Regióny

Pavel Ostrolucký (29.04.2011, 08:38)
A všetko je zasa po starom. Neviem či je to celkom dobré a šťastné rozdelenie, ale malo sa trochu prihliadať aj podľa tohoto ročných plánov a spájaní sa ÓZETIEK do regiónov - rozdeľoval to niekto asi podľa vlastných záujmov! Ďalej jeden postreh - neviem či zaniklo OZ - Poprad, ale toto nie je zatiaľ zaradené v žiadnom regióne. Zatiaľ asi toľko, možno má niekto iný názor - nech napíše. Niektoré sú dobre zaradené, ale celky ktoré fungovali doteraz dobre sa znova porozbíjajú podľa tohoto rozškatulkovania a nastanú ešte väčšie spory ako doteraz keď sa RG vytvárali na základe dobrovoľnosti a na dohodách o preprave najbližších ÓZETIEK a dobre spolupracujúcich výborov oblastí. A zaradenie ZO Rožňava do SNV RG a nie do Košického to je úplne od veci - komu to asi vyhovuje ?
Ing.Miroslav Gašpar (29.04.2011, 09:37)
Vie niekto presne definovať, čo všetko znamená pre OZ zaradenie do toho, ktorého regiónu ? Resp. aká je celková náplň a poslanie regiónu? Akú právnu subjektivitu má región ? Budú sa meniť aj Stanovy SZ ? Určite nielen ja, ale aj ďalší chovatelia budú povďační za vyčerpavajúce vysvetlenie. Ďakujem.
Pavel Ostrolucký (29.04.2011, 12:10)
Kompetentní a to sú predovšetkým členovia Prezídia SZ-CHPH, VZ, KK, PK - ktorí sú v poväčšine špičkoví chovatelia, alebo majstri ÓZETIEK zatiaľ mlčia, lebo im to čo si schválili - šité horúcou ihlou - asi vyhovuje. Nie všetko čo sa schválilo na jarnom VZ - SZCHPH, je zlé, ale niektoré regióny nemajú logiku a sú schválené tendenčne v prospech niektorých majstrov a celkové geografické rozloženie OZ tomu napovedá.
Milan Blahovský (29.04.2011, 12:25)
Tebou menovaní Palino majú pred víkendom iné starosti ako vypisovať čo je dobre a čo by sa mohlo opraviť a pod. Napokon to aj po konci sezóny je vidieť v konečnom poradí rôznych súťaží....
Pavel Ostrolucký (29.04.2011, 12:31)
Milan to máš pravdu - a ten Poprad neexistuje ? Oni vytvárajú región len ako sólo OZ ?
Pavel Ostrolucký (29.04.2011, 14:45)
Podľa bodu 1. svojho uznesenia Prezídium Slovenského zväzu o vytvorených regiónoch Slovenska zo dňa 26.3.2011 porušuje svoje vlastné uznesenie tým, že ZO - Rožňavu zaradilo do Spišského regiónu. ......................................................................................................................... V bode 1. uznesenia VZ SZ - CHPH sa hovorí :Do októbra 2011 NEPREKRÝVAJÚCO zadefinovať plošné rozdelenie OZ CHPH - tým je jasne zrejmé, že ZO ROŽŇAVA patrí svojím miestnym a aj príslušným zaradením do ZEMPLÍNSKEHO regiónu!!! ......................................................................................................................... Slovo ... neprekrývajúco ... je niečo podobné a nešťastné riešenie ako slovo ... spravidla ... pri začleňovaní jednotlivých ZO CHPH pri prestupoch do iných OZ, do konca kalendárneho obdobia...atď.......................................................
Pavel Ostrolucký (03.05.2011, 07:51)
Podľa uznesenia zo zasadnutia prezídia SZ - CHPH zo dňa 15.4.2011, by mal niekto opraviť aj zle vyznačené regióny na mapke v linku - oznamy pre chovateľov.
Milan Blahovský (03.05.2011, 08:02)
Takéto veci zo zápisu ťa Palino netrápia čo ? d./ Evidencie zaslané v elektronickej podobe sú v niektorých prípadoch neúplné. Hlavné nedostatky sú chýbajúce dátumy narodenia, neúplné adresy členov, bez poštových smerových čísiel.
Pavel Ostrolucký (03.05.2011, 09:36)
No Milanko mňa Ti trápi mnoho vecí, ale snažím sa vždy robiť veci dobre a ak niečo robím snažím sa pri tom myslieť a veci vylepšovať, aby to malo dobrý efekt do budúcnosti. Hore teraz niečo kritizuješ - pozri si stránku OZ Revúca a vyplnenie ZÉOČIEK v OZ Revúca - máš ich na SZ-CHPH vzorové, no je tam napísané v linku NEV, ale ostali tam len evidencie z roku 2010, prečo tam nie je nová evidencia to musíš vedieť asi Ty najlepšie, alebo na sekreteriáte! Prečo je to tak? Ak niekto na začiatku žiada niečo neúplné a teraz sa to kritizuje a má sa to dopĺnať až teraz to asi nie je až taký problém. Problém môže nastať len u nových doteraz neevidovaných členov, ktorých údaje doteraz chýbali, ostatným sa doplniť dajú aj podľa doteraz vydaných - neúplných členských preukazov, ktoré by mal mať sekretariát SZ - CHPH riadne zevidované.Nové sa mali dopĺnať, no nejako to už pár rokov hafruje. A prosím Ťa teraz ma nazkritizuj, že niečo nemáme spravené v našej OZ, lebo aj údaje SNV sú na stránke zväzu z roku 2010 s logom " NEV ".
Milan Blahovský (03.05.2011, 09:42)
Máš v tomto plnú pravdu, sú tam ešte údaje rok späť, ale každopádne to čo je zaslané je v úplnom poriadku na rozdiel od iných, tuším, že dodnes je na sekretariáte jedno OZ, ktoré ma evidencie zaslané písané perom....

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené