Predaj holubov
Autor: Zdenko Žofaj
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 99 results
1
PO
Pavel Ostrolucký
17.10.2011, 12:27
Pre p. Kotvana - neviem ako to myslíš s tou huňou - prezliekaním kabáta. Ja som kabát nikdy nezliekal ani nebudem. Ak som niečo napísal je pravda. Ak treba niečo bližšie vysletliť a je niečo nepochopiteľné tak prosím. Ja nedávam za pravdu ani Žofajovi a ani Drgáňovi. Ja som napísal, že mal dať na web pravdivé " OVERENÉ výsledky OZ " a nebol by vznikol tento problém - možno stačilo počkať ešte jeden deň a bolo by všetko správne a nemuseli byť k tomu ani tieto články. Opravy výsledokov OZ v normálnej ÓZETKE trvajú v priemere 1 až 2 týždne od zverejnenia na webe. Ak Zdeno zverejňoval svoj inzerát dňa 27.7.2011 je z toho zrejmé, že opravy neboli dovtedy vykonané a preto sa deje toto čo sa deje. Nič viacej a nič menej som tým nemyslel! Dúfam, že to na vysletlenie stačí a potom je na predavajúcom a na kupujúcom či sa spolu dohodnú o predaji holubov, tam jedno miesto hore alebo dole nehrá roľu, rozhodujúca je cena.
EK
Ernest Kováčik
17.10.2011, 11:01
Tu je lepšie byť krásnym ako múdrim .
Preto že priemerný ľudia lepšie vidia ako myslia
EK
Ernest Kováčik
17.10.2011, 05:45
prosím teraz už včelí nelietajú - Ale síce máte pravdu že krompáče sú . To je debata áno smiešna , to píšem od začiatku - ako PARLAMENTE --
JEDNO A TO ISTE - a tých ktorých to nebaví ,nečítať ,
Sú aj Filmy kde vypísané , že do 18 rokov nemôžu pozerať , tak sa nerozčúlovať , len kľud ktorý ste nervové na dne !!!
IB
Igor Barbírik
16.10.2011, 22:09
Páni chovatelia ste trapny nehanbíte sa za vaše prispevky!!!! predavate vy ?
Pan.Kovačik vy nerozumiete holubom a už vôbec nie polityke tak vás poprosim nezatažujte holubarske forum politykov.Nemam rad žiadnych politkov!!
mam velmi dobrých priatelov aj madarskej narodnosti ale to su chovatelia nie nacionalisti na rozdiel od vás!!! preto vás poprosim prestante draždit včely
ZŽ
Zdenko Žofaj
16.10.2011, 22:04
Tak konečne som sa dostal ku koreňu veci. Prepáč Milan, že som si to overoval takýmto spôsobom, ale potreboval som od Teba, aby si potvrdil tu v tejto diskusii, že OZ Tvrdošín letelo 19 pretekov, čo si mi potvrdil v tvojich článkoch 2 krát. Áno každý inteligentný človek si to vie v hlave usporiadať, ale to sme sa nemuseli dostať až k 94 článku, ak by Ľubomír Drgáň nenapísal dňa 15.09. o 20,00, že OZ Tvrdošín nemalo 17 pretekov, ale 20 pretekov.
- Tak kto to nemá v hlave usporiadané .....
- Kto tu zavádza chovateľov a chce zdiskreditovať iných chovateľov.....
- Kto manipuluje s web stránkou a vymazáva príspevky a údaje ktoré mu´nepasujú aj keď na to nebol určený a som zvedavý dokedy to budu Ľubomírovi Drgáňovi chovatelia v OZ trpieť, keď so všetkým manipuluje, čo chce a ako chce .....
MB
Milan Blahovský
16.10.2011, 13:30
Pán Fidrik ja nie som správcom vašej stránky, ja informujem vašich chovateľov o spracovaných výsledkoch na stránke http://vysledkyph.euweb.cz/.
Neviem akú tabuľku ešte chcete vidieť ?
Poradie chovateľov pásme ? Výkony holubov každého chovateľa ? Za rok, za dva ?
To som zvedavý čo ponúknete o rok ako spracovateľ výsledkov ak dostanete dôveru vy.
PF
Pavol Fidrik
16.10.2011, 13:16
A teraz máte pravdu obaja. Zdenko keď pôjde na pásmové výsledky cez hlavnú stránku na ktorej je Výsledky 2011 pod tým VS 1, VS 2, VS 3 klikne si na VS 3 a tam na poradie chovateľov. Je písaný ako prvý takže keby uviedol niekde že je prvý neklamal by ale až po hlbšej kontrole a to po otvorení výsledkov pretekov zistime že sa jedná o klamstvo a je to rok 2010 a už by bol oheň na streche.
Ale ak pôjdeme cez stránku ktorú zhotovil Milan tam síce nájdeme výsledky pásma VS 1, VS 2, VS 3 ale tabuľku nie. A tak nejak vznikol aj ten predchádzajúci problém.
Tu nejde pán Blahovský o to aby sa zdiskreditovalo vás a vaša práca s výsledkami ale aby sa poukázalo ako k tomu došlo, že p. Žofaj je v takej situácii. Ja oceňujem vašu snahu vysvetliť problém hneď na začiatku sporu myslím tretí príspevok ale niektorým to nestačilo.
MB
Milan Blahovský
16.10.2011, 10:06
Zdeno, VS 1 aj VS majú 19 pretekov, tak neviem čo tu píšeš.
Pokiaľ majú dvaja chovatelia v OZ rovnako body potom ich program usporiada podľa čísla, ktoré majú priradené ( ty máš 1736 a ten pred tebou ????) Je to vecou programu a skutočne iba detail uvedený na webe. Inteligetný človek si to vie v hlave usporiadať.
Každý mám svoje princípy, ale toto sa mi zdá úplne scestné čo sa tu predvádza.
ZŽ
Zdenko Žofaj
16.10.2011, 09:54
Milan mne sa jedná o princíp, Ja to úplne chápem, ale, keď sa niekto slamky chytá tak prečo má VS1 19 pretekov a VS2 20 pretekov a keď mám rovnaké body so štvrtým tak prečo som 4-5, ale až 5. Tak buďme potom všetci precízny, keď niekto bazíruje na bodko, čiarke. Mne to osobne nevadí, ale niekto chce zrobiť s ho..a kapital ... tak to potom aj tak na tejto diskusii vyzerá ...
MB
Milan Blahovský
16.10.2011, 09:29
Zdeno neviem komu si svoje prihlasovacie údaje do diskusie dal, ale je to riadny vôl a primitív, ten ktorý za teba píše. Pretože neverím, že ty by si takú sprostosť tu uviedol alebo potom sa asi prikloním na stranu tvojich oponentov.
OZ Tvrdošín letelo v sezóne 2011 19 pretekov avšak kvôli potrebe zladenia preteku Gotha - 9.7. s číslovaním národného preteku bolo číslovanie od preteku 12 posunuté o 1 a teda ukončilo to číslom 20.
Pre toho čo tomu nechápe tak 20-1 = 19. Pokiaľ sa jemu kdesi objavujú čísla posledného preteku ako 19 tak nech sa naučí pracovať s webom a už aj malé decko vie, že keď chcem aktualizovať stránku tak urobím to pomocou klávesnice F5 alebo ikonkou internetového prehliadača, ktorý je u rôznych na inom mieste ale v podstate ikonka je rovnaká a to protichodné šípky.
Posledná akutalizácia pásmových výsledkov bola vykonaná 29.8.2001 čo sa dá overiť údajom, ktorý je pri uložení súboru na stránku.
Chudákovi čo to to rozvíruje ide jednoznačne o kompromitáciu mojej práce ohľadom spracovania výsledkov OZ Tvrdošín. Pokiaľ sa chovateľom OZ nepozdáva to že boli výsledky pretekov v niektorých obdobiach( podľa časových možností )na webe v priebehu 24 hodín od dodania, tak im budem do budúcna iba priať aby ich mali ešte skôr ak takého blbca ako som bol ja nájdu. A hlavne takého čo bude ešte imunnejší od sprostých anonymov a ich reakcií v prípade preklepu čísla či vynechaniu holuba pri spracovaní.
ZŽ
Zdenko Žofaj
16.10.2011, 07:27
Na základe, Vášho horeuvedeného článku p. Smieško som si pozrel terajšie výsledky na webe OZ Tvrdošín a čuduj sa svete:
VS1 - 19 pretekov
VS2 - 20 pretekov
VS3 - 19 pretekov
A Drgáň Ľubomír tvrdil 13.10. o 00,04 že výsledky má OZ v poriadku a znova je v tom guľáš, preteky poprehadzované, jedná VS 19 pretekov, druhá VS 20 pretekov, no tak toto je ozaj vizitka OZ, tak nech si každý chovateľ urobí úsudok o čom to vlastne je ???
VS
Vladimír Smieško
15.10.2011, 23:53
No,No, No !!! Milan, nezmazal si iné.. žeby toto ?
Vráťme sa k meritu veci.
Pán Žofaj ponúkol všetky svoje holuby na predaj. Uviedol isté výsledky.
Možno pán Drgáň nepochopil to, čo som napísal na tomto DF. A to je, že napadol isté údaje / Žofaj / Predám celé závodné oddelenie starých holubov, ktoré vylietali za sezónu 2011:
7. miesto v majstrovstve OZ Tvrdošín zo cca 160 chovateľov ...
2. miesto v majstrovstve OZ Tvrdošín, Stredné trate ...
13. miesto, I. ročník GCS /Golden club Slovenska/...
Bližšie info na hore uvedenom webe a na mob. tel./
a sám si neskotroloval čo je pravda. Poprosím o uvedenie na danú mieru. Pán Drgáň je to na Vás. Mimochodom leteli ste 20 pretekov? Ak ano, ktorých 20 , podľa vášho zoznamu na webe.
Milan to je otázka aj pre teba.
MB
Milan Blahovský
15.10.2011, 19:43
Prestaňte s tými provokatívnymi príspevkami lebo to zruším. Skutočne to začína sklzať do extrémov. Zrejme ste sa doteraz nevyventilovali a hľadáte spôsoby ako to robiť.
ĽD
Ľubomír Drgáň
15.10.2011, 12:34
Pán Kovačik.
Ak by naša členská základňa mala 50% takých ľudí ako ste vy.
Som pevne presvedčený že SZCHPH by už zanikol.
Všetci normálny by ušli.
ZA
Zdeňek Adamík
15.10.2011, 11:44
Zdá se, že záchrana je na cestě:
http://www.novinky.cz/veda-skoly/247535-vedci-na-stope-genu-blokujiciho-demenci-115leta-zena-ji-netrpela.html
JM
Július Marton
15.10.2011, 11:39
Zdravim pán Kovačik,nepisal som lebo mi dosiel atrament.Sulík neni moj kamarát,lebo nemá vlasy a nechová holubov.Vy ste moj kamarát,len nemiešajte politiku s holubami,lebo začnu politikarčiť a prestanu lietať.To by bola velká chyba.Museli by sme začať chovať akvaristické rybky,ty vydržia dlho pod vodu.V najhoršom pripade by sme mohli chovať papagajov aj ty su pekné.Potom vám napišem,teraz musím bežať do roboty.Ja som zdravý,len vy sa teplo oblečte a nezabudnite si dať na hlavu čapicu.Už bežim do roboty.Pozdravujem všetých na dolnej zemi.Serus
EK
Ernest Kováčik
15.10.2011, 11:38
pekný deň
Páni kde ste sa podeli,? ktorý chytro chceli vešať , a ste odcudzovali -jedného ktorý predáva ,špičkové holuby - a jeho ochrancovia kde ste ?, keby ste boli vedeli boli by ste toho byčovali ,
a popri tom nikomu žiadna škoda !!!!!!!
A tú je Váš Kamarát Sulik , jedným slovom milio, ale eur . čo vy nato ? na to nemáte kropáče ??? alebo uľ včiel , zoberte mú , aj tú peknú miešačku súdruzi
tak sa majte a píšte nezabudnite, tak mi chýbajú tie vaše urážky!!!
nech Vám lieta ,ale len z peňaženky !!
a držte sa mi,! ALE len jeden druhého , aby ste nespadli od hladu !!
za podobné vecí pred 4 rokmi horel Budapešt , a vyhnali Gyurcsaniho s kresla !
A nie kolegu , konkurenciu , a kto bude súper potom , keď takých podobných konkurentov odstránite ,teraz jedného na rok druhého !!!
Letu ZDAR
EK
Ernest Kováčik
15.10.2011, 11:17
pekný deň , všetkým chovateľom pošto, holu.
Páni , už nemusím sa báť včiel , už je zima nepoštípu ,je -4 stup.
Asi to malé zviera , nie je také nebezpečné , Ako Sulík ktorý pohne aj tomu rozum , ktorý nemá rozum - len hlavu má a používa len na česanie vlasov , ak má samozrejmé ?? !!!
Letu Zdar
EK
Ernest Kováčik
15.10.2011, 11:09
Zdravím Vás nejako ste dlho nepísali ?? čo, asi ste nebolí chorý ????
Dúfam ste nelietali ???
Alebo ste miešali miešačkou u Súdruha Sulíka , veď , áno potrebujete takého kamaráta ,
Ale ale ,neberte mi prácu , aj potrebujem takých kamarátov , ktorý vedia búrať , a nie budovať .
dúfam že sa ešte stretneme pane ,
ať Vám lieta
Letu ZDAR !!!!!!
JM
Július Marton
15.10.2011, 10:52
Pán Kovačik,miešačku sťahujem,upresnujem na domiešavač.Nech vám to letí.Marton Julo
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 99 results
1