Záver aukcie 2 nár. majstrov na PHAUKCIA - Tasary, Rudorfer. Predaj za fix. cenu - Grunaue, Šillo, Benča, Krajčík

Daniel Krajčík (03.01.2017, 19:35)
Posledných 22 -24 hodín do ukončenia aukcie:

Pavla Tasáryho – v aukcii sú ponúknuté 4 kusy, z toho 2 súrodenci 2. esa Slovenska mláďat „Adama“. Táto línia úspešne preteká u P. Tasáryho i p. Milana Patáka (obaja 1. majstri Slovenska – 2015 a 2016!!!). Sú to holuby, ktoré podávajú „neuveriteľné výkony“ najmä na pretekoch mláďat.

Michaela Rudorfera - majstra Rakúska, ktorý ponúkol mláďatá vychované po sezóne 2016 z jeho najlepších chovných holubov a pretekárov. Michael po sezóne chová len z toho najlepšieho. Neuveriteľné úspechy jeho holubov na finálových pretekoch v MTC Nitra a Tatry Derby (3 x víťazstvo vo finálovom preteku za 3 roky, plus štvrtýkrát vyhrala finále Rossi Ekelhardt), ako i viacero ďalších chovateľov na Slovensku , ktorí s jeho holubmi dosahujú top výsledky, prezrádzajú, že ide o top chovný materiál za primeranú cenu. Párenia línie Rossi Ekelhardt x novoobjavené holuby Verbeeck a pôvodné holuby Flor dávajú v rôznych kombináciách produkty, ktoré dokážu excelovať v testovacích staniciach i v oblastných združeniach.
Gény holubov Michaela Rudorfera sú obsiahnuté v dvoch 1. eso holuboch na úrovni OZ dvoch rôznych chovateľov Slovenska. Bohužiaľ, neželajú si, aby boli menovaní.
Druhé eso OZ vychoval z holubov Rudorfer aj pán Peter Kurek, ktorý nebyť administratívnej chyby, je dnes 1. majstrom krátkych tratí Slovenska! Rovnako jeho 22. miesto vo finálovom preteku TATRY DERBY 2016 je z 50% produktom holubov od Rudorfera.
Holuby Rudorfer (plavá/červená linka) lietajú výborne aj u chovateľa v nehostinných podmienkach Nízkych Tatier.

Ďalej za fixnú cenu ponúkajú holuby:

p. Grunaue - línia holubov Vandenabeele – v ponuke vnuk „Rudy“““ a 2 vkrevnení samci na „Wittenbuik“ a „Bliksem“, a holubička od de Saer. Pán Grunaue, ktorý končí s chovom stredno a dlhotraťových holubov, sa rozhodol znížiť ceny týchto holubov – viď. webstránka.

p. Šillo – známa stálica. V holubníkoch pána Šilla sedí prvotriedny material pre všetky typy tratí. V ponuke za fixné ceny ponúka 13 holubov.

p. Benča – mladý chovateľ s výborným materiálom ponúka najmä holuby línie “Belmondo” Štefana Šutého.

p. D. Krajčík – niekoľko voľných holubov (samcov) pripravených pre chovnú sezónu 2016 z dôvodu nadbytku samcov v chove.

Viac info: http://phaukcia.webnode.sk/
Daniel Krajčík (04.01.2017, 21:36)
Pán Rudorfer ďakuje za prejavenú dôveru a praje novým majiteľom veľa zdaru so zakúpeným materiálom.
Vyjadruje nádej, že zakúpené holuby budú novým majiteľom robiť aspoň také služby ako jemu - v pretekoch v OZ i testovacích staniciach.

Holuby M. Rudorfera budú vydávané v sobotu o 12:00. Prosíme chovateľov, aby si ostatné záležitosti zariadili tak, aby o 12:00 mohol p. Rudorfer holuby odovzdať.

Nevydražené holuby si prípadní záujemcovia môžu odkúpiť za vyvolávaciu cenu!
Jedná sa o perfetkný materiál. Michael Rudorfer patrí medzi tú maličkú skupinu chovateľov, ktorých holuby podávajú špičkové výkony v OZ a zároveň tie isté holuby dosahujú neuveriteľné výsledky aj v testovacích staniciach.
Daniel Krajčík (05.01.2017, 14:22)
Vo štvrtok poobede sa Michael Rudorfer rozhodol pri neodpredaných holuboch znížiť ceny.
Prehľad holubov na linku: http://phaukcia.webnode.sk/m-rudorfer-aukcia/stav-prihadzovania/

Rovnako p. Gruenaue znížil ceny u niektorých Vandenabeele holubov. Prehľad na linku: http://phaukcia.webnode.sk/g-vandenabeele-ponuka/zoznam-holubov/

Tí, ktorí majú záujem o nech sa prihlásia na tel.: +421907280336 alebo phaukcia@gmail.com.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené