SZCHPH
SZCHPH
Holubár džentlmen

Autor: František Dohňanský

Holubár džentlmen
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ML
Miroslav Luhovy
18.06.2011, 14:51
Taktiež chcem poďakovať p.Polívkovi z Brna,ktorý zachránil môjho holuba letiaceho z Chebu.Kiežby bolo takých chovateľov čo najviac.Ešte raz ďakujem.
JM
Ján Melichárek
18.06.2011, 10:11
Pán Dohňanský,nečakal som takúto reakciu...... Nie je začo poďakovať keď vidím holuba ktorýmá vôľu k návratu kiež by nebol človek prekážkou..... Verte mi, že sú stovky chovateľov ktorí ešte čakajú na návrat svojích zverencov , miláčikov či ,,supermanov"-ktorí im robili radosť na ich holubníkoch no po preteku ,,CHEB" mnohí na Slovensku majú na holubníku ,,In memoriál" s pozdravom ,,Letu Zdar"
FD
František Dohňanský
17.06.2011, 23:29
Dovolím si tvrdiť, že tento názov vystihuje všetko. Je ním p.Melichárek zo Šajdíkových Humeniec OZ Pezinok, ktorému chcem pred celou chovateľskou verejnosťou poďakovať za vzorné informovanie, ošetrenie a vypustenie mojej ročnej maratónskej holubice, ktorá letela z Chebu. Mnohí chovatelia si myslia, že už medzi nami nenájdeme takých, ktorí sa vzorne postarajú o vyčerpaných, zaletených holubov. Jedným z nich je aj p.Melichárek, ktorý si zistil majiteľa, zavolal mi čo má s holubicou spraviť, ošetroval ju niekoľko dní až sa dostane do kondície a dnes mi zavolal, že holubičku vypustí. Holubica doletela vporiadku a po oddýchnutí mi možno ešte bude robiť radosť, pretože je po dobrých maratónskych rodičoch. Aj keď si neprial p.Melichárek žiadnu náhradu ani publicitu, nedalo mi, aby som to nezverejnil a tým poukázal na to, že toto je cesta, ktorou by sme sa mali uberať a hľadať si tým ďalších následovníkov. Pán Melichárek, ešte raz srdečne ďakujem a dúfam, že keď sa stretneme, budem sa Vám môcť odvďačiť dajakým mláďatkom z maratónskych holubov, hoci odo mňa nič neočakávate.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.