BENZING na výstavách december - január

Dušan Konečný (26.11.2017, 10:26)
Rád by som zverejnil zoznam výstav, kde budeme mať pracovný stôl / stánok pre EKS BENZING. Na výstavách poskytneme technické poradenstvo, riešenie problémov, odpovede na otázky chovateľov ohľadom systémov BENZING a výpočtového programu MyPigeons, predstavenie nových projektov a vylepšení.

Tak ako minulý rok, aj teraz budeme realizovať bezplatné aktualizácie systémov M1 a G2. Najnovšie aktualizácie sa zahŕňajú:
- zmena konfigurácie G2 a M1 pre zablokovanie možnosti použiť interný čas nasádzacej jednotky (problém z minulosti ohľadom CAN)
- oprava nahlásenej chyby pre G2 pri použití BENZING Inn (kontinuálne konštatovanie po odpojení EKS)
- nové možnosti pre použitie BENZING Live! a prepojenie s klubovým systémom (M1 + G2)

Najzaujímavejšia je posledná položka, ktorú aktuálne testujeme vo viacerých krajinách. V praxi to znamená, že v ZO stačí mať jednu jednotku BENZING Live!, ktorá bude počas košovania a vyhodnotenia pripojená na klubový systém a počas tlače pretekovej dokumentácie bude posielať údaje online. Už počas košovania bude možné na MyPigeons sledovať online zoznamy nasadených holubov a zároveň po preteku počas tlače dokumentov budú dolety a rozchody hodín nahrávané priamo do výsledkov. Nebude teda potrebné brať do ZO PC, exportovať údaje a posielať výpočtárovi, všetko by malo prebehnúť automaticky.

Tu je zoznam výstav:
03.12.2017 - výstava OZ Tvrdošín, Klin
09.12.2017 - výstava KDTVR Šariš, Šarišské Bohdanovce
16.12.2017 - výstava ZR, Močenok
12.-13.01.2018 - výstava ČMSCHPH, Hluk
25.-27.01.2018 - CV Trenčín

Rád by som poprosil chovateľov, ktorí sa na niektorú z výstav plánujú ísť pozrieť, aby so sebou vzali aj svoj systém pre aktualizáciu, prípadne ho poslali po známom. Ideálne už na decembrové výstavy, na celoštátnych toho bude zrejme veľa a môže prísť k zdržaniu.

Majitelia systémov M1 majú možnosť aktualizovať svoj systém aj z domu pomocou USB kábla a mini-programu, ktorý je na stiahnutie na benzing.sk, no samozrejme to pre nich urobíme aj my.

Tešíme sa na stretnutie
Milan Blahovský (26.11.2017, 10:47)
Vyhodnocovanie Benzing live "z domu" - schválené a doplnené do PP SZ.
Dušan Konečný (13.12.2017, 01:01)
Rád by som poďakoval organizátorom vyššie uvedených výstav za umožnenie návštevy a prezentácie systémov BENZING. Výstavy v Kline aj v Šarišských Bohdanovciach boli výborne zorganizované a som rád, že som tam mohol byť. Rovnako sa teším aj do Močenku tento víkend.

Minulý týždeň sme dostali od výrobcu nové cenníky a zmeny pre rok 2018. Spísal som všetky dôležité informácie na úvodnej stránke benzing.sk, dôležité zmeny sú najmä pre chovateľov, ktorí zvažujú výmenu starého Expresu alebo mechanických hodín. Tiež som spísal novinky z 2017 z oblasti testovacích staníc, MyPigeons, BENZING Live!, plánované projekty na 2018 a nové produkty, ktoré pribudnú do ponuky.

Zároveň som doplnil do horného menu podstránku "SERVIS", kde boli presunuté informácie o kompatibilných tlačiarňach (pribudol nový model) a podpore na diaľku.

V sekcii na Stiahnutie je nová verzia PideXX 2.6.15.1. Dôležité najmä pre českých chovateľov, ktorí používaju verziu 2.6.13 a staršie - bola opravená nahlásená chyba s pohlavím holubov pri českom jazyku PideXX

zobraziť benzing.sk

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené