Nasadzovanie holubov.

Jančok Ľudovít (06.02.2017, 17:18)
Môže chovateľ svoje holuby vyberať z koša a podávať členovi Nasadzovacej Komisii? Ide hlavne o správne poradie nasadenia. Mne je to jasné, ale prosím kompetentných o vyjadrenie, verejné, lebo niektorí chovatelia tomu asi nerozumejú. Pán Krajčík, prosím Vás. Pozdravujem Ludvik.
Daniel Krajčík (06.02.2017, 23:06)
Pan Jančok, toto snad ovladaju uz aj batolata ... nabuduce sa mozno niekto spyta, ci chovatel svoje holuby moze priniest do NS ... alebo ci moze dychat. Aj to budeme riesit na DF? Tym chcem len povedat/odporucit to, ze nech ti "niektori chovatelia" citaju PP.

Podla znenia PP: "Je neprípustné, aby chovateľ pri košovaní (nasadzovaní) vlastného holuba držal, zapisoval, krúžkoval a hlásil jeho číslo. Chovateľ má právo kontrolovať správnosť zápisu v kontrolnom liste."
Majitel moze vyberat svoje holuby z kosa a podavat clenovi nasadzovacej komisie - tomu clenovi komisie, ktori holuba vezme a bude holuba prikladat na EKS resp. hlasit jeho cislo. Dalej uz vsetko vykonava komisia, samozrejme, majitel moze kontrolovat spravnost zapisu na KL.
Jančok Ľudovít (07.02.2017, 07:15)
Zdravím Vás. Pán Krajčík veľmi pekne ďakujem, mne je to jasné, ale stala sa taká vec ktorá ma prinútila dať túto otázku, aj keď možno teraz vyzerám ako neandrtálec. Ak bude treba dozviete sa aj viac. Ešte raz Vám ďakujem. Pozdravujem Ludvik.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené