Otázka?

Ľudovít Jančok (13.06.2011, 10:44)
Zdravím Vás. Čo to tu stvárate chalani, čo sa to s Vami robí??? Milan mal pochybnosť, nuž tak napísal. Na to má každý právo. Keď chcete reagovať dobre, a keď nie aj tak dobre, ale toto je nedôstojné podlé, a nízke. Prosím Vás už prestante. Tolerancia, priateľstvo, akceptácia aj iných názorov. Prosím , prosím, prosím. Ďakujem Ludvik.
Ľudovít Jančok (13.06.2011, 10:46)
Milan prosím oprav tú hrubicu ďakujem Ludvik.
Milan Blahovský (13.06.2011, 10:57)
Ludvík myslíš toto ??? "Neprimeraný náskok"....Tak zase sa vyfarbil. Že ho to rybárčenie nenapadlo skor,bol by kľud. Tento zabudnutý komunistcký kádrovak by mal odstupiť z funkcie vo zvaze. Titul Mgr. čiže magor mu sadí ako riť na šerbli. Skutočne už som mnohokrát zvažoval odísť z funkcie SZ a kdesi som to aj vyjadril. Ale aby som urobil radosť úbožiakovi, ktorý sa schováva pod rúškom anonymity a nie je schopný osobne mi svoje stanovisko povedať do očí, tak to by asi správne nebolo. Alebo sa mýlim ? Špinavci žiaľ fungujú všade a potrebujú sa kdesi vyventilovať. Pokiaľ im to urobí čo i len kúsok dobrého pocitu na ich zúbožených dušiach tak nech len píšu a špinia ďalej. Vraví sa, že aj hlúposť je dar boží.
Ľudovít Jančok (13.06.2011, 11:10)
Zdravím. Ano myslel som na tie narážky na Tvoju osobu. Ja mám skoro podobné skúsenosti za roky vo funkciách, ale toto čo sa tu deje nemá miesto ani na WC. Je mi veľmi ľúto že sa niektorí dajú natoľko ovládnuť momentálnou emociou, a zabudnú že v prvom rade sú ľudia. Načo a komu je dobrá takáto konfrontácia? Veď sa nič takto nevyrieši, ani sa neposunieme ďalej. Je mi to veľmi, veľmi ľúto. Ludvik.
Zdeňek Adamík (13.06.2011, 11:14)
No některý b.b se asi ani narodit neměl. Chybí mu argumenty pro věcnou diskuzi tak jen uráží a uráží. Nesouihlasím-li s něčím názorem podepřeným argumenty, tak uplatím své protiargumenty a snažím se věcně diskutovat na to přece DF je a žádný učený z nebe nespadl. Každý z nás se může mýlit, to se přece občas stává.
Ľudovít Jančok (13.06.2011, 11:23)
Zdravím Vás. V každom z nás je kus čerta, ja hovorím, že vo mne je celé peklo, ale nemusí o tom každý vedieť, stačí že to vedia najbližší. Ovládať pudy a emocie, je výsada našej rasy, a preto ju treba využívať do stotiny milimetra. Prosím Vás všetkých, uvedomte si tieto slová, veľmi pekne Vám ďakujem. Ludvik.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené