Holubár džentlmen

František Dohňanský (17.06.2011, 23:29)
Dovolím si tvrdiť, že tento názov vystihuje všetko. Je ním p.Melichárek zo Šajdíkových Humeniec OZ Pezinok, ktorému chcem pred celou chovateľskou verejnosťou poďakovať za vzorné informovanie, ošetrenie a vypustenie mojej ročnej maratónskej holubice, ktorá letela z Chebu. Mnohí chovatelia si myslia, že už medzi nami nenájdeme takých, ktorí sa vzorne postarajú o vyčerpaných, zaletených holubov. Jedným z nich je aj p.Melichárek, ktorý si zistil majiteľa, zavolal mi čo má s holubicou spraviť, ošetroval ju niekoľko dní až sa dostane do kondície a dnes mi zavolal, že holubičku vypustí. Holubica doletela vporiadku a po oddýchnutí mi možno ešte bude robiť radosť, pretože je po dobrých maratónskych rodičoch. Aj keď si neprial p.Melichárek žiadnu náhradu ani publicitu, nedalo mi, aby som to nezverejnil a tým poukázal na to, že toto je cesta, ktorou by sme sa mali uberať a hľadať si tým ďalších následovníkov. Pán Melichárek, ešte raz srdečne ďakujem a dúfam, že keď sa stretneme, budem sa Vám môcť odvďačiť dajakým mláďatkom z maratónskych holubov, hoci odo mňa nič neočakávate.
Ján Melichárek (18.06.2011, 10:11)
Pán Dohňanský,nečakal som takúto reakciu...... Nie je začo poďakovať keď vidím holuba ktorýmá vôľu k návratu kiež by nebol človek prekážkou..... Verte mi, že sú stovky chovateľov ktorí ešte čakajú na návrat svojích zverencov , miláčikov či ,,supermanov"-ktorí im robili radosť na ich holubníkoch no po preteku ,,CHEB" mnohí na Slovensku majú na holubníku ,,In memoriál" s pozdravom ,,Letu Zdar"
Miroslav Luhovy (18.06.2011, 14:51)
Taktiež chcem poďakovať p.Polívkovi z Brna,ktorý zachránil môjho holuba letiaceho z Chebu.Kiežby bolo takých chovateľov čo najviac.Ešte raz ďakujem.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené