Zmazanie TS

Dalibor Duľa (24.02.2017, 20:56)
Prečo boli zmazané odkazy na slovenské TS okrem derby tatry,odpovie niekto kompetentný?
Andrej Kováčik (24.02.2017, 21:49)
Pozdravujem Vás pán Duľa. Neviem, či sa dočkáte serióznej odpovede. Ja som ju do dnešného dňa nedostal! Všetko je tak, ako má byť!
V každom prípade ideme WEST SLOVAK DERBY odpropagovať do Holandska. Sme stále živí! Odkaz je tu www.west-slovakderby.com



Dalibor Duľa (25.02.2017, 08:27)
Ja neviem p.Kováčik, ale podľa mňa má tato stránka hlavne informovať,propagovať a diskutovať o PH, ale ste zrejme v nemilosti tak Váš odkaz na na Vašu TS bol odstránený a boli ponechaný iba vyvolený.Škoda, že nám nevie odpovedať nikto kto prevádzkuje web.stránku,hm.....
Dušan Konečný (25.02.2017, 11:28)
Dalibor, Andrej, na zaklade spravy z predoslej noci na whatsapp usudzujem, ze za spravcu webu povazujete mna.

Stranky szchph spravujem po technickej stranke vylucne na zaklade instrukcii zo sekretariatu a clenov prezidia, nikdy nie na zaklade mojej vlastnej vole ci osobnych preferencii.

Dovod urcite bez problemov poskytne p. Javorcek pocas jeho pracovnej doby a to sposobom, ktory povazuje za vhodny
Andrej Kováčik (25.02.2017, 12:10)
Dušan !!!! pán Javorček jasne povedal , že si to urobil ty!!!! Toto tvrdil keď som mu volal. Tak o čom sa už budeme rozpravať teraz!!! Keď niečo spraviš tak si aspoň za tým stoj!!!
Dušan Konečný (25.02.2017, 12:24)
Znovu ak nerozumies: ak nieco na webe SZCHPH urobim, vylucne na zaklade instrukcie zo sekretariatu alebo clenov prezidia. Teraz som s Palom hovoril, potvrdil mi ze tato poziadavka bola platna a k ziadnemu pochybeniu z mojej strany neprislo.

Andrej Kováčik (25.02.2017, 12:33)
Dušan !!!!!!!! Teraz som ti poslal dôkaz!!!!
A ešte stale mi ideš tvrdiť niečo iné!!!!
To čo robíš je velmi zvláštne. Aspoň sa dohodnite keď idete robiť taketo veci!!!!
Milan Blahovský (25.02.2017, 12:47)
Andrej, asi ideš od zlého konca...Dušan nikdy nerobil svojvoľné rozhodnutia.
Andrej Kováčik (25.02.2017, 12:49)
Dakujem, Javorcek ti klame. V utorok mi volal, ze si neuhradil clenske szchph 35 eur, aby som ti vymazal odkaz. Ked som s nim hovoril dnes uz sa zacal vykrucat ze ti asi spravia vynimku a ze ked budem mat cas mam to dat spat
Správa od D.K teraz
Andrej Kováčik (25.02.2017, 12:53)
Treba si spraviť úsudok!
Dalibor Duľa (25.02.2017, 13:39)
Dušan v prvom rade ja neviním Teba,ja som len zostal zaskočený, že nikto neodpovedal a nakoniec keď to dobre chápem tak musí byť p.Kováčik členom zväzu a bude mať odkaz na webe szchph áno?tak potom to je supe,r pretože Milion dollar,Algarve a Matuška a pod.nemusím menovať všetkých zrejme sú tiež členmi našho zväzu,premňa nepochopiteľne a divné,tak ako som písal informovať,diskutovať malo by byť poslaním tejto diskusie.
Peter Záhorský (25.02.2017, 16:13)
Zodpovedných treba hľadať buď na sekretariáte alebo v Prezídiu SZ CHPH.

Čo je na tom nepochopiteľné. Dušan Konečný, ako správca stránky urobí len zmenu, ktorú mu nariadia zodpovední (uvedení vyššie).
Logicky Dušan nepreberá žiadnu zodpovednosť za vykonané zmeny, zodpovední sú tí, čo nariaďujú.
Tak prečo obviňujete toho nepravého.

Určite je na zamyslenie, prečo sú na stránke uvedené TS z iných krajín (viem si to vysvetliť len tak, že možno stačí byť (aspoň) členom FCI?, tak potom by to malo logiku).

S pozdravom Záhorský
Otto Hybner (25.02.2017, 17:24)
Vážení přátelé
na českých stránkách nefunguje pouze TRIX DERBY a MTC Nitra.
S pozdravem Hybner Otto
Dušan Konečný (27.02.2017, 01:03)
Andrej, v nahrávke telefonátu, ktorú si mi poslal, Pavol Javorček hovorí, že on zmazanie nenariadil, že som možno ja pri mazaní neaktívnych TS urobil chybu a zmazal aj tvoj. K tomu môžem jednoznačne napísať, že sa jedná o nepravdu. Ako to bolo, som ti napísal do súkromnej správy, ktorú si mimochodom zverejnil bez môjho povolenia. Predpokladám, že aj telefonát s Pavlom Javorčekom si nahrával a zdieľal bez jeho vedomia a súhlasu. Ak sa mýlim, oprav ma.

Čo ma však zaráža je fakt, že na základe toho telefonátu, v ktorom sa spomína moja teoretická chyba, si ma okamžite odsúdil no najmä verejne obvinil z neoprávnenej manipulácie informácií na oficiálnych stránkach SZCHPH - môjho klienta. Nemal som do tej doby od Teba žiadny neprijatý hovor, správu ani email s otázkou, či som si niečoho takého vedomý, resp. či som to teda naozaj vedome urobil alebo žiadosť o nápravu situácie, ktorú som podľa Teba vedome spôsobil. Je podľa Teba takéto jednanie z Tvojej strany seriózne a zodpovedné?

Namiesto toho som si v nedeľu v noci našiel správu o okamžitom prerušení našej spolupráce, citujem poslednú časť "Už mi nikdy nevolaj. Ďakujem" a na fóre diskusného fóra tému založenú Daliborom, to som však ešte netušil, že to spolu súvisí.

Okrem toho ešte v súkromnej komunikácii pokračuješ s invektívami, že pre Teba "nie som spoľahlivý partner", "nôž do chrbta, to je vaše" a pod.

Pritom celá naša doterajšia spolupráca spočívala v tom, že sme Ti s manželkou vypracovali cenovú ponuku na systém BENZING pre Tvoj projekt, ty si ju akceptoval, my sme čakali na realizáciu. Aj preto by ma zaujímalo, ako si prišiel k tomu, že Ti chcem vedome poškodiť pred realizáciou objednávky a to ešte takýmto veľmi hlúpym spôsobom.

Po tomto sa však cítim poškodený ja. Nemyslím, že Tvoje správanie a Tvoje reakcie sú adekvátne vzniknutej situácii. Ak pretrváva Tvoj záujem o systém BENZING, odporúčam kontaktovať priamo výrobcu, s ktorým je následne možné riešiť aj technickú podporu pre Tvoju TS. Naša cenová ponuka a vyjednaná zľava na licenciu OLR týmto stráca platnosť.
Andrej Kováčik (27.02.2017, 04:11)
Dušan!!!! Mne sa táto debata už zdá zvláštna a v tejto dobe hlavne scestná. Už 6 dní sa dokážete venovať uplne ale že úplne jednoduchej veci. "Dať či (ne)dať odkaz na SZCHPH " ako pán P.J. tvrdi, že sa to stalo omylom!!!!! Nakoniec sám si to počul!!!!!
"Keď ste W S D vymazali z odkazov TS na tomto portaly je to len Váš problém a vaša škoda" !!!!
Dušan ak budeš niekedy v živote financovať takýto projekt z vlastných zdrojov a v takomto velkom rozsahu bez partnerov a proti ľuďom čo šíria dezinformácie ,
nepravdy , lži - tak až Potom pochopíš čo ste to vlastne (akože omylom) spravili.
Ja idem ďalej Dušan a tie polená pod nohy preskakujem. WSD je a buďe či už s odkazom alebo (ne)odkazom na SZCHPH.
Dušan keď si vymazaval WEST SLOVAK DERBY z odkazov , vlastne si vymazal aj BENZING v tejto OLR. Tieto vaše zvláštne spôsoby KOMUNIKÁCIE sú pre mňa neakceptovateľné do budúcna.
Milan Blahovský (27.02.2017, 11:32)
Mňa osobne irituje a zaráža, že na stránke SZ sa v časti odkazy objavujú webové stránky, resp. odkazy na ne, ktoré už dlhšiu dobu nie sú funkčné a teda asi iba zavádzajúce návštevníkov. Teda to čo sa rodí, resp. chce propagovať náš šport u návštevníkoch webovej stránky SZ odtiaľ zmizne a to čo tam je mŕtve tak to držíme "pri živote".....
Šimko František (27.02.2017, 16:29)
Pan Javorček reagujte , Dušanovi verím na 100% !
Luhový Miroslav (27.02.2017, 17:42)
Veď to je jasné,že sa jednalo o príkaz niekoho z Prezídia.Dušan a ani Paľo urobia len to čo dostanú zhora príkazom.Preto nechápem tie útoky na Dušana .
Andrej Kováčik (28.02.2017, 07:03)
Pán Šimko sa včera o 16:29 niečo pýtal. Kto má osobny záujem na tom , aby tento chalan za niekoho zostal v mojich očiach neseriózny?????
Toto chcete s chovatelmi praktizovať aj ďaľšie roky???? Vážne Neuveritelné!!!!
Je rok 2017 a tymto spôsobom sa Slovenský chovatelia nikam neposunú.
Toto sú spôsoby z bývalých čias PÁNI!!!!
NIEKTO SA POMÝLIL A ZO SZCHPH SI SPRAVIL VLASTNÚ SPOLOČNOSŤ.
Vy ste pre chovateľov a nie naopak!!!!!!!
Dalibor Duľa (28.02.2017, 15:50)
Nooo a už opravené, na oznamoch je odkaz,keď sa chce tak dá.
Barbirik Igor (05.03.2017, 16:08)
Dobrý deň dlhšie som sa rozhodoval či zareagovať na obvinenia pánov Konečného a Javorčeka ktoré sa mi nepáčia.
Jeden je správca stránky a druhý sekretár zväzu ktorý plní príkazy a svoje pracovné povinnosti .
Či sa niekto bude na mňa hnevať alebo nie je mi to jedno.
Každá jedna Testovacia stanica je podnikateľský subjekt ktorý to robí pre zisk. A každý podnikateľský
subjekt si všade vo svete za reklamu svojej firmy musí zaplatiť.
Aj chovatelia ktorý majú svoje holuby v aukcií si za reklamu svojich holubov musia zaplatiť.
A preto sa mi nepáči ak si niekto vynucuje reklamu ktorú ma zadarmo na stránkach SZ CHPH a zvolí takýto
spôsob že obviňuje sekretára zväzu a správcu stránky.

Jančok Ľudovít (05.03.2017, 16:16)
Zdravím Vás. Igor, Ty si ako víno. Čím si starší, tým si lepší. Ahoj. Pozdravujem Ludvik.
Andrej Kováčik (06.03.2017, 16:43)
Dobrý deň, Pán Barbirik má pravdu. Nakoľko som nezaplatil za túto reklamu tak nemám právo využívať tento priestor. Odkaz WSD nepatrí na túto stránku. Ihneď preto všetko napravím a tento odkaz už na tejto stránke zajtra nebude. Preto by som chcel požiadať o faktúru za celý čas mojej reklamy na tomto portály.
Andrej Kováčik (06.03.2017, 22:33)
A zaroveň je toto môj posledny prispevok na tomto portaly.
Barbirik Igor (07.03.2017, 07:45)
Dobrý deň Pán Kováčik ja osobne nevidím žiadny problém umiestnenia akejkoľvek reklamy alebo linku
na stránkach SZ CHPH či už je reklama zdarma alebo spoplatnená záleží len na majiteľovi stránky .
Ale komunikácia medzi majiteľom stránky a zákazníkom musí prebiehať na určitej úrovni ,(nie ako
v tejto diskusií do ktorej ste sa asi nechali zatiahnuť )
Umiestnenie každej reklamy alebo linku určite zjednoduší prístup chovateľom k informáciám .
Alexander Hlavatý (07.03.2017, 14:19)
Pán Kováčik. Netreba reagovať s horúcou hlavou. Bolo by na škodu ak by sa mali informácie súvisiace s testovaciu stanicou ktorá pôsobí na Slovensku nachádzať mimo oficiálnej stránky Szchph kde sú každému po ruke. Netreba sa dať znechutiť nejakými výstrelmi do tmy. Držím palce!
Andrej Kováčik (08.03.2017, 07:27)
Pan Hlavaty ja horucu hlavu nemam! A nemam ani 15 ani 10 rokov. Jasne som sa vyjadril hore o dva prispevky. Nechcel som to porusit. Ten odkaz tam jednoducho nepatri. Nechapem co to tam este dnes robi. Tu si robi kazdy co chce! Ziadne pravidla slusnosti. Ved sa tvarme vsetci ze tu nic nieje ziadna nova TS. Info : Na webstranke WSD v Nedelu bolo 1800 ludi a s toho 632 ludi zo Slovenska. Nepotrebujem reklamu na SZCHPH.
Za mna hovoria ciny!!!

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené