Ako ďalej so zaletenými mladými holubmi?

Stefan Nochta (20.09.2017, 10:58)
Vhľadom na skutočnočnoisť, že veľa mladých holubov je zaletených a akosi sa neopoberajú k odletu, navrhol by som jednu možnosť, ako holuby vrátiť pôvodnému majiteľovi. S niekoľkými maďarskými kolegami som preberal túto tému, nakoľko sa mi sťažovali, že v rámci maďarského zväzu došlo k veľkým stratám mladých holubov pri pretekoch a je veľa takých, ktorí by chceli svoje holúbky späť.
Navrhol by som, pri košovaní zozbierať doletené maďarské holuby, oznámiť mi to tlf., na moje číslo 0908/306634 a ja by som to avozival do Maďarska a prišli by po ne autom.

Pre skúšku tohoto projektu by som navrhol zatiaľ iba niekoľko oblastí: Bratislava,Komárno, Nitra, Levice ,Šurany a okolie.
A kto by mal možnosť dopraviť zaletené mladé do týchto oblastí. Ak by sa to ujalo, potom by sa to rozšírilo na ďalšie oblasti.
Ďakujem
ŠN.
Stefan Nochta (09.10.2017, 06:49)
Tak projekt nevyšiel podľa očakávania, no vďaka p. Mariňákovi, p. Barbírikovi z V. Mane a p. Farkasovi z Okoličnej n/O. sa podarilo sústrediť 34 ks zaletených maďaských holubov, ktoré si bol, osobne prevziať podpredseda maďarského zväzu p. Doholúcki Tibor.
Nakoľko z BA dodatočne nahlásili 15 ks holubov, pre tieto bude vyslané vozidlo.
Maďarskí chovatelia ďakujú všetkým, ktorí sa príčinili o to, že sa podarilo zachrániť aspoň zopár ich zatúlancov.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené