SZCHPH
SZCHPH
Neprimeraný náskok alebo podvod ???

Autor: Milan Blahovský

Neprimeraný náskok a...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ŠJ
Štefan Janíček
16.06.2011, 19:05
Mal som na mysli, aby som Ta kvoli tým Lounam neotravoval. P.S. Dakujem
MB
Milan Blahovský
16.06.2011, 09:08
Čo si želám ? Aby v tomto športe prevažovali normálni ľudia nad tými zvyšnými. Pozvanie beriem radšej na pivo, pred kameru nach sa tlačia tí čo sa nevedia presadiť iným spôsobom ako je férové súťaženie.
ŠJ
Štefan Janíček
16.06.2011, 08:50
Milan, prajem Ti príjemný deň, veľa slnka, dobrého jedla a pitia, nech si spokojný so ženským pokolením aby si ich vždy zvládal. Veľa dobrých zážidkov v holubárskom svete a len to naj - naj čo si želáš. Neviem či si Ta nepozvem aj do"POSTA PRE TEBA". Prosím TA aby si mal vždy dobré spomienky aj na dobrých aj zlých kamarátov. Co este príjemného Ti mam priat, asi Ta neotravovat.
MB
Milan Blahovský
15.06.2011, 13:32
vybavený :-))))))))))
PO
Pavel Ostrolucký
15.06.2011, 12:13
Nejaký primitív si zasa skúša na zaletených holuboch malú abecedu - ešte že neskúša malú alebo veľkú násobilku, lebo to by sme asi vôbec nepochopili
ZA
Zdeňek Adamík
15.06.2011, 07:56
Klídek. "Lidi" nezměníš. Usměrní je jenom přiměřený tlak a zacpávání děr ve Svazových dokumentech či Zákonech.
PO
Pavel Ostrolucký
15.06.2011, 07:30
Odpoveď pre R. Kľačanského - áno i ja s Vami súhlasím, ale nechovateľ sa väčšinou obráti na chovateľov PH a potom keď nemá na nich kontakt tak holuba hlási sám. Ja som dával návrh preto, aby vypadli z DF hrubé urážky a také nechutné veci ako tam anonimi niekedy píšu. Na ČZ stránke majú tiež zaletené holuby a úplne jednoducho a majiteľa som sa po určitej dobe dopátral a čo sa týka Nemecka, Belgicka a Holandska tam je to úple jednoduché a keď holuba nahlásite do 1 mesiaca ak nechce majiteľ holuba naspäť máte od neho preukaz doma a môžete s holubom lietať.
ZA
Zdeňek Adamík
14.06.2011, 17:40
Bohužel smutná pravda. Nechovatelé mají k holubům (až na některé burany) lepší vztah než chovatelé a to i k těm které najdou již mrtvé. Sám jsem na této stránce v rozpětí 1 měsíce hlásil dva SK holuby a nic. Co s nimi? Určitě pokud to nečte majitel, určitě někdo z klubu nebo OZ se k hlášení dostal a neučinil pro kontakt vůbec nic.
RK
Radovan Kľačanský
14.06.2011, 16:19
Váž. pán Ostrolúcky s Vaším návrhom čiastočne nesúhlasím! Anonymi vymazať určite áno, ale prečo by sme mali kôli blbcom trpieť všetci? Minulý týždeň mi tam nahlásil holuba nechovateľ z Moravy , ktorý nepozná žiadneho chovateľa z jeho okolia a len vďaka tomu holub prežil a bol som si po neho a istotne je takýchto prípadov viac... Keď to zablokujeme, tak kto tam bude holuba hlásiť? V tejto dobe hlásia holubov väčšinou takí, čo holubov nechovajú, ale majú záujem ho vrátiť majiteľovi. Mne, keď zablúdi holub, tak si majitela vyhladám a kontaktujem sa priamo s ním, alebo s človekom z klubu a mám určite väčšiu istotu, že sa o tom majiteľ dozvie. Takže určite by nebolo rozumné zablokovať hlásenie zaletených holubov. môj názor, s pozdravom Rado
PO
Pavel Ostrolucký
14.06.2011, 14:38
Zdenek aj tento sa sexuálne blýska, ale asi bude opačný !!! Máš ináč 100 bodov !!!
ZA
Zdeňek Adamík
14.06.2011, 14:25
Někde jsem četl, že většina anonymů je sexuálně nevyrovnaných... a tak...
PO
Pavel Ostrolucký
14.06.2011, 10:25
Všetky anonimné príspevky by mali byť zo zaletených holubov vymazané!!! Preto navrhujem, aby bol zavedený podobný spôsob hlásenia zaletených PH ako v Čechách a v Nemecku - do tejto rubriky by sa mali dostať len chovatelia, ktorí majú pridelené heslo v DF a rovnakým by sa dostali aj do zaletených holubov. Potom by sa písal tam len holub, kontakt a čo s holubom urobiť, nič viac nič menej. Skôr by sa o holuby majitelia zaujímali a nebolo by to zdĺhavé ako teraz keď sa tam vypisujú rôzne ohováračky, urážky a dobre že nie nejaké romániky a pod. Dávam tento návrh a aj dátum, aby to platilo od 15.6 max. od 1.7.2011 - dúfam, že sa to dá zvládnuť. Chovateľ alebo odhalený anonim, ktorý iného nepravdivo ohovára, by mal byť riešený riadne podľa priestupkového konania v zmysle PP a stanov SZ - CHPH, ktorý bol schválený na poslednom MVZ v Nitre. Paľo
PO
Pavel Ostrolucký
13.06.2011, 16:09
Milan nenechaj sa znechuťovať, tie blbosti zo zaletených holubov by si mal povymazávať, tá rubrika je na niečo iné - ten zablokovaný pisateľ si to asi uvedomí, že píše hlúposti. Ak sú nejaké problémy tie má riešiť preteková komisia a kontrólna komisia, mali by vec postúpiť na výbor OZ a tým sa zaoberať - nenechaj sa urážať ! Pre anonimného pisateľa - ja tohoto roku od 16.4.2011 relaxujem pri potokoch a venujem sa pstruhovému ryboľovu a je to naozaj super - čistý vzduch, občas sa nechtiac vykúpem a chytiť pstruha pri takom malom množstve ako sa na Slovenku nachádzajú je tiež umenie. Veľa krát som išiel domov už bez ryby, lebo boli pod mieru - no relax je relax. Od budúceho týždňa znova nasadzujem holuby na preteky, uvidím čo je v nich - od jari si pekne oddýchli. Paľo !
ŠJ
Štefan Janíček
13.06.2011, 09:40
Zdravím Ta p. Milan, prosím Ta pozri, čo za haluz ste to dali vonku v OZ Dlhé Pole z preteku LOUNY. Kazal mi aby som Ti zavolal p. Ondro. A ešte Ta nechala pozdravovať aj p. Beláková, že to tam má tiež domrvené. Ak by sme, mohli poprosiť, bud taký dobrý a pozri sa na to osobne.
ĽD
Ľudovít Dziak
11.06.2011, 21:30
AK TAM NASTALO POCHYBENIE TAK URCITE NASTALO NIE U CHOVATELOV KREMPASKY RICHTER ALE U OTVARACEJ KOMISIE. ONI PRVI MALI DAT PODNET. AK NEDALI ASI BOLO VSETKO V PORIADKU A NIET O COM DISKUTOVAT. A ANI U SPORTOVEHO RYBARSTVA NIE JE JASNY USPECH. :} [%sig%]
Miroslav Ďurana
11.06.2011, 21:09
Milan tohto roku už je neskoro,ale na rok 2012 si rybársky predplať.S pozdravom Miro.
Ivan Šmilauer
11.06.2011, 20:44
Ale ani tam by Vám rybáři či filatelisté netrpěli takovéto důkazy nepodložené nařčení kolegy. I.
MB
Milan Blahovský
11.06.2011, 20:00
Je skutočne na škodu mrhať časom a energiou nad holubármi. Že ja som sa nedal na športové rybárstvo alebo filatelistiku....:-o))))))))))))))))
PG
Peter Grék
11.06.2011, 17:04
Zdravím pán Adamík, body 1 a 2 Vám vyšli :-), bod 3 v podstate tiež. pretože sa jedná o vozidlo OZ SNV, ktorého predsedom je Milan a keby o niečom vedel, neotváral by túto diskusiu. Hodiny boli kontrolované v NS Sp.Belá predsedom OZ a boli bez chyby pred sezónou i teraz po preteku. a ten pocit šťastia určite mal patriť menovanej chovateľskej dvojici, však :-) [%sig%]
RM
Robert Molnár
11.06.2011, 16:26
Zdravím Vás. Ja si myslím že skoro každý chovateľ sa rád pochváli že už má holuba doma a hned po konštatovaní volá kamarátovi /kamarátom/ či už má holuba alebo že začali doletovať. Ak voľakomu volali tak to beriem ale ak "čušali" tak mám svoj názor na to aj ja.s pozdravom molnár
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.