Predám

Dalibor Duľa (26.03.2017, 10:19)
Predám geneticky odpad výkričná cena 5 Eur
Július Vida (26.03.2017, 10:27)
Zn. Zberné suroviny spol. s.r.o.
Zdeněk Adamík (26.03.2017, 11:52)
Cena je na kusy nebo na kila?
Šimko František (26.03.2017, 12:13)
No chlapci mali ste vyštudovať genetické inžinierstvo a dnes by ste boli za vodou , iba by ste posielali čísla účtov n a ktoré by vám TS posielali eurá. Lebo ten náš kolega určíte končil s červeným diplomom ... Hej a genetické inžinierstvo so zameraním na PH , no len či nie je takých machrov škoda pri holuboch , to by bolo keby sa dal napr. na dostihové kone ... , lebo genetika nepustí a ak na to máte tak je jedno v akom obore rozbíjete bank. P. Adamík nemal p. neb.Horsák niečo spoločné s týmto oborom ?
Dalibor Duľa (26.03.2017, 13:11)
Tak, mám kamaráta jedného špičkového holubára s KE, ktorý bol jeden čas neporaziteľný a ten keď bola dobrá partia,tak stále zdôrazňoval,že na baby treba "GENETIKU",takže na tej genetike niečo bude
Július Vida (27.03.2017, 10:03)
Pán Šimko u mňa je odpad, odpad. A verte, že viem čo hovorím. A keď si za odpad genetik s červeným diplomom nechá zaplatiť i keď len 5 éčok tak tomu hovorím, že špekulant.
Možno som pred niekým debil, ale ja genetický odpad likvidujem a verte mi, že by som ho nepnúkol ani zadarmo svojmu nepriateľovi.

Zdeněk Adamík (27.03.2017, 12:09)
Pane Vida, neberte to zase tak vážně. Na téma: genetika v chovu závodních koní, se lze dobře bavit např. s p. Ing. Zdeňkem Hlačíkem, který tyto poznatky přenášel a přenáší úspěšně i do chovu PH. Takových chovatelů bylo a je v bývalém ČESKOSLOVENSKU více. Většinou však, ač je to smutné, tak bylo. To se týká i p. Horsáka seniora. Jeho syn bojuje v tom duchu nejen v oboru PH, ale i zelinářství, pokud vím.
Já také raději chovám, než závodím, i když vím, že bez toho druhého to nejde. Několikrát jsem se ve své kariéře věnoval liniovému chovu, ale výsledkem byl vždy vyrovnaný nádherný exteriér, ale výsledky těchto odchovů nedosahovaly úspěchů holubů chovaných vzdálenou příbuzenskou metodou anebo křížením. Tedy víceméně intuitivnímu páření. Tzv. šestý smysl (nebo nesmysl...) A co je dost nepříjemné na liniovém chovu: to je potřeba mnohem většího stavu chovných jedinců, tak aby bylo z čeho vybírat. Nelze všechno dělat jen podle šablony, chce to více citu. No, ale to jsem se zakecal, tak už raději dost.
P.Matalik (27.03.2017, 14:59)
Zdeňku 100 body!!
Július Vida (28.03.2017, 10:49)
Pán Adamík. Na reakciu v tomto príspevku mi stačí môj hlúpy sedliacky rozum. Nepotrebujem ešte iný.
Zdeněk Adamík (28.03.2017, 10:56)
To jsem rád, že Vám tak málo stačí ke štěstí. To já jsem zcela jiný, stále hledám kde se mohu poučit; hlavně proto abych neumřel úplně blbý.
martin urban (28.03.2017, 19:36)
ale ten chovatel co preteka tri roky zacal pretekat v jablunkove a od kamarata z jablunkova som pocul ,ze tam to zacalo a a na slovensku to konci, ale ako ked si vie vypocitat X faktory v genetike nech preteka s kukuckami .... to by mu asi odkazal aj veterinar , lebo veterina trva 6 rokov a 5,5 roka jednu veterinarku poznam aj osobne a on to stihol za 3 roky a to mu nepocitam, ze doktor vied trva dlksie a genetik to sila , ako ked na to ma nikto mu to nebere ani na to nedava , ked tak tuzi po tej genetike nech si zalozi klub genetikov ... ale ako opovrhoval.. tak ked sa podari jemu dat na pretek 9 holubov a v konkurencii cez 2000 mladich bude mat 1veho nasadeneho a umiestneneho a do minuti druheho a ja budem davat proti nemu 127 genetikov a cela organizacia holuby asik jeho uspech potesi lebo to sa moze podarit a mna porazi,ale nie opakovat do nekonecna a d kedy sa mi to podarilo tak mam respekt lebo nebol toholub z mojich a prave z toho holuba som sa smial a dal mu meno Kukucka
Luhový Miroslav (28.03.2017, 21:15)
Vážení chovatelia,myslím si,že sa to už zvrhlo na hon na čarodejnicu.Čo sme sa mohli potešiť ďaľšiemu úspechu holubov pod slovenskou vlajkou,tak tu začal útok na pána Gregorowskeho.Možno jeho príspevky boli trochu nešťastné a zle pochopené.Jja mu naopak gratulujem k výbornému úspechu a prajem mnoho ďaľších.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené