ALGARVE GREAT DERBY (PT) 2017 - možnosť účasti

Daniel Krajčík (17.04.2017, 20:52)
Vážení milovníci testovania a porovnávania mladých holubov,

dávam do pozornosti možnosť účasti v medzinárodnej testovacej stanici ALGARVE GREAT DERBY, v Portugalsku.
Jedná sa o testovačku, ktorá tento rok vstupuje do tretieho ročníka.
Holubník sa nachádza v tej istej oblasti Portugalska (oblasť Algarve - juh Portugalska) ako holubník špičkovej a nám dobre známej testovacej stanice ALGARVE GOLDEN RACE.
Jedná sa vlastne o konkurenčný projekt, mnoho chovateľov však využije pobyt v ALGARVE a absolvuje finálový pretek v jednej i druhej testovacej stanici (v ALGARVE GREAT DERBY je finále 29.9. a v ALGARVE GOLDEN RACE 30.9.2016!) a znásobí tak svoj zážitok počas jedného pobytu.

V sezóne 2016 nám zo semifinále urobili radosť holuby pp.
• Greg Team (14. miesto),
• Krajčík Daniel a Andrea (25. miesto) a
• Laš Vladimír (30. miesto).

Vo finálovom preteku holuby pp.
• Pavlík Z. (19. miesto),
• Vaňo Ondrej (20. miesto) a
• Greg Team (31. miesto).

Podmienky účasti:
- Jeden tím sú 4 holuby (3 sú aktivované a 1 náhradník) a poplatok zaň je 400 EUR
- Švrtý holub je automaticky aktivovaný v prípade straty niektorého z holubov 1-3. V prípade, že do finále sa žiadny holub z tímu nestratí, štvrtého holuba bude nutné pred pretekom aktivovať sumou 150 EUR.
- Holuby musia byť zaslané spolu s rodokmeňom a kartičkou o vlastníctve holuba. V prípade, že ich majiteľ nedodá, vzdáva sa 50 percentného podielu z aukcie.
- Holuby musia byť vakcinované proti PMV, 10 dní pred odoslaním.
- Výhry budú zdaňované podľa portugalského práva
- Do aukcie bude zaradených prvých 240 prvých doletených holubov, majiteľ má z tejto aukcie podiel 50% (po odpočítaní nákladov na aukciu).

Oficiálny web ALGARVE GREAT DERBY – http://www.algarvegreatderby.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zasielanie holubov prebehne pravdepodobne 9.5.2017.

Predpokladané zberné miesta:
- Bojná
- Bratislava
- na trase - Košice-Poprad-Žilina-Považská Bystrica – Bojná - Bratislava (podľa záujmu a dohody)
- na trase Brno-Praha (podľa dohody)

Preštudujte si propozície a prosím tých, ktorí majú seriózny, aby nahlásili počet tímov
- na tel. 0907280336
- e-mail: d.krajcik@gmail.com
Na týchto kontaktoch zodpoviem aj prípadné otázky.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Prosím, aby sa prípadní záujemcovia nahlásili čo najskôr.
Definitívna uzávierka prihlášok bude 1.5.2017.

Predpokladaný termín sústredenia holubov: 5.5.-6.5.2017.
Predpokladaný termín zaslania holubov: 9.5.2017 (viac info čoskoro).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Preteky:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ocenenie pretekov a eso holubov:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dalibor Duľa (19.04.2017, 20:15)
Len škoda že zabudli všetkých povyplácať....
Andrej Kováčik (19.04.2017, 20:34)
Slová Dmitris Aslanidis Grecko výťaz finálového preteku v roku 2016

Dmitris: Andrej už sa nikdy nezúčastním v ALGARVE GREAT DERBY v Pertugalsku
Andrej : Prečo?
Dmitris: Do dnes a to je posledný január ešte nemám vyplatenú výhru!
Andrej: hmm
Dmitris: u Vás na Slovensku to skúsim v tomto roku
Andrej: Ďakujem za dôveru

Týmto som nechcel nikoho ani uraziť ani poškodiť. Len ťa prosím Dano keď už lanáriš ľudí do asi 2000 km vzdialeného miesta v Portugalsku. Tak sa o nich aj staraj! Ako všetci moji koordinátori v Európe aj ty máš určite inštrukcie ako máš postupovať. Ten servis si ľudia zaslúžia! Nerobíš to zadarmo! Hlavne zodpovednosť za všetko je potrebná.

Pekný večer
Andrej Kováčik (20.04.2017, 05:39)
Danko pisal mi teraz Sergio.
Ja som bol s Aslanidisom osobne v Bruseli a povedal to nie len mne. Konecne sa utvrdilo to co som si uz dlho myslel a nevedel kto to moze robit. Dakujem za reklamu co mi robis.

Ked aspom pises tak pis pravdu. Dobre si precitaj co som hore napisal.
Andrej Kováčik (20.04.2017, 07:03)
Vsetko je uz na spravnom mieste .
Pisal mi pan Aslanidis. Vsetko je v poriadku. Tato informacia vznikla 29.1. a to v Bruseli. Pan Dula musite to reklamovat u pana Sergia Ferreiru. Asi je problem v ucte . Algarve Great derby vsetko splnila ako slubila kazdemu.
Július Marton (20.04.2017, 13:47)
Zdravím páni.Viem ,že pán Krajčík robí pre nás chovateľov ktorý dávajú do TS v zahraničí čo je v jeho silách.Nikoho nenúti ani nenahovára a nakoniec neni sme malé deti a máme občianske preukazy a neni sme zbavený svojprávnosti.Je to na každom z nás ako sa rozhodne. Ak by mal aj nejaký prospech okrem starostí ktoré mu z organizovania zásielok vyplívajú je to jeho vec.Bol by hlúpy keby to robil grátis.Hodnotenie TS sa robí na konci sezony čiže po finálovom preteku. Neni dobré keď niekto ešte ani nezačal a už vie aj hodnotenie.Každý zázrak trvá 3 dni a je koniec.Konkurencia TS je veľká ,chovatelia rozhodnú kde si dajú svoje holuby.(Vy dvaja si prestante vykať) vieme o čo tu ide.
Len toľko páni podnikatelia.
Daniel Krajčík (20.04.2017, 16:07)
ad1/ VŠETCI slovenskí/českí chovatelia, ktorým som posielal holuby do Great Derby minulý rok a získali výhru resp. mali podiel z aukcie podľa propozícií TS, dostali peniaze na svoj bankový účet príp. ich majú na vnútornom účte TS pre použitie na aktiváciu v ďalšom roku, podľa ich želania.

ad2/ Volal som v 1/2017 aj Daliborovi, v snahe dať na listinu IBAN a SWIFT kódov potrebných pre platbu aj jeho. Jeho prihlášku kde boli tieto údaje uvedené som nemal, pretože som mu ja holuby do Great Derby neposielal. Dalibora poznám, chcel som mu pomôcť urýchliť vyplatenie, ale bohužiaľ, dohodnutý deadline nerešpektoval.
Výhru 50 EUR má však celkom určite na jeho vnútornom účte Algarve Great Derby. Pre riešenie tejto situácie odporúčam osloviť koordinátora, ktorý mu holuby posielal do Great Derby, myslím, že situácia bude vyriešená k jeho spokojnosti.

ad3/ Väčšina TS vypláca výhry až po ukončení aukcií, alebo ich necháva na vnútornom účte chovateľa, pre použitie v budúcom roku, podľa želania chovateľa. Väčšina chovateľov s tým súhlasí, tí čo posielajú holuby do TS to poznajú ...
Pán Aslanidis z Grécka vyhral 1. cenu a tá mu bola vyplatená. Viem, že už 2-3 týždne má v Great Derby mláďatá pre sezónu 2017.

ad4/ Andrej Kováčik, bol by som rád keby si si odporúčania a výkričníky v odkazoch adresovaných pre mňa (príspevok 19.04.2017, 20:34) nechal pre seba príp. ich smeroval svojim podriadeným ... Vyprosujem si takého správania voči mojej osobe!

Obviňuješ ma z reklamy v negatívnom zmysle? Aj takéto obvinenie si vyprosím! Považujem to za krivé obvinenie!
Uvedom si, že obvinenia, ktoré píšeš, píšeš na verejné diskusné fórum a bez akýchkoľvek dôkazov!

ad5/ Sergio Ferreira z Algarve Great Derby ta zrejme kontaktoval, pretože verejne šíriš klamstvá o testovacej stanici Algarve Great Derby. Vôbec sa mu nečudujem.
Andrej Kováčik (20.04.2017, 17:33)
Dano mna to nebavi sa tu s tebou dotahovat a nieco ti dokazovat. Je nad slnko jane ze sa nikdy a k nicomu nepriznas ako to bolo aj s vymazanim odkazom WSD na tejto stranke. Ja mam ine starosti. Ver mi! Prestan sa ty zaujmat o moju osobu a vyjadrovat sa o WSD nielen na Slovensku. Nic s tebou nemam. Nic o tomto tu nevies. Tak ta este posledny raz prosim nevyjadruj sa o mne! Denne komunikujem s x ludmi a dostane sa mi do usi vselico.
Velmi pekne dakujem za pochopenie.
Daniel Krajčík (20.04.2017, 22:31)
ad1/ Nezdá sa ti scestné ma tu osloviť a školiť čo mám či nemám robiť a keď ti odpoviem a uvediem fakty, nakoniec hodiť na mňa, že sa s tebou tu doťahujem???
ad2/ Neviem aké máš starosti a vôbec ma to nezaujíma.
ad3/ Už dvoch ľudí si tu obvinil, že ti dali zmazať odkaz ... ja som tretí v poradí, ale si vedľa. Klameš.
ad4/ Čo povedať k posledným vetám? Obvinenia bez dôkazov, ... tvoj štýl.
Reagoval som len na tvoje predchádzajúce tvrdenia, nie je v mojom záujme sa tu s tebou doťahovať.
Buček Eduard (20.04.2017, 23:33)
Je to smiešne čo tu predvádzate.
1. pán Kováčik- Vám sa nepáči že niekto propaguje niečo iné ,ako Vašu TS.
2. Dano to nepropaguje prví rok a je na trhu už dlhšie ako Vaša TS tak sa mi nepáčia tie nepriame útoky.
3. Každý ma možnosť sa rozhodnúť kde a do akých rúk zveri svoje holuby .
4. Ja dávam roky holuby do rôznych TS jeden rok je pre mňa úspešný a druhý moje holuby neukážu nič ,asi som zle popáril tak neobviňujem a všade som dostal vždy výhry a bolo ich dosť. Toho roku dávam do piatich TS ktorým verím a propagujem ích tak isto ako Dano a tiež by sa mi to nepáčilo ,ak by ste písali o nich.
5. Dano pokiaľ viem nič tu nenapísal proti Vašej TS. " A že jedná babka povedala " to je pase. Veď rečí sa robia stále a najradšej máme keď z bublinky urobíme more.
6. Máte svojich klientov - zákazníkov tak sa im venujte a nestarajte sa o klientov iných TS.
7. Myslím že Slovenský chovatelia nie sú tak hlúpy a vedia sa rozhodnúť sami kde dajú a v konečnom dôsledku aj čo im povolí peňaženka.
8. Ak nebudú spokojný, tak tam o rok nedajú a z toho nemôžu obviňovať Dana ,lebo nikomu neprikladal nôž na krk.
9. Mne osobne sa nepáčia niektorý pätolizači čo Vás propagujú je to každému jasne z príspevkoch o koho ide.
Nemám nič proti Vám ,ale toto sa mi ozaj nepáči. To Tu nepatrí. Preto som napísal svoj názor.
Prajem tiež pekný večer a ďakujem za pochopenie.
Andrej Kováčik (21.04.2017, 06:42)
S panom Krajcikom som vcera volal pan Bucek. Nepotrebujem propagovat WSD panom Krajcikom. Uz sa to propaguje samo. Dano ja klamat nemusim a nepotrebujem to k mojej praci.
Dano ja som ta slusne v mojej poslednej vete poprosil o nieco. Este raz ju napisem teda. Velmi pekne dakujem za pochopenie. Skoncil som touto vetou o tejto teme!
Prajem Vam krasny den.
Daniel Krajčík (08.08.2017, 11:17)
Daniel Krajčík (11.08.2017, 08:36)
3º Treino
Release Point: Serra Tavira
Info:
Distance: 25 km
Release Time: 11.08.2017 08:00:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 2196

Doletova listina:
https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1502406055&season_id=7
Daniel Krajčík (15.08.2017, 12:18)
4º Treino
Release Point: Martimlongo 40KM
Info:
Distance: 43 km
Release Time: 15.08.2017 07:45:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 2183

Doletova listina: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1502760017&season_id=7
Daniel Krajčík (18.08.2017, 07:35)
5º Treino 1º Hotspot
Release Point: PEREIRO
Info:
Distance: 50 km
Release Time: 18.08.2017 07:30:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 2054

Dolet live:
https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1502990178&season_id=7
Daniel Krajčík (22.08.2017, 11:27)
6º Treino 2º Hotspot
Release Point: Mertola
Info: 1935 Pigeons Basketed
Distance: 75 km
Release Time: 22.08.2017 07:30:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1935

Dolet: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1503150240&season_id=7
Daniel Krajčík (25.08.2017, 09:01)
7º Treino 3º Hotspot
Release Point: Beja
Info:
Distance: 100 km
Release Time: 25.08.2017 07:30:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1837

Live dolet: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1503566520&season_id=7
Daniel Krajčík (01.09.2017, 09:09)
Dnes 1. pretek:
1º RACE ACE PIGEON
Release Point: VIDIGUEIRA
Info:
Distance: 140 km
Release Time: 01.09.2017 07:30:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1727

Dolet live:
https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1504209730&season_id=7
Daniel Krajčík (09.09.2017, 10:41)
Dnesny trening

8º Treino 4º Hotspot
Release Point: Mertola
Info:
Distance: 75 km
Release Time: 09.09.2017 07:40:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1530
Live dolet: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1504889705&season_id=7
Dalibor Duľa (10.09.2017, 00:04)
Dúfam že už zarobili na vyplatenie minuloročných výhier,lebo ešte stále nič neprišlo,nezaujíma ma účet u nich ,keď som dával do TS holuby ,tak nikto nepýtal účet iba eurá,tak snáď toho roku doplatia minuloročné.
Daniel Krajčík (12.09.2017, 14:23)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Pretek 1 - 140 km
Release Time: 01.09.2017 07:30:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1727
vysledky: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1504643924&season_id=7

TOP3:
1 DE-20172224 de T.E. BREEDING LOFTS HEINZINGER - MUELLER 20172224- DREAMER 01-09-2017 09:02:14,70 1.517,6974
2 DE-20172018 de TEAM HEIDJER 2017 20172018- THORSTEN 01-09-2017 09:02:26,40 1.514,4959
3 PT-20171510 pt PAULO, DELFIM & LUIS - B 20171510- 3263 01-09-2017 09:02:26,70 1.514,4140

TOP3 - SK/CZ:
18 SK-20171247 sk LAS VLADIMIR 20171247- RAMBO 01-09-2017 09:02:42,10 1.510,2210
90 SK-20171314 sk MARTON J + 1 20171314- SLOVAKIA 01-09-2017 09:03:57,60 1.489,9957
169 SK-20170206 sk BLAZENEC + VANO TEAM 20170206- KLEINE KONIE 01-09-2017 09:05:12,70 1.470,4080

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Pretek 2 - 180 km
Release Time: 06.09.2017 07:30:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1640
vysledky: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1504209730&season_id=7

TOP3:
1 NL-20170946 nl HOK REIJNEN - BOLTON - E 20170946- 4138 06-09-2017 09:30:17,00 1.496,4667
2 NL-20172107 nl TEAM LOKHORST 20172107- ONANA 06-09-2017 09:30:17,10 1.496,4459
3 ES-20172486 es WINKIE PIGEONS 20172486- 6205 06-09-2017 09:30:18,20 1.496,2179

TOP3 - SK/CZ:
58 SK-20170205 sk BLAZENEC + VANO TEAM 20170205- RED PETACCHI 06-09-2017 09:30:53,80 1.488,8748
128 SK-20171246 sk LAS VLADIMIR 20171246- JURAJ 06-09-2017 09:32:06,10 1.474,1814
176 SK-20170207 sk BLAZENEC + VANO TEAM 20170207- PORTUGAL GIRL 06-09-2017 09:32:54,90 1.464,4266
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Daniel Krajčík (20.09.2017, 10:00)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Pretek 3 - 180 km
Release Point: AZARUJA
Distance: 181 km
Release Time: 13.09.2017 07:15:00 (GMT +1:00)
Vysledky na linku: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1505253364&season_id=7

TOP3:
1 DE-20171696 de SIEBERT/GUENTHER 20171696- 7161 13-09-2017 09:49:49,80 1.169,0241
2 PL-20170286 pl CARUANA - MAZIARZ RACING TEAM B 20170286- HUGO 13-09-2017 09:49:51,10 1.168,8605
3 NL-20170919 nl HOK REIJNEN - BOLTON - C 20170919- 4096 13-09-2017 09:49:55,50 1.168,3072

TOP3 - SK/CZ:
84 SK-20170207 sk BLAZENEC + VANO TEAM 20170207- PORTUGAL GIRL 13-09-2017 09:51:57,00 1.153,2335
85 SK-20171246 sk LAS VLADIMIR 20171246- JURAJ 13-09-2017 09:52:00,70 1.152,7806
89 SK-20170205 sk BLAZENEC + VANO TEAM 20170205- RED PETACCHI 13-09-2017 09:52:04,70 1.152,2913

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Daniel Krajčík (20.09.2017, 10:02)
Pretek 4 /semifinale/ - PORTALEGRE
Distance: 250 km
Release Time: 20.09.2017 08:00:00 (GMT +1:00)

Nasadzovacia listina: https://www.oneloftrace.live/?page=8&loft_id=23&flight_id=1505856821&season_id=7
Live dolet: https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1505856821&season_id=7

Letu zdar!
Daniel Krajčík (29.09.2017, 01:51)
Release Point: PORTALEGRE
Info:
Distance: 250 km
Release Time: 20.09.2017 07:45:00 (GMT +1:00)
basketed Pigeons: 1469

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
TOP3:
1 PT-20170638 pt FAMOSO XR 20170638- 1372 20-09-2017 11:13:55,00 1.196,6494
2 NL-20170950 nl HOK REIJNEN - BOLTON - E 20170950- 4244 20-09-2017 11:13:56,20 1.196,5348
3 NL-20170905 nl HOK REIJNEN - BOLTON - B 20170905- 4072 20-09-2017 11:13:56,90 1.196,4680

TOP3 - SK/CZ:
151 SK-20171384 sk MIROSLAV VIDHOLD PIGEONS 20171384- FIORENTINA 20-09-2017 11:25:29,60 1.133,8211
344 SK-20171316 sk MARTON J + 1 20171316- TEP 20-09-2017 11:33:33,40 1.093,8206
347 SK-20171246 sk LAS VLADIMIR 20171246- JURAJ 20-09-2017 11:33:35,50 1.093,6532
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Daniel Krajčík (29.09.2017, 09:05)
Live video prenos zo startu: https://youtu.be/ruVs-VXTago
Daniel Krajčík (29.09.2017, 14:18)
AGD FINAL RACE 2017
Release Point: VILAR FORMOSO
Info: Pigeons Not Basketed becase injury
BE-6029735
IHU- S-00 9481
NL- 1449096
Distance: 420 km
Start: 29.09.2017,08:05:00 (GMT +1:00)

Doletova listina:
https://www.oneloftrace.live/?page=1&loft_id=23&flight_id=1506617912&season_id=7

Live dolet:https://www.oneloftrace.live/?page=0&loft_id=23&flight_id=1506617912&season_id=7

Na trase je SZ a S vietor, v mieste doletu fuka od mora protivietor.
Teplota v mieste doletu cca 30 C.

Letu zdar!
Ján Bučo (29.09.2017, 14:49)
Zdravím,
Som rád, že holúbok Kayleigh dvojice Klessens de Lepper obsadil 21. miesto vo finále.
J Bučo
Ján Bučo (29.09.2017, 15:34)
A už máme aj Slováka. Pán Martoň. Gratulácia!!!
J Bučo
Daniel Krajčík (29.09.2017, 15:45)
Velka gratulacia k super uspechu.

2. miesto z finale Greg Team!!!
Strata na vitaza 0,3 sekundy!!!!!!!!!


67. miesto SIMEL panov Marton Julius + Ivan!!!
... cakame tretieho

TOP 10:
1 PT-20170074 PT-7240060 pt ANTONIO FELIX RODRIGUES 20170074- PERRE 60 29-09-2017 13:28:28,90 1.298,3734
2 PL-20170806 PL-0262-11588 pl GREG TEAM 20170806- GREG 588 29-09-2017 13:28:29,10 1.298,3600
3 NL-20170508 NL-1216974 nl DUTCH TEAM 20170508- 6974 29-09-2017 13:28:33,10 1.298,0925
4 NL-20171038 NL-17-1704819 nl J. DOLDERSUM & ZN 20171038- 4819 29-09-2017 13:28:35,30 1.297,9454
5 KW-20172515 KW-17-995812 kw YOUSSEF ALZAYED 20172515- 5812 29-09-2017 13:28:53,70 1.296,7165
6 UK-20172472 SU-17-5475 uk WILLIAM DONACHIE 20172472- SIMPLY THE BEST 29-09-2017 13:29:04,40 1.296,0030
7 IT-20171414 IT-318841 it NITU ROBERT PETRE 20171414- 841 29-09-2017 13:29:47,80 1.293,1167
8 BE-20171237 BE-3117382 be KURT & RAF PLATTEEUW - D 20171237- 7382 29-09-2017 13:29:48,50 1.293,0703
9 DE-20171887 DV-02741-17-503 de TEAM ADLIGE ALLGAEUER 20171887- 503 29-09-2017 13:29:49,80 1.292,9840
10 UK-20171954 SU-17-SB-1536 uk TEAM ETTRICK 20171954-1536 29-09-2017 13:29:50,20 1.292,9575
Ján Bučo (29.09.2017, 15:48)
Ospravedlňujem sa, pána Grzegorowskego som prehliadol.
Samozrejme gratulujem!
J Bučo
Peter Horvath (29.09.2017, 20:02)
GRATULUJEM GREGOR.
Ján Bučo (29.09.2017, 20:30)
Greg ma aj druheho.
Dobreee!
Greg Team (29.09.2017, 20:34)
Dobry vecer,

Dakujem pekne,za gratulcie.

to je ta krizovatka , nachytanych, zmixovanych Tesinskych z namestia a Zilinskych do hromady....

Pozdravujem vsetkych prajnikov aj neprajnikov aj tych co vo vlastnych TS pustaju z kosika. /10,20 km/ aj tych co iba daju cipy na konstatovaciu slapu.....
omluvam sa za pravopis Slovenciny......
Chov PH to je moje Hobby a zaluba!!!
Ten rok Vlajka Pl...dobre vetie dvovod............

At sa dari vsetkym....zo srdca!

Letu Zdar!

GPG
Daniel Krajčík (29.09.2017, 20:41)
Areal TS


*****
Zaber na prve doletene holuby z finaloveho preteku:

*****
Druhy holub v celkovom poradi - GREG TEAM


Kridlo druheho holuba v celkovom poradi - GREG TEAM


Rodokmen druheho holuba v celkovom poradi - GREG TEAM

*****
Foto vitaza


Kridlo vitaza

*****
Slovenska zostava pritomna na finalovom preteku

*****
Daniel Krajčík (29.09.2017, 20:43)
Zaber na prve doletene holuby z finaloveho preteku:
Daniel Krajčík (07.10.2017, 17:39)
Aukcia finalistov na webe:
http://www.gploft.com/en/home.aspx

V pripade zaujmu, holuby budu dovezene i na SK resp. CZ.
Majitelia, stiahnite si foto, po ukonceni aukcie uz nebude mozne sa k nim dostat.
Daniel Krajčík (10.10.2017, 20:39)
Pekné 67. miesto vo finálovom preteku obsadila holubička pánov J.+I. Marton z OZ CHPH Trenčín, viď. foto:
Daniel Krajčík (10.10.2017, 20:46)
Výsledky finálového preteku: http://classificacoes.algarvegreatderby.com/pt/derby/2017/14/resultados.aspx

TOP10:
1 PT-20170074 PT-7240060 pt ANTONIO FELIX RODRIGUES 20170074- PERRE 60 29-09-2017 13:28:28,90 1.298,3734
2 PL-20170806 PL-0262-11588 pl GREG TEAM 20170806- GREG 588 29-09-2017 13:28:29,10 1.298,3600
3 NL-20170508 NL-1216974 nl DUTCH TEAM 20170508- 6974 29-09-2017 13:28:33,10 1.298,0925
4 NL-20171038 NL-17-1704819 nl J. DOLDERSUM & ZN 20171038- 4819 29-09-2017 13:28:35,30 1.297,9454
5 KW-20172515 KW-17-995812 kw YOUSSEF ALZAYED 20172515- 5812 29-09-2017 13:28:53,70 1.296,7165
6 UK-20172472 SU-17-5475 uk WILLIAM DONACHIE 20172472- SIMPLY THE BEST 29-09-2017 13:29:04,40 1.296,0030
7 IT-20171414 IT-318841 it NITU ROBERT PETRE 20171414- 841 29-09-2017 13:29:47,80 1.293,1167
8 BE-20171237 BE-3117382 be KURT & RAF PLATTEEUW - D 20171237- 7382 29-09-2017 13:29:48,50 1.293,0703
9 DE-20171887 DV-02741-17-503 de TEAM ADLIGE ALLGAEUER 20171887- 503 29-09-2017 13:29:49,80 1.292,9840
10 UK-20171954 SU-17-SB-1536 uk TEAM ETTRICK 20171954-1536 29-09-2017 13:29:50,20 1.292,9575

TOP5 SK/CZ:
2 PL-20170806 PL-0262-11588 pl GREG TEAM 20170806- GREG 588 29-09-2017 13:28:29,10 1.298,3600
67 SK-20171315 SLO-17-SK-999-414 sk MARTON J + 1 20171315- SIMEL 29-09-2017 13:56:05,20 1.196,2858
164 PL-20170804 PL-0262-11197 pl GREG TEAM 20170804- GREG 197 29-09-2017 15:17:20,30 971,4614
280 PL-20170805 PL-0262-11502 pl GREG TEAM 20170805- GREG 502 29-09-2017 19:40:18,00 604,0558
286 SK-20170207 SK-605-1212 sk BLAZENEC + VANO TEAM 20170207- PORTUGAL GIRL 30-09-2017 07:30:13,90 298,8831

TOP 5 - eso holuby:
1 UK-20172438 GB-17-V-42503 uk WALKERS RACING PIGEONS 7966
2 NL-20170893 NL-17-3714019 nl HOK REIJNEN - BOLTON 7836
3 NL-20170014 NL-3718066 nl AAT EN PE LAAN-DE HOOGH 7723
4 NL-20170354 NL-17-1619552 nl COMB. V/ HEIDE DE VRIES 7662
5 BE-20171697 BE-3127303 be SIERENS DINA 7628

TOP 3 SK/CZ eso holuby:
32 PL-20170806 PL-0262-11588 pl GREG TEAM 6491
57 PL-20170804 PL-0262-11197 pl GREG TEAM 5988
89 SK-20171246 SLO-17-SK-1408-543 sk LAS VLADIMIR 5567
118 SK-20171315 SLO-17-SK-999-414 sk MARTON J + 1 5265
188 SK-20170207 SK-605-1212 sk BLAZENEC + VANO TEAM 4638

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené