". To čo jeho holuby dokázali v Tatry Derby, kde v poctivých pretekoch sa zrodili 2 veľké víťazstvá ... to už za náhodu a šťastie nemožno označiť.
Je to výsledok a ocenenie práce majstra Michaela Rudorfera, ktorého holuby sa okrem rýchlosti vyznačujú a mimoriadnou húževnatosťou, ktorou je nutné na finálových pretekoch disponovať. Tieto preteky už nie sú "hurá" pretekmi, kde víťazstvo je len otázkou správneho najrýchlejšieho nasadnutia na anténu.

V aukcii Vám Michael Rudorfer ponúka výber z toho najlepšieho čo na jeho holubníku sedí. Potomkov a súrodencov eso holubov a víťazov finálových pretekov dnešných línií.
Viac info: http://phaukcia.webnode.sk/

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené