Kdo píše SMS je chorý

Zdeněk Adamík (05.08.2017, 10:21)
alespoň podle pana Šmaríka. Nevím kde jste se dočetl, že já chci někoho vyřazovat? Položil jsem jen otázky p. Klongovi, otázky které si může položit každý chovatel. U nás v ČR už je hlášení dávno zavedené a v poslední době ještě, stejně jako v SZ, rozšířené o Live informace z doletu poštovních holubů. Pravidla jsou tedy daná a je povinností obou, tedy účastníka i pořadatele závodů, je dodržovat. Kdo v této kauze mohl pochybit či nepochybil je věcí dalšího zhodnocení. Takže zklildněte, prosím, hormony a dále již jen věcně.
Dusan Smarik (05.08.2017, 13:57)
Ano je to chore ako aj si vyžiadať od operatora vypis hovorov.
Zdeněk Adamík (05.08.2017, 15:33)
Ano a za chvíli patrně zjistíte, že je choré i dodržovat PP. Jak to tak vidím. I když, možná se pletu.
Já jsem jednou jako člen kontrolní komise zjistil několik nedostatků v tehdy konrolované ZO. Jedním z nich byla dle mého názoru účelná úprava konstatovacích hodin. Majitel hodin tvrdil, že je v takovém stavu koupil a ostatní členové přikyvovali hlavami jak nemocní, však to zvíře jistě znáte. A protože náš PP (ZŘ) mimo jiné říkal, že chovatelé musí ke konstatování používat klasické konstatovací hodiny ve stavu jak byly vyrobeny, tak jsem, pro vás asi překvapivě, opsal výrobní číslo a značku těvchto hodin a poslal dotaz zahraničnímu výrobci. Do týdne byla zpět odpověď, která vyvrátila tvrzení majitele hodin. Dál už to asi nemusím rozvádět. Choré, že?
Dusan Smarik (05.08.2017, 16:45)
CHore je že ste odbočil od temy ja som o žiadnych konštatovacich hodinach nepisal ale o eks.
Zdeněk Adamík (05.08.2017, 21:42)
Vy jste nepsal o EKS, ale postupně o tom, že všechno, co není patrně Vám po vůli, je choré .......... Já se jen snažil, nyní vidím, že marně, Vám přiblížit na částečně podobné situaci, že nikdy nic není marné či choré, jen nesmíme být líní či zdechlí si něco přečíst, naučit a akceptovat.
Už se nebudu unavovat, na Vaši myšlenkovou úroveň, či notu, se ať dělám co dělám, nedostanu.
Dusan Smarik (05.08.2017, 22:44)
Konečne.
Jančok Ľudovít (06.08.2017, 07:49)
Zdravím Vás. Pán Smarik, ak sa raz usporiadateľ preteku komisionálne rozhodne že sa holuby budú- musia hlásiť konkrétnej osobe,tak každý chovateľ je povinný si túto úlohu splniť, aj keby na to použil lietadlo. Usporiadateľ má právo si vyžiadať akékoľvek dostupné dôkazy ak uzná že môžu vniesť do problému svetlo. Myslím že 1O.7.2O17. sa vzdal predseda OZ. LM. a uviedol ako dôvod neplnenie si povinností chovateľmi OZ. To tiež nebude len tak. Pozdravujem Ludvik.
Dusan Smarik (06.08.2017, 08:59)
Zdravim Vas Pan Jančok ja som napisal len to že chovatel sa nedovolal na čislo konkretnej osoby,tak hladal inu možnosť nič neporušil a pre buducnost sa prijala naprava.A v 2 pripade rovnako je nezmysel aby 1 chovatel načitaval pre cele OZ na internet holuby lebo ma stale obsadeny telefon tak preto hladaju možnosť nahlasiť holuby cez inu osobu.tiež som to napisal len preto aby sa pouvažovalo o inom riešieni pre buducnosť to je všetko .
Jančok Ľudovít (06.08.2017, 09:26)
Zdravím Vás. Pán Smarik, ak sa nedovolá len jeden chovateľ je to podozrivé, aj malá skupina je podozrivá. Ja by som sadol do auta a išiel holuba nahlásiť osobne a...... Pozdravujem Ludvik.
Jozef Gallovic (06.08.2017, 09:46)
Pán Jančok, s tym autom to fakt nemyslite vážne. Mam rad nedeľný humor, ale nie na tomto DF. V OZ SB, by sme išli 25 - 30 km nahlásiť holuba vycvikarovi OZ SB do jeho bydliska ( obec Torysa ) a ešte je otázne, či ho nájdeme doma. ? Cela diskusia , ktora vznikla na tuto tému podnetom z OZ LM je dobrá, lebo sa do budúcnosti zo SZ príjmu take opatrenia, ktore budu pre chovateľov zrozumiteľne a záväzne a nebude o čom diskutovať, pripadne sa vyhovárať.
Jančok Ľudovít (06.08.2017, 09:50)
Nemyslím,ale hlavne že sa bavíte. Pozdravujem Ludvik.
Jan Fecko (06.08.2017, 12:04)
Dobry den, Nič ine ako ludska zavist.
Marian Petrus (07.08.2017, 11:50)
Ja v tom nevidim zavist.Bud je to lajdactvo alebo nerespektovanie PP.Neodvazim sa povedat ze neaka manipulacia.No v kazdom pripade, je zaujimave ,preco taky problem nema Milan, Peter alebo Pavol ale pan Gurgul.Nepoznam ho ale mam v pameti ako sme na V.Z.riesili jeho problem.Kazda minca ma dve strany.Orientacne mi asi tak z 10 pretekoch boli hlasene dolety nikto nemal taky problem a to xy telefonatov bolo od zvedavcov co chceli vediet kto uz ma holuba.V danej teme ma zaujalo aj kto kolko nasadil= dvaja po jednom dvaja po dvoch.Jasne ze ziadne porusenie PP ...
Július Krško (07.08.2017, 13:00)
No a práve Tí zvedavci mohli spôsobiť, že sa pán Gorguľ nevedel dovolať.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené