SZCHPH
SZCHPH
predaj poštových holubov

Autor: Ján Minárik

predaj poštových hol...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Martin Škodrov
27.11.2011, 17:22
Predám z vážnych osobných dôvodov závodne vedené poštové holuby: mladé holuby - ročník 2011, 1. miesto v klube, 3. miesto v oblasti Nitra a staré holuby - 1. miesto v klube, 8. miesto v oblasti Nitra, nakoľko končím so závodením.Línia Shellens,Van-Hove. Cena dohodou. Tel. číslo 037/7418173, 0903 179489.
ĽH
Ľubomír Hovančík
15.11.2011, 08:31
Pán Minárik, ak by Ste mal doma iba jeden pár od každého mená, ktoré Ste tu uviedol tak máte pekne veľké chovné oddelenie. A určite nie je "chovný ako chovný" píšem to s pohľadu zootechnika.U Vás to musí byť pekne natrieskané.
PT
Peter Turek
15.11.2011, 07:30
Pán Jančok,trochu na odľahčenie situácie.Eešte sú piati Číňania,štyria Taiwanci,dvaja Japonci a jeden Ukrajinec.Ja iba uvažujem,čo to bude za závodníka, ak sa všetky tieto rasy stretnú v jednom.Ináč,nič v zlom pán Minárik,prajem hodne úspechov.
ĽJ
Ľudovít Jančok
13.11.2011, 19:10
Zdravím Vás. Pán Minárik, super, viac ich vari ani nie je. Zdravím Ludvik.
JM
Ján Minárik
13.11.2011, 17:28
Rád by som doplnil mená chovateľov od ktorých pochádzajú moje holuby, ktoré sa nachádzajú v mojom chove: Kuipers, Houten, Dr. Linsen, Piet Manders, Horváth Károly, Katris, Hlačik, Tournier, Etien-Devos, Vegen Vanroy, Fábry-Espt, Peller, Pit de Verd, Óvary, Pros Roosens, chov st. Cleera, Kancsár, Bangert a syn, Rood hof, Van de Pool, Venushof, chovn. st. Kotvan, Dirk van Dick, Bachar, Mokrý, bratia Mack, Ing.Chytil, Mulemans, Grondelars, Vanhove-Utternhove, Arden, MUDr.Holec, Delbaar, Gaško, Celestín Košta.
JV
Július Vida
07.11.2011, 22:42
Ponúkam na predaj dve holubice. Jedna je v poradí 17. vo výkone za rok v SR a druhá je v poradí 28. vo výkone za dva roky v SR. Volať, len v prípade vážneho záujmu na tel. č. /Nitra/ 037/7417 372. Cenu dohodneme.
JM
Ján Minárik
31.10.2011, 20:13
Predám tohtoročné výletky mláďat z 1., 2., 3., a 4. liahne po špičkových svetových holubov. Uvoľním aj niekoľko kvalitných chovných párov. Moje tohtoročné umiestnenie v OZ Topolčany - 1. miesto Na celoslovenskej súťaži o majstra Slovenska - 8. miesto Najrýchlejšia 7-čka na Slovensku - za 12 sekúnd Môj chov je založený na holuboch zvučných mien: Jansen, Poou, Hartog, Mácha, Klak, Van den Abele, Clasens, Van der Smissen, Van Breemen, Houben, Meerve, Sarlekens, Kees Boshua, Čarný, Stichellbout, Koopmann, Van Bruan, Ajerkamp............ KONTAKT: 0911 348836, 0905 329860
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.