SZCHPH
SZCHPH
Poďakovanie.

Autor: Ľudovít Jančok

Poďakovanie.
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ĽJ
Ľudovít Jančok
16.06.2011, 11:20
Zdravím Vás, musím to dať na správnu mieru, tá holubička č. 465 chýbala od O8. O5. z Dačíc ďakujem. Ludvik.
MB
Milan Blahovský
16.06.2011, 09:00
Ludvík, hrúbky sú 5, ale podstatu to nezmení. Aj ja by som sa chcel poďakovať za ošetrenie holubice 07-0999-1774, ale komu ??? Vrátila sa z preteku Chomutov v celkom dobrom stave avšak bez čípu. Asi niekto potreboval do zbierky moje telefónne číslo z neho. Je mi ho tak strašne ľúto, aj by som mu nejaké nazvyš poslal, no to by mi musel odpísať a verím, že to neurobí...
ĽJ
Ľudovít Jančok
16.06.2011, 08:56
Do pr.... zase hrubica prepáčte. L.
ĽJ
Ľudovít Jančok
16.06.2011, 08:50
Zdravím Vás. Nedávno som písal sarkastickú vďaku za holubičku ktorá prišla bez čipu, ale z drôtikom. No dnes som sa presvetčil, že sú ešte aj ozajstný chovateľia - holubári,. vrátila sa mi dnes holubička z toho nešťastného Hoffu z 25. 5. Ma čip je opatrená na lOO% a doniesla aj kontakt na toho dobrého človeka. Volá sa JANKO BEŇO zo Starej Turej. Veľmi pekne ďakujem Janko, a prajem všetko najlepšie v živote a v holubárení len radosť. Ludvik.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.