SZCHPH
SZCHPH
ostrolucky

Autor: Pavel Ostrolucký

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

PO
Pavel Ostrolucký
12.10.2011, 08:20
Milan ja to chápem a aj tak som to napísal. Ty nie si chyba - urobil si pre Vlada maximum, ale on mohol Jankovi Chabadovi po dodaní holuba v úplnom poriadku aspoň zavolať a poďakovať. Ty sa s tým už viacej netráp!
PO
Pavel Ostrolucký
11.10.2011, 13:24
Milan včera sme mali schôdzu na ktorej bol aj synovec pána Jána Chabadu z Očovej. Ten mi povedal, že doteraz sa za doručeného holuba 11-02301.488, ktorý nie je síce Tvoj, ale po Tvojich holuboch nikto ani len slovkom nepoďakoval ! Dúfam, že si ho majiteľovi doručil v poriadku aj s čípom a že costou do NR a späť do S.Podhradia nezdochol ! Majiteľ holuba by mu mohol aspoň zavolať a urobiť čo sa patrí. Paľo !
PO
Pavel Ostrolucký
28.09.2011, 15:37
Ďakujem všetkým čo sa zapojili do opravy výsledkov OZ - RE, čo bolo reklamované dňa 22.9.2011 o 08,09 hod. - teraz je to bez chýb - super práca - ďakujem !
MB
Milan Blahovský
22.09.2011, 14:10
Nič nechýba, tieto OZ majú svoje vlastné stránky a napokon to nemá nič spoločné s výpočtami koef. či MS
PO
Pavel Ostrolucký
22.09.2011, 14:08
Milan - mne je to úpne jasné - len neviem či tieto podklady nechýbajú práve spomínaným dvom OZ, Sabinov a Košice. My to máme v OZ Revúca nahodené navyše a niekde to môže pri spočítavaní bodov a koeficientov holubom a jednotlivým chovateľom chýbať ! Náš výcvikár a Jaro Seliga to určite ešte skontrolujú.
MB
Milan Blahovský
22.09.2011, 09:32
Tak s týmto nemám nič spoločné, vložiť podklady a meniť ich môže iba zástupca vášho OZ. Ak je nejaký nezmysel, môže to zmazať a spätne to nahodiť správne. Prístup k tomu má ešte Jaro Seliga ako spracovateľ vašich výsledkov....
PO
Pavel Ostrolucký
22.09.2011, 08:09
Milan prosím Ťa pozri sa do výsledkov OZ - Revúca na našej stránke - všetko je tam nejaké čudné a nejako poprehadzované ! Aj táto rubrika, ktorá sa mi vytvorila mala byť v Tvojej odpovedi na nedodanie podkladov do MS čo si žiadal od chovateľov, no na môj podiv mi vytvorilo túto moju novú rubriku kde som odpovedal na Tvoje otázky k MS. Bližšie k tej našej stránke OZ - Revúca. 1. V prvom riadku od spodu v našich výsledkoch sa nachádza vyhodnotený pretek OZ - Sabinov zo dňa 1.5.2011 - Kraľovany - Sučany - nechýba náhodov vo vyhodnotení OZ - Sabinovu ?. 2. V piatom riadku od spodu má byť naše poradie po 6. preteku - toto tam vôbec nie je a dáva nápis - FIND ! / Asi že nie je, alebo koniec / ! 3. V šiestom riadku od spodu je vyhodnotený pretek Veľká Bíteš - ktorý patrí pre OZ - Košice - tento tiež nechýba náhodov uvedenej ÓZETKE ? Skrátka nejaké statky - zmätky, ktoré môžu niekomu chýbať, skús to preveriť kde je chyba. S pozdravom Paľo !
MB
Milan Blahovský
13.09.2011, 11:03
Vďaka.
PO
Pavel Ostrolucký
13.09.2011, 10:25
Na Chabadu priamo kontakt nemám, ale vybavím Ti to. Ak mi holuba dá, tak Ti ho dám doručiť cez niekoho do NR. Po zistení nejakých informácií sa Ti ozvem na mobil - čauko !
MB
Milan Blahovský
13.09.2011, 08:26
pán CHabada - holub č.11-02301-488
PO
Pavel Ostrolucký
13.09.2011, 07:37
Z okolia Očovej a aj priamo z Očovej poznám viacej chovateľov, ale či pôjdu na finálový pretek do TS - NR neviem. Napíš presnejšie o čo ide od koho a presne odkiaľ treba zobrať holuba či priamo z Očovej. Ak odtiaľ po holuba Ti môžem zbehnúť aj ja a po niekom kto pôjde do NR tak Ti ho potom pošlem. A s tým MS je to komplikovanejšie ako si to napísal. Nie je to také jednoduché splniť a ešte tie podmienky dopredu odpisujú minimálne polovicu malých ÓZETIEK už pred štartom nového ročníka, lebo dobre vieš, že tie počty holubov a chovateľov pri ťažkom počasí nie je jednoduché splniť ani vo veľkej OZ a tohoto roku padli do tejto pasce a tí čo to na jarnom zasadnutí vehementne prehlasovali bez ohľadu na iných chovateľov.
MB
Milan Blahovský
12.09.2011, 21:07
Pali, zmeňme tému. Potrebujem od teba pomoc. Poznáš niekoho z okolia Očovej ??? Potrebujem dopraviť priateľovho holuba do Nitry na finálový pretek TS. Dá sa ?
MB
Milan Blahovský
12.09.2011, 20:21
Pali, podmienky MS splnilo dosť chovateľov, samozrejme že to nezvládne každý. Tento rok ani ja (DT) a čo narobím. Ja vám za to nemôžem že ste také OZ ako ste, že tak spolupracujete s okolím ako spolupracujete . A podobne aj ďalšie OZ.
PO
Pavel Ostrolucký
12.09.2011, 15:50
Milan OZ - Revúca sa do súťaží v MS nezapája - dôvod na jarnom zasadnutí VZ - SZCHPH v Nitre ste nie len nás, ale aj mnoho malých ÓZETIEK nútenými počtami schválených nasadzovaných holubov a chovateľov, dopredu odpísali a padli tam aj také veľké ÓZETKY, ktoré návrh neuvážene svojou ignoráciou voči druhým chovateľom znova navrhli schváliť v starej ÚPLNE ZLÉJ PODOBE. Potom sa nečuduj, že pri takomto počasí ako bolo tohoto roku Ti veľa OZ ani svoje majstrovstvá nepošle - skrátka nemá čo, lebo to nikto nesplnil. Ak by išlo do dôsledkov a podľa vyhlásenéhio MS a bez zmien, ktoré sa diali počas sezóny, by to splnilo len veľmi malé až minimálne percento OZ.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.