SZCHPH
SZCHPH
Deklarovanie pretekov

Autor: František Kreml

Deklarovanie preteko...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

RM
Robert Molnár
22.07.2011, 21:01
zajtra budem blizko teba bohuzial tam nemaju internet idem na vychod na polovacku na 4 dni /milan/
RM
Robert Molnár
22.07.2011, 20:53
Milan si jeden ktorého si velmi vážim ale rozprával som aj s Danom ale troška mám aj ja pravdu.nedá sa to všetko povedať cez internet. bol by som velmi rad keby som sa stretol s p.Adamikom ja si myslim že by sme sa dobre porozpravali
Mikuláš Štefánik
22.07.2011, 16:11
OZ Revuca prekladá pretek Kolín2 z 24.7.2011 na 23.7.2011.
RM
Robert Molnár
22.07.2011, 14:19
máš pravdu milan
MB
Milan Blahovský
22.07.2011, 12:34
Robert, ak ich poriadne rozchováš a následne na ťažkom preteku pochováš, potom určite pochopíš o čom píše Z.A. Videl som tvoje nákupy na dražbách a som zvedavý, ktorého funkcionára budeš križovať po prvom krachu.
RM
Robert Molnár
22.07.2011, 09:59
Pán Adamík suhlasím v niečom s Vami. Ale bez urážky! treba tu chovať len holuby manekýnov? kto na to nemá nech neletí ja si ovela viac vážim holuba ktorý mi príde v ťažkom preteku/hoci momentalne nezavodim ale si rozchovavam./
ZA
Zdeňek Adamík
22.07.2011, 07:58
Ano je to škoda času, neboť někteří z nás melou to svoje stále dokola jak japonská kalkulačka. Pořadatelé závodů se snaží maximálně předcházet možným škodám a za to je ještě někdo kritizuje. Opravdu "dobré".
ML
Miroslav Luhovy
22.07.2011, 06:15
Pán cyklista Kreml,ak by ste si prečítal tie deklarácie a podmienky,tak by ste zistil,že pretek je možné presunúť z dôvodu počasia na dni piatok,sobota,nedeľa a pondelok.Ináč asi škoda času diskutovať s Vami.
FK
František Kreml
21.07.2011, 23:04
Vida buď konkrétny a nie som pre teba mládenec. A ako doletujú holuby, viem čakám ich doma. mládenec.
JV
Július Vida
21.07.2011, 22:06
No, z Vašej oblasti tu bol jeden, čosi myslel, že je najmúdrejší a všetci ostatní sú debili. Ty mládenec si s ním môžeš podať ruku. Vieš vôbec v akom počasí Ti doletujú holuby túto sezónu ?
FK
František Kreml
21.07.2011, 21:42
Vážený páni, prečo píšete sprostosti, ja si vážim svoje holubi, ak ste nepostrehli tu ide o deklaráciu a nie či som predseda OZ, alebo skokan ako Luhový, a netvrdím že holubi sú stroje a už vôbec nie som mládenec... Tu sa porušuje to čo je vopred dané a to je deklarovanie. Alebo pretekať sa má len za ideálneho počasia, to netvrdím že pustiť holubov do dažďa. Pýtam sa ,načo sa potom vytvárajú nové kluby napr.MDKS, Kub dlhých tratí ?
MK
Milan Klačan
21.07.2011, 21:02
Ešte šťastie , že p.Kreml nie je predseda niektorého OZ...
ML
Miroslav Luhovy
21.07.2011, 18:45
p.Molnár a viete o tom,že o dnešnej etape sa uvažovala o zmene trasy ,len našťastie to sneh neohrozil.Ale čo takto skoky na lyžiach,alpské lyžovanie,futbal a pod.Tie sa bežne rušia z dôvodu bezpečnosti pretekarov.No prekladanie pretekov holubov je tiež kvôli tomu.Kto má holuby rád,tak takéto komentáre určite nedáva.(myslím p.Kremla)
RM
Robert Molnár
21.07.2011, 17:43
Pán Adamík tour de france sa prekladá pre nepriazen počasia? kto nechce nech nejde!!!
ZA
Zdeňek Adamík
21.07.2011, 15:37
Pane Kreml, a holoubků Vám není líto? Vždyť to přece nejsou stroje. A propos, zkuste jít příkladem a dejte si třeba jen 20 km bez deštníku bez pláštěnky, možná i bez ničeho v dešti. Možná pak budete mluvit (psát) jinak. V suchu a teple u počítače se to kecá...
FK
František Kreml
21.07.2011, 14:26
Julko aby si sa neposral.
JV
Július Vida
21.07.2011, 12:49
Konečne by mal zrušiť už niekto Teba. Zabúdaš, že kôli extrémnemu počasiu sa prekladajú aj iné, civilné športové podujatia, ktoré sú tiež deklarované a nikto sa proti tomu neohradzuje a nenapáda to. Ale to Ty nepochopíš, Ty si skrátka nízko - mládenec. Deklaruješ to svojimi výsledkami.
FK
František Kreml
21.07.2011, 10:39
Deklarácia pretekov, načo je to dobré, keď sa to stále porušuje, niekde zaprší a už sa prekladajú preteky. Veď nie je povinnosť chovateľa , aby dal svoje holubi na pretek, o tom je ten šport. Alebo sa musí pretekať len za ideálneho počasia ? Všetky preteky, čo neboli deklarované v ďeň štartu by sa mali zrušiť. Pravidlá sú pravidlá.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.