Algarve Golden Race - domaca sutaz "šampus"

Daniel Krajčík (27.09.2017, 08:34)
Vážení účastníci Algarve Golden Race 2017,

do finále tohto ťažkého ročník sa prebojovalo 84 "našich“  (slovenských a českých chovateľov)  mláďat, ktoré sa (ako každý z nás dúfa) budú snažiť urobiť svojmu majiteľovi čo najviac radosti.

Konkurencia v Algarve Golden Race je čoraz tvrdšia, ťažko predpokladať (i  keď treba hlboko dúfať), že sa našincovi po tretíkrát podarí to, čo sa už dvakrát podarilo (Struhačka, Vidhold).
Nevzdávame sa!

Rozhodol som sa iniciovať domácu súťaž o prvého holuba z „našich holubov“, ktorá má nasledovné pravidlá:

1.       Súťaž je dobrovoľná .

2.       Majiteľ si môže zo svojich holubov aktivovať do súťaže ľubovoľný počet svojich vlastných holubov. Je na jeho rozhodnutí koľko ich aktivuje.

3.       Aktiváciu prevedie uvedením mena tohto holuba do diskusného fóra, príp. alternatívou je nahlásiť meno aktivovaného holuba na e-mail: d.krajcik@gmail.com alebo formou SMS na číslo telefónu 00421907280336, cez Whatsapp.

4.       Týmto sa súťažiaci chovateľ automaticky zaväzuje, že majiteľovi víťazného holuba z finálového preteku (t.j. prvý konštatovaný holub zo zoznamu takto aktivovaných holubov) vo vopred určenom čase (v sobotu) na Európskej výstave v Trenčíne (január 2018) odovzdá 1 fľašu  (0,75 l) sektu/šampanského (značka podľa svojho uváženia) za každého svojho takto aktivovaného holuba. 

5. Cena nie je vymáhateľná od iniciátora súťaže,  predpokladá sa, že účastníci Algarve Golden Race sú seriózni chovatelia a každý, kto sa do súťaže prihlási svoj záväzok splní.

6.       Majiteľ víťazného holuba z tejto množiny aktivovaných holubov teda dostane toľko fliaš koľko holubov bolo do súťaže aktivovaných (samozrejne, ak dá víťaz aj sebe samému).

7.     Termín na prihlásenie a určenie aktivovaného holuba:  piatok 29.9.2017, 23:59. Zoznam aktivovaných holubov bude zverejnený priebežne, najneskôr v deň finálového preteku do 10:00.

Príklad: Mám v súťaži 3 holuby, ktoré budú nakošované na finálový pretek. Mám záujem z nich pre súťaž aktivovať 2 holuby. Zadám ich mená v stanovenom termíne do DF, príp. alternatívnym spôsobom (bod 3).
 
Letu zdar!

Zoznam mláďat, ktoré budú nasadené na finálový pretek a z ktorých si majitelia môžu vybrať svojho aktivovaného holuba:


Daniel Krajčík (29.09.2017, 19:48)
POZOR, aktivacia holubov pre tuto sutaz je mozna uz len dnes do 23:59!!!

Update:
Daniel Krajčík (30.09.2017, 10:45)
Oproti vcerajsiemu stavu ziadna zmena, mame v hre 54 flias sampanskeho.
Letu zdar!

Daniel Krajčík (26.01.2018, 01:59)
Stretnutie a odovzdanie cien vitazovi sutaze o sampus bude v Trencine v sobotu o 14:00 - pri podiu v hale P1 -1/ poschodie (v hale v ktorej je Stredoeuropska vystava).

Verim, ze pre kazdeho je dodrzanie bodu 4 pravidiel sutaze vecou osobnej cti a v sobotu sa uvidime v plnej zostave.

Daniel Krajčík (29.01.2018, 23:10)
Fotografie zo stretnutia v Trenčíne a gratulácia víťazovi 2. ceny v Algarve Golden Race 2017 a víťazovi súťaže o šampus:


My, čo sme v súťaži neuspeli, sme zložili svoje stávky k pódiu


Víťaz súťaže - p. Grzegorowski a ostatní, ktorí sme sa do stávky zapojili


Drobná oslava víťazstva


Výhra sa zmenila na sponzorský dar kamarátom

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené