SZCHPH
SZCHPH
Zájazd Poznaň-Stred

Autor: Július Mlátko

Zájazd Poznaň-Stred
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JM
Július Mlátko
27.01.2011, 21:46
Všetky doteraz zverejnené informácie sú platné. V prípade nejasností o čase a pod.volajte na moje tel.číslo. Harmonogram nástupných miest nájdete na vyššie uverejnenom príspevku. S pozdravom Mlatko [%sig%]
JM
Július Mlátko
25.01.2011, 19:38
Harmonogram cesty na Olympiádu Poznaň : -28.1.2011 Zákamenné o 16,00 hod. - Martin 17,00 - Prievidza 18,00 - Žabokreky n.N. 18,45 - V.Bierovce 19,30 - Uh.Hradište 20,30 - Přerov cca 21,30 - Olomouc 22,15 - Zábřeh n. Mor. - Králiky - hraničný prechod - Poznaň - späť 29.1.2011 večer -podľa dohody Ešte raz upozorňujem na výmenu hotovosti ktoré si treba zabezpečiť eur za zloté!!! Máme ešte niekoľko voľných miest na zájazd. S pozdravom Mlatko [%sig%]
JM
Július Mlátko
21.01.2011, 22:24
Vážení priatelia, touto cestou by som chcel upozorniť účastníkov zájazdu, ktorí sa zúčastnia olympiády v poľskej Poznani na dôležitú skutočnosť. Aby sme predišli prípadným problémom pri platbe vstupného oproti minulému roku, že platba vstupného na výstavu bola možná len v poľskej mene /zlote/ !!! Preto by som chcel upozorniť účastníkov zájazdu, aby si pred nástupom obstarali potrebnú hotovosť na platbu vstupného v poľskej mene !!! Orientačná cena 1 vstupu/deň : 30 zl. Trasa a časový plán zájazdu bude prebiehať podľa už zverejneného harmonogramu. /Martin - Žabokreky - V. Bierovce - U.Hradište - Přerov - Olomouc - Zábřeh na Morave - Králiky - hraničný prechod - Poznaň/ S pozdravom Július Mlatko [%sig%]
JM
Július Mlátko
12.01.2011, 10:41
Vážení chovatelia. Cestovné na zájazd do Poznane môzete uhradiť aj na CV Nitra v sobotu v predajnom stánku Speed Up [%sig%]
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.