Dotaz

Pavel Ostrolucký (22.05.2012, 13:42)
Čo robia výsledky a poradie OZ - Dlhé Pole na stránkach OZ - Revúca ? Bude ich uvedená OZ hľadať na našej stránke ? Prosím o opravu !
Milan Blahovský (22.05.2012, 14:31)
A odkedy má vlastnú stránku OZ Revúca ????? Pokiaľ má, pošlite mi jej adresu nech chovatelia vedia na ňu prejsť z hlavnej stránky SZ.
Pavel Ostrolucký (23.05.2012, 13:03)
Milan - nie je to na stránke, ale vo výsledkoch a ty o tom dobre vieš, alebo pod lampou je opäť dobrá tma !
Milan Blahovský (23.05.2012, 13:31)
Už si dlho neprovokoval, tak sa asi opäť nudíš. Na stránke výsledky OZ sú odkazy na jednotlivé webové stránky oblastných združení, ktoré si zriadili samostatné stránky na uverejňovanie výsledkov pretekov. Keďže 2 OZ doteraz si nezriadili stránky tak som im umožnil uverejňovať tieto výsledky v sekcii www.szchph.sk/vysledky . To nie sú samostatné stránky je to iba priestor pre zverejňovanie výsledkov a tak si ich tam vkladáte bez môjho zásahu. Predpokladám, že tomu ale ako vždy nerozumieš o čom píšem.
Pavel Ostrolucký (23.05.2012, 14:55)
Použijem Tvoj výraz - zas je niekto velmi múdry....ó(...., že by správca ???...
Milan Blahovský (23.05.2012, 14:57)
Si skutočne jednička, len tak ďalej.
Pavel Ostrolucký (23.05.2012, 16:33)
Milan ja som Ťa nikdy nekritizoval bez príčiny a oceňujem Tvoju prácu v SZ-CHPH, ale tak ako si Ty prihrievaš polievočku v rámci Slovenkého zväzu v rámci zväzových dokumentov a to v prvom rade sám pre seba a iných vymažeš švihnutím Tvojho predvídavého inštinktu to doteraz nikto a nikdy neznevažoval viacej ako Ty. / Príklady: Vymyslemé MS odpisujúce dopredu malé OZ, prilepšovanie si výsledkov u holubov mladých v MS 2011, prekladanie pretekov a štartov ako to vyhovuje v prvom rade Tvojim holubom, prekladanie pretekov smerom na Poľsko, aby vyhovoval smer letu v OZ v prvom rade ZO - Sp. Podhradie, minuloročný ansábel - zlepenec v rámci klubu dlhých tratí a vymyslenie tratí z Poľska, aby si si sám robil dobré koeficienty / obletovanie Vysokých Tatier - nevyhovujúce pre skoro celú časť Slovenska a podtatranských chovateľov, ktorí sú priamo pod Tatrami - super doletový koridor pre SPIŠSKÉ PODHRADIE a pod. /. Stačilo ? Viacej sa k tomu nemienim vyjadrovať - MANIPULUJEŠ UŽ SKORO SO VŠETKÝM, čudujem sa že Ťa mnoho chovateľov na Slovensku ešte žerie a že Ťa neprekukli. Ja Tvoje iniciatívne spôsoby hodnotím podľa školského hodnotenia na päťku s hviezdičkou !!! Pri práci s počítačom si ale jednička !!!
Marián Rešutík (23.05.2012, 17:00)
pan ostrolucky toto je iba zavsit...nejdem sa dalej vyjadrovat,lebo sa iba rozculim viac
Zdeňek Adamík (23.05.2012, 17:16)
Palo co to tady píšeš? I kdyby navrhl M. B. cokoliv, třeba lety z Aljašky, tak mu to někdo musí schválit a tím i převzít ZODPOVĚDNOST! Na to co tady píšeš nemáš, a ani nemůžeš mít, žádné důkazy. Je to prosím z Tvojí hlavy, nebo s Tebou někdo manipuluje? Děláš pro chovatele PH v rámci Slovenska tolik co M. B. nebo dokonce více? Jedině to, anebo konkretní přestupky toho či onoho, podložené důkazy, by Tě mohly, do jisté míry, opravňovat k nějaké, ale v každém případě KONSTRUKTIVNÍ KRITICE, samozřejmě včetně relevantních návrhů na případná opatření.
Peter Rešutík (23.05.2012, 17:53)
pán Ostrolucký... "ľahko je človeka obviniť ale ťažko usvedčiť"..ale vám to hádam nemusím vysvetľovať!!!
Lubomír Jasovský (23.05.2012, 18:11)
Doobrý deň pán Ostrolucký, trošku nerozumiem Vašim argumentom, čo všetko si presadila ZO Spišské Podhradie a hlavne Milan ? Prečítajte si podrobne zápisnicu OZ a pochopíte, že je to tam o demokracii a aj taká veľká ZO sa musí prispôsobiť väčšine pri hlasovaní. Tak prosím nezavádzajte, lebo nemáte ani páru o skutočnostiach. Preložiť pretek pre zlé počasie považujete za chybu a zlé rozhodnutie ? Ukážte mi jeden pretek v ktorom Spišské Podhradie excelovalo pri závodoch z Poľska. O propozíciach MS rozhodol zväz a nie jeden človek . S pozdravom
Mária Beláková (23.05.2012, 18:34)
Dobrý deň p.Ostrolúcky! Poprosím o trochu zhovievavosti. Na našej stránke OZ Dlhé Pole sa už pracuje, bude vytvorená čo najskôr, nakoľko nám bola nečakane naša stránka zrušená. Beláková Mária, tajomník OZ D.Pole
Milan Blahovský (23.05.2012, 21:08)
Paľo , ty máš nejaké májové depresie či čo ????
Pred rokom si tu vyplakoval ako manipulujem zmeny pretekov pomaly, že nie na celom Slovensku, ako sa bojíme dažďa a pod. choré výplody a dnes, keď ti ten predseda OZ dokázal, že sa dá solídnou prácou v prospech chovateľov vlastného OZ dopracovať k výborným výsledkom celého OZ na celoštátnej výstave ako aj jednotlivcov v kategóriach, tak to ty nazveš manipuláciou OZ v prospech chovateľov ZO Sp.Podhradie. To máš odkiaľ takéto informácie ? Ty vari len neodpočúvaš telefonáty konkurentov našich chovateľov. Keby som bol takým ako ma popisuješ vo svojich úchylných príspevkoch, tak som dávno odvolaný a nie každou konferenciou podporený vo funkcií ( hoci popravde už je na čase aby si to niekto vyskúšal, tých 16 rokov nepretržite to by bolo dosť aj na Kim Ir Sena ) Ty skutočne nemáš ani páru ako to v našej OZ funguje. Jednoducho funguje a to ti asi nedáva spať. Skús trocha popremýšľať a možno sa to raz podarí aj tebe a to aj bez toho aby si sa do niekoho navážal.
Pre pani Belákovu - "vašu" stránku som odstránil, pretože nebol dôvod aby som ju držal na mnou vytvorenom webovom priestore pokiaľ nemám s vašimi výsledkami nič spoločné, predpokladal som, že váš nový výpočtár si v tomto poradí. Vidím, že si poradil.
Už sa mi zdala táto diskusia dosť nudná, tak chýbalo tvoje prebudenie sa. Zrejme ti už ani ryby neberú. Nevadí, len tak ďalej, nech sa majú slováci či češi na čom baviť. Pekný večer prajem.
A propo : Slovo dotaz je nespisovné, tzv čechizmus, nabudúce použi slovíčko otázka.
Ľudovít Jančok (24.05.2012, 08:28)
Zdravím Vás. Paľo Tvoje príspevky stoja za prt. Prosím Ťa nepíš, nájdi si inú zábavu, aby sme sa za Teba nehanbili. Milan je človek, vieš čo to čarovné slovíčko znamená? Nehnevaj sa ale zváž čo napíšeš. Pozdravujem Ludvik.
Pavel Ostrolucký (24.05.2012, 08:43)
No ja nie som učiteľ a hlavne, že tomu rozumieš. Manipuluj vo svoj prospech ďalej, možno sa Ti znova podaria také kúsky ako v minulosti pri podvode jedného super chovateľa z bývalého OZ KnM - / ŠŠ/ a pomoc pri jeho podvode na DT ! Na moje prekvapenie ten chovateľ a ani Ty si nebol vtedy potrestaný a všetko sa ututlalo pod pokrievku ! Od tej doby si u mňa stratil svoju tvár - ja Ti neverím, pozri sa do zrkadla či si taký čestný ako sa vyfarbuješ. Mám dojem, že ak budeš takto napredovať, tak sa raz staneš prezidentom nie len CH-PH, ale aj SR - veď všetka múdrosť ide predsa od východu. S Tvojou podporou som rátal a rátal som aj aká bude reakcia na tomto DF - no predsa vo Tvoj prospech, no na druhý krát neurážaj človeka, lebo fakty a urážky to sú dve diametrálne roviny. A čo sa týka na narážky na chytanie rýb, tak tie naozaj lepšie berú ako mi lietajú holuby, lebo vlani som ja nelietal, nasadil som len na tri preteky pre prestavbu domu mojej matky. Prosím iných chovateľov zo SR a hlavne z CZ nech do toho nepchajú svoje fantázie a nech si urobia poriadok sami u seba, keď nemajú vôbec obraz o tom čo sa vlastne deje na Slovensku - vrchných 10 až 20 % ľudí napchatých vo funkciách odpisuje ďalších 80 až 90 % chovateľov, ktorí sa skrátka musia správať podľa ich priania - ak nie tak je z toho zkrátka poplach a znova vyhrajú len vyvolení. Ak mi chce niekto nadať, alebo sa opýtať na bližšie veci o ktorých hore vyššie píšem môže mi kedykoľvek zavolať na č.t. 0908 - 935200 - Paľo !
Milan Blahovský (24.05.2012, 09:36)
Chlape jeden nepodarený, vidím že začínaš pritvrdzovať a ideš útočiť ďalej a do ľudí, ktorým ani po členky nesiahaš svojou chovateľskou odbornosťou. S tým pánom ŠŠ si to teda riadne prestrelil . Na rozdiel od tvojich výmyslov existujú určite podklady, ktorých hodnovernosť sa dá ľahko overiť a tvoje krivé obvinenie bude riešené kompetentnými orgánmi. Pripadáš mi ako pomätenec, ktorý ani nevie čo píše, hlavne aby znepríjemnil život iným okolo seba, si úbožiak.
Marek Hnilicka (24.05.2012, 11:18)
Už se poprali?
Zdeňek Adamík (24.05.2012, 11:36)
Možná v Polabí.
Marek Hnilicka (24.05.2012, 14:26)
To bylo na odlehčení situace. Někdy Milana obdivuju, byl jsem i svědkem dvou telefonátů a podle tonu v nich to nebyly zrovna příjemné telefony. Milan je zvládl s lehkostí "nevytočeného učitele", být já na jeho místě už bych se na to dávno..... . A co by mu chybělo bez funkcí? Klid na holuby a rodinu.
Peter Rešutík (24.05.2012, 16:06)
Pán Ostrolucký tak predložte tie fakty ktorými sa tu oháňate. V tomto mi pripomínate jedného nemenovaného politika ktorý svojho času tvrdil že ma dôkaz na všetky nevyriešené aféry. (Len podotýkam doteraz ich nikto nevidel) Ako si všímam na DF pripadáte mi ako chronický sťažovateľ a provokatér. Začnite míňať svoju energiu pri rozvíjaní nášho športu aspoň spolovice tak ako to robí pán Blahovský.
Dušan Konečný (30.05.2012, 11:08)
Vysledky pretekov je mozne pridavat pre kazdu OZ aj na stranky holubar.sk, samozrejme zadarmo. Takto vyzera kompletny vypis vysledkov pre OZ Bratislava za rok 2011 OZ Bratislava 2011 Ku kazdym vysledkom je mozne pridat lubovolny suvisiaci zaznam, ako poradie holubov, poradie chovatelov podla bodov, alebo percentualnej uzpesnosti... Vysledky je mozne pridat pre OZ alebo jednotlive VS v ramci OZ Pridavanie mozem odporucit aj ako zalohu pre pripad, ze by nahodou existujuce stranky OZ boli niekedy v buducnosti zrusene, co sa pri freehostingoch vzdy moze stat

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené