SZCHPH
SZCHPH
Problém s dlhými letkami

Autor: Marek Gajdoš

Problém s dlhými let...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ĽH
Ľubomír Hovančík
12.12.2011, 16:34
Mne sa to stalo pred pár rokmi, od vtedy v mesiacoch september-december venujem pozornosť preliečeniu "trichošky" a pestrému-kvalitnému zloženiu kŕmnej dávky a problém zmizol.
JT
Jozef Toporcer
11.12.2011, 21:37
CHceš povedať konkretne posledne 2-3 letky uzke a dlhe ako šabľa-vo väčšine pripadov ide o salmonelu alebo inu bakterianu infekciu a neni vylučena ani paramixoviroza v krmive by som tento problem nehľadal iba ak by bolo pošťate myšincami ale to už zase sme pri bakter.infekcii pusť sa do toho z Enrogalom-a pravidelna vakcinacia paramixo
ZA
Zdeňek Adamík
11.12.2011, 21:05
Někdy to může být i v případě nadměrného užití hrachu v přepeřovací směsi. Jinak jak je uvedeno výše. Pokud se stak stane tak řešením jsou ostré manikůrní nůžky. Už jsem to u jednoho kamaráda takto upravoval.
JK
Jozef Kováč
11.12.2011, 17:25
Mal som niekoľko rokov dozadu podobný problém a pôvodca bola repka
EB
Eduard Buček
11.12.2011, 17:18
Môj názor.Červi ,alebo priliš veľa olejnín. / Repka/alebo nesprávne použitie liekov. Zamyslite sa v ktorej kat. z týchto troch sa Vás to týka. s pozdravom Ebu
MG
Marek Gajdoš
11.12.2011, 16:39
Chcel by som Vás poprosiť o radu alebo skúsenosti s riešením problému s dlhými letkami po preperení mladých holubov. Opakuje sa mi to už 3 sezónu po sebe stále vo väčšom množstve. Za každú radu vopred ďakujem. Ladislav Gajdoš
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.