SZCHPH
SZCHPH
O päť minút 12-nasť!

Autor: Peter Matalík

O päť minút 12-nasť!
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MB
Milan Blahovský
11.02.2011, 11:48
Trocha upratané, snáď vám to nebude vadiť, povedzme tomu, že som stratil nervy to čítať...
ZA
Zdeňek Adamík
11.02.2011, 10:50
Ach jo, Palo také jsem mohl napsat Peterovi M. , že Škovran žádnou holubici na Olympiádě v Oostende neměl, ale proč bych to dělal? To je v dané problématice přece podružné, ne?
MB
Milan Blahovský
11.02.2011, 10:00
Celá pointa je v tom, či takéto "zľavy" pre výkon holubov umožniť aj u nás. Sú chovatelia, ktorí sa zameriavajú na prácu s Ha a dosahujú výborné výsledky, napr. aj Peter M., ďalší sú, že to výborne vedia z ročiakmi - napr. Jaroslav O. a pokiaľ by to mohli použiť určite by ich holuby mali v národnom merítku lepšie koeficienty ako mali na výstavach. Toto funguje v Českej republike a Peter M. postavil otázku či by to nemohlo platiť aj u nás. Jeho nezaujíma koeficient holubov p.Škovrana či Rodra. Snáď by to už po tých dňoch diskusie o ničom mohlo byť jasné. Ja mám doma holubicu, ktorá sa do mája správa ako holub, neuveriteľne temperamentná k holubiciam bez záujmu o holuba. Neviem kam by som ju zaradil keby sme leteli pretek v apríli ???? :o))))))))))))))))))))
ML
Miroslav Luhovy
11.02.2011, 09:41
p.Krško , toto je kolekcia na Olympiádu a to som tu aj písal.Ale nalistujte si výsledky CV Hluk a tam je Skovran 1000 Rodr 1000 Rodr 992,64 Kubáček 990,78 atď..A už som tu písal prečo to tak bolo, pretože na CV Hluk si mohli chovatelia použiť aj výsledky z pretekov Ha a ročiakov,kdežto na Olympiádu len s otvorených pretekov.
JK
Július Krško
11.02.2011, 09:01
Kolekce České republiky pro Olympiádu v Poznani: Hluk 2011 Sport A: Škovran Ladislav 05 0202 365 H 1000,00 kef. Rodr Pavel 08 0128 1145 H 998,94 kef. Rodr Pavel 07 0128 35 H 992,64 Kef. Toto stojí vo výsledkoch z Hluku v roku 2011
ML
Miroslav Luhovy
11.02.2011, 08:04
Paľo,nechcel som sa k tomu vracať,ale nedá mi to.Otvor si katalóg a pozri si aké je poradie v A kategorii a uvidíš tam koeficient 1000.Potom si nalistuj kolekcia na OlYm.Poznaň a nájdeš tam 998,...Tak ako som to napísal tak to je.Áno , Zdenek mi to vysvetlil.A zobuď sa ty z tej natvrdlosti a neomylnosti.
ZA
Zdeňek Adamík
10.02.2011, 18:58
Nemohli byste toho, prosím, už konečně nechat?!? Když jste si vysvětlili, že na určité otázky, témata , máte odlišné názory a nechcete za každou cenu akceptovat názor toho druhého, tak mu ho prosím alespoň ponechejte a donekonečna to tady neomílejte a netlačte do osobní roviny. Vím že je to někdy těžké, ale pokud všichni budeme chtít mít poslední slovo a nedejbože i "vlastní pravdu", tak z přátel budou nepřátelé a to asi nechceme, že?
PO
Pavel Ostrolucký
10.02.2011, 14:14
Konečne si sa zobudil - holuba som aj ja videl v Hluku a pri preberaní v OS má napísaný koef. 998,.. a niečo pozri si to v katalógu z výstavy. Vysvetlil Ti to Zdeněk ako to bolo a v Polsku som ja nebol to ma nezaujíma.
VK
Vladimír Kostroš
10.02.2011, 14:09
Autor: Miroslav Luhovy (---.t-mobile.sk) koef. 998,...Ale ty vieš asi všetko najlepie,že.Niekedy si ako Brouk Pytlik. Mirko ,pozor! to je už na ctiutrhanie!!!!!!!!Tu nieje demokracia,tu nemôžeš vyjadriť svoj názor ,nedajbože nesúhlas!
ML
Miroslav Luhovy
10.02.2011, 13:56
Paľo,ty si fakt všetko vysvetlíš podľa seba!Rodr mal V Hluku na výstave v kat. A 1000.Neviem či si tam bol,ale ja som tam bol.Keďže na olympiadu nemohli byť použité výsledky ročiakov , tak musel byť použitý iný závod a tým pádom bol koef. 998,...Ale ty vieš asi všetko najlepie,že.Niekedy si ako Brouk Pytlik.
TB
Tibor Balogh
10.02.2011, 08:20
Velmi výstižny názov O pät minút 12......to by malo platit a na tohto ročné krúžky, ak vobec aj budú..........
PO
Pavel Ostrolucký
10.02.2011, 08:01
Oprava - len Škovranov mal 1000.
PO
Pavel Ostrolucký
10.02.2011, 08:00
V Poznani mal koeficient 998,938.- v kat. " A ", len Škovranov nam 1000.
PO
Pavel Ostrolucký
10.02.2011, 07:56
Ľudko prečítaj si vetu od - deklarácia preteku ... až po koniec druhej vety ... dám sa poučiť a veľmi rád. Zasmeješ sa sám na sebe čo za nezmyseľ si napísal. Ak tomu nerozumieš - prečítaj si pretekový poriadok a stanovy, tam je to definované jasne a zreteľne. Peter Matalík a Peter Grék to veľmi dobre napísali len Ty si to úplne zle pochopil. Čo sa týka Mira Luhového - tak na CV v Hluku mali u holuba Pavla RODRA - vo vyhodnotení chybu a ten koeficient nemohol byť 1000, keď pri preberaní v kolekcii mal správne napísané len to ako uvádzaš 998,... a niečo a kat. " A " . Určite mal platiť len ten koeficient čo mal na vyhodnotení v Poznani.
MB
Milan Blahovský
10.02.2011, 07:47
....a roky Daniel ukázali, že ani nebudú, poľské alebo české výsledky ich o tom zrejme dostatočne presvedčili.
DK
Daniel Krajcik
10.02.2011, 07:40
Peter, nebolo to vtedy zakazane, dnes to zakazane uz je. Treba to vnimat ako dalsi posun v unifikacii pravidiel medzinarodneho sutazenie. Ad koef. A,B:/ Mnohi si povedali konečne. Na druhej strane koeficient 100 bol vyvrcholenim snazenia malych federacii (typu Svajciarsko apod.), ktore nikdy nemozu konkurovat ostatnym z hladiska poctu nasadenych holubov a nasledne co najnizsich koeficientov.
ML
Miroslav Luhovy
10.02.2011, 07:19
Napriklad Rodr mal na CV v Hluku 1000 koef. a v Poznani 998,... takze pouzite na Olympiade neboli výsledky z ročiakov a pod.
PM
Peter Matalík
10.02.2011, 05:32
Daniel.Ale v Čechách si to na Olymp. kokrétne p.Škovran v Ostende použili/ v jednom závode mal víťazného holuba aj holubicu a na to poukázal už vtedy J.Jakubčák od nás/.Tie podmienky by mali byť pre každého člena FCI rovnaké! Či sa mýlim?Čo sa týka výpočtu koef. v Katg.A a B konečne zvíťazil zdravý rozum.
DK
Daniel Krajcik
10.02.2011, 01:44
O tejto teme prezidium SZCHPH rokovalo pred cca 2 rokmi. Stanovisko FCI z minuleho roka znie, ze taketo delenie konkurencie (na zaklade pohlavia, veku, farby a pod.) nie je pripustne pre vypocet olympijskych koeficientov. Jedine mozne delenie je na zaklade geografickeho kriteria (pasma, VS, ZO, provincie, apod.). Novy vypocet koeficientu v olympijskych kategorii A a B (tak ako sa pocital v minulosti) bol potvreny kongresom FCI v Poznani.
ĽJ
Ľudovít Jančok
09.02.2011, 22:21
Zdravím Vás. Pán Smieško takto ma už veľmi dávno nikto nepobavil ako ten Váš výrok také výstižné a milé, človek by čakal tretiu svetovú, ďakujem Vám. Môj názor ak môžem, dúfam že Paľo spí je to deklarácia preteku, keď v jeden dátum môže byť aj viac závodov- kategorií, ale či by mohol jeden holub sa zúčastniť všetkých nie som si istý. Potom by stačilo letieť príklad 5 závodov x 3 a máme l5 umiestnení v kešeni. Možno tomu nerozumiem, ale dám sa poučiť a veľmi rád. Zaujímavá téma Peter, pridávam sa k pánovi Smieškovi. Ludvik.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.