SZCHPH
SZCHPH
Podakovanie

Autor: Štefan Varga

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ĽH
Ľubomír Hovančík
11.07.2011, 19:44
Ďakujem chovateľovi, ktorý dal možnosť môjmu holubovi vrátiť sa domov bez závažia v podobe čípu, číslo holuba 2010-03506-278. Ten žltý lístok bolo tel.číslo, ak by si bol, iba zazvonil bol by som ti zavolal naspäť, a boli by sme sa dohodli. Ale aj tak ďakujem. Nech ti slúži.
MB
Milan Blahovský
11.07.2011, 09:41
Ešte jedna vďaka. Výcvikár OZ ma informoval o hlásení mojej holubice SK-10-02310-366 chovateľom zo Zvolenskej Slatiny. Neviem o koho ide, ale aj tak vďaka, holubica doletela včera ráno.
MB
Milan Blahovský
11.07.2011, 08:41
Touto cestou by som chcel poďakovať za ošetrenie a vypustenie holuba SK-10-02302-773 pánovi Gonšenicovi zo Stropkova a taktiež p.Krajčimu z Komjatnej, ktorý našiel v lese vyčerpaného môjho závodníka CU-06-8862 z preteku Gotha. Toho mi prostredníctvom L.Zubaja nahlásil a vrátil. Holub už dnes ľahko trénoval a snáď ešte urobí radosť v niektorom z pretekov. Keby to takto fungovalo, ťažké preteky by nemuseli byť až tak ťažké čo sa týka strát.
ŠV
Štefan Varga
08.07.2011, 21:07
Chovateľ Miroslav Ondrejčák týmto ďakuje pánovi Štefanovi Bohovičovi z OZ Trnava za ošetrenie holubice SK-09-01003-334 ktorá sa vracala zo závodu Tachov. Priletela v poriadku a pán Ondrejčak ešte raz veľmi pekne ďakuje.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.