SZCHPH
SZCHPH
Buček Edo-poľské mláďa

Autor: František Dohňanský

Buček Edo-poľské mlá...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ML
Miroslav Luhovy
27.10.2011, 13:29
p.Monocký,to som rád ,že sa to vysvetlilo.Je dobré,že funguje verejná kontrola.Toto ste mohol napísať hneď a nebol by žiadny problém. Letu zdar
PT
Peter Turek
27.10.2011, 13:05
Pán Dušan Petro-Monocký.Nehnevajte sa,avšak ste takmer typickým príkladom toho, ako vznikajú zbytočné konflikty medzi chovateľmi -vychádzam z Vášho príspevku.Ak by ste formuloval vetu-Mám už 3 roky poľského holuba OD KTORÉHO MÁM DOKLADY- uvediem aké...a k aždému je jasné o čo ide. Páni Luhový,Adamík.Blahovský,Hovančík,reagovali správne na Váš príspevok a Vy neuvedomujúc si,že problém vznikol z Vašej chybnej formulácie,hneď začínate osočovať chovateľskú verejnosť.Musí Vám byť predsa jasné,že z Vášho príspevku nijak nevyplývalo,že máte nejaký doklad od poľského holuba s ktorým lietate. Napriek tomu Vám uvediem vlastnú skúsenosť spred pár rokov,ktorá je podobná Vášmu prípadu.Zaletela ku mne pred časom poľská holubica z krakowskej oblasti.Jednalo sa o extériovo výnimočnú plavú holubicu.Po rozličných peripetiách sa mi podarilo cez poľských priateľov zistiť majiteľa,ktorý nechcel byť menovaný.Jednalo sa o movitého človeka,ktorý nakúpil chovný materiál v Holansku.Ten mi odkázal-holub sa má vrátiť domov.Pokiaľ sa holub domov nevrátil,on už o neho záujem nemá a ani žiadne informácie nepodáva.Cestou prostredníka mi však poslal kartičku od holubice.Tá asi po dvoch týždňoch zrejme odletela.Takže bol som vlastníkom zalétlej holubice od ktorej som mal doklad o vlastnícstve a doteraz neviem kto bol jej majiteľom.
ZA
Zdeňek Adamík
27.10.2011, 12:49
Dobrý den, pan Daníšek neudělal nic jiného než že zkopíroval adresu z polských web stránek, což jste, když vládnete PC mohl udělat i sám. Ještě Vám tam mohl dopsat že je organizován v Klubu (MO) Sanok. K tomu Vám patrně v určitých pohcybách doplnil i volačku: + 48. 0295 SANOK Jan DŁUGOSZ 13-462-22-73 Ul. Wolności 95 38-540 ZAGÓRZ Hezký den. A propos už jste s tím nějak pokročil?
DP
Dušan Petro-Monocký
27.10.2011, 11:37
aby nevzniklo zase nedorozumenie tak iba niektorych chovatelov....
DP
Dušan Petro-Monocký
27.10.2011, 11:34
Aspon vidno aka je mentalita chovatelou na Slovenku,zavidiet a ociernovat nic ine,clovek tu napise ze potrebuje s niecim pomoct a toto sa tu z toto vykluje,okrem pana Daniška nikto,majte sa...Letu zdar
DP
Dušan Petro-Monocký
27.10.2011, 11:24
Zdravim vas pani,karticku o vlastnictve holuba mam ale iba duplikat vystaveny polskym zvazom spolu s povolenim na lietanie,chcem zistit majitela holuba lebo ma to zaujima,som zistoval uz davnejsie s kade ten holub je ale som sa k nicomu nedopatral,chcem zistit povod holuba,toto mam tu najradsej na tomto diskusnom fore ze kazdy sa tu miesa do niekoho koho vobec nepozna,u nas v OZ aj ZO je to tak ,ak nasadzujes holuba ineho ako slovenskeho,musis mat od neho karticku o vlastnictve inak ho nenasadis,take su pravidla,ja tu nebudem zverejnovat ci mam karticku,vycvikar a predseda ju videli a to mi uplne staci,Letu Zdar.
ĽH
Ľubomír Hovančík
27.10.2011, 08:56
Letu zdar páni. Citujem:"mam uz 3 roky polskeho holuba a neviem zistit jeho majitela" 2.citát "katicku a povolenie od polskeho holuba uz davno mam " takže Dušan - majiteľ je, alebo by mal byť ten kto má preukaz vlastníctva tzv.kartičku -ak máš preukaz, tak potom už chceš zistiť iba meno chovateľa, ktorý vychoval daného holuba, vie pôvod holuba a tým sa mení uhol pohľadu. Takže, aby si si nesypal popol na hlavu napíš čo konkrétne chceš. Mňa osobne ak by ma zaujímal pôvod holuba, ktorého mám tri roky s preukazom, tak už dávno to mám zistený pôvod. No u mňa taký holub nemá miesto. lovu zdar sory letu zdar.
ML
Miroslav Luhovy
27.10.2011, 08:52
Pán Monocký,je ma potom veľa.Správne Vám to vysvetlil Zdeněk Adamík.A tomu čo ste napísal možno ani sám neveríte.
MB
Milan Blahovský
27.10.2011, 08:37
Je tak trocha čudné čo tu tvrdíš Dušan P-M : - kartičku a povolenie už dávno mám.... a pátraš po adrese klubu odkiaľ tento holub pochádza. Nie je to náhodou všetko (od chvíle čo ti zverejnil adresu p.Daníšek) naopak ???? Zverejňovanie výsledkov na webových stránkach = verejná kontrola.
ZA
Zdeňek Adamík
27.10.2011, 07:09
Pane P-M, budete se divit ale každému kdo soutěží v rámci FCI do toho je. Možná to měl pan L. formulovat jinak, ale to je tak asi všechno. Určitě pro Vás nebude problém Průkaz o vlastnictví tohoto holuba, pro uklidnění situace, umístit na tomto webu, za což Vám předem děkuji.
DP
Dušan Petro-Monocký
27.10.2011, 01:27
p.Luhovy pre info si svoje nazory a ociernovanie nechajte pre seba,hladam iba majitela holuba a vas do toho je ....,katicku a povolenie od polskeho holuba uz davno mam tak si tu dobre rozmyslite co tu napisete,dakujem velmi pekne pan Danisek...LETU ZDAR.
FD
František Dohňanský
25.10.2011, 21:42
Tento príspevok som adresoval tomu, kto poradí ako nájsť majiteľa s Poľským olympijský krúžkom a nie, aby sa tu niekto priživoval. Asi niektorí nevedia napísať svoj príspevok!!!
JD
Jozef Daníšek
25.10.2011, 15:26
Pán Petro-Monocky.Holub pochádza z Reszowa.Bližší kontakt je. Jan Dlugosz ul.Wolnosci 95 38-540 Zagrz č.t.0048 134622273.Pozdravujem Daníšek
ML
Miroslav Luhovy
25.10.2011, 14:35
p.Monocký , ako nám vysvetlíte,že toho holuba máte 3 roky ,kartičku zjavne nemáte a veselo si s ním lietate a holub vám veselo získava body. Napr.: 46.Petro-Monocký D+M,Hencovce N/U: 6/ 1/ 1 R:+00:00:01 bydl:Hencovce 2033 563.890km,P: 46 C: 34 B: 1908 146 1 08-PL-0295 9511 H 1079.422 1.14:42:24 62 183.879 Spolu 62 bodov
DP
Dušan Petro-Monocký
25.10.2011, 12:41
Opravujem cislo holuba:PL 2008-0295-9511 Letu Zdar.
DP
Dušan Petro-Monocký
25.10.2011, 12:36
Zdravim,mam uz 3 roky polskeho holuba a neviem zistit jeho majitela,cislo holuba:PL 2008-0290-9511,dakujem za akekolvek info,vopred dakujem.
FD
František Dohňanský
25.10.2011, 08:12
Pozdravujem pán Buček, potreboval by som informáciu ako zistiť majiteľa poľského mláďata s olympijským krúžkom PZHGP číslo PL 2011-497-117? Vopred ďakujem za info.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.