SZCHPH
SZCHPH
Návrh na zmenu

Autor: Štefan Nochta

Návrh na zmenu
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ŠN
Štefan Nochta
13.06.2012, 08:29
Včera sa konalo stretnutie predstaviteľov OZ Komárno, Šurany a Sereď, ktoré tvoria spoločný region, tu sa malo rozhodnúť o.i. i o preložení preteku Gotha, ako som navrhoval.......... Žiaľ , môj návrh nebol akceptovaný, nebolo dostatok vôle zo strany funkcionárov.................... škoda....som z toho smutný, nie však zúfalý......... Aj takíto sme my slovenskí holubári.....................
ŠN
Štefan Nochta
05.06.2012, 15:33
Skúste zájsť do kostola, možno Vám farár vie pomôcť, alebo poradiť.........
ML
Miroslav Luhovy
05.06.2012, 10:54
Napíšem,len nemám na neho kontakt. Na druhej strane čo nato chovatelia , ktorí by si museli brať dovolenky na piatkové košovanie Gothy?A tých je podstatne viac ako Vás z MDKS.Všetko sa dá zariadiť,aj to,že Vás prednostne vybavia na košovaní ,je to vec dohody.A koniec koncov,nikdy neviete ako s nami zatočí počasie a nakoniec tá Gotha bude možno aj 16.6.
ŠN
Štefan Nochta
05.06.2012, 07:47
Práve o tej ochote som písal......... p. Luhový, napíšte prosím aj sv.Petrovi, že k vôli jeho rozmarom nebudete meniť termín...... ....a tu nejde len o "pár členov"---ktorí sú riadnymi členmi SZCHPH!!! Odôvodnená Zmena termínu nie je proti pretekovým pravidlám. Je to len a len o ochote vyjsť aj inému v ústrety...........a Vy ste o túto ochotu ochudobnený.......žiaľ.
ML
Miroslav Luhovy
05.06.2012, 07:17
p.Nochta,ale nato ste mali tacit pred sezonou.Menit teraz termin v rozbehnutej sezóne kvoli par členom sa mi nezdá v poriadku.Neberte to v zlom,je to moj nazor.
ŠN
Štefan Nochta
05.06.2012, 05:34
Samozrejme, že sa dá tomuto zabrániť, kde je trochu ochoty vyjsť v ústrety členom MDKS, ktorí sú v každej OZ, a to tak, že pri zostavovaní pretekového plánu OZ treba prihliadať na termíny pretekov MDKS, ktoré sú pevné a nemenné. A keď náhodou dôjde k prekrytiu pretekov, je možné pretek OZ posunúť, ako som navrhol i v tomto prípade. Veď keď sa dá pretek posúvať pre nepriazeň počasia, prečo by sa nemohol presunúť i v takomto prípade?
JB
Ján Bučo
04.06.2012, 12:26
Dobrý deň prajem, Bohužiaľ takéto prekrývanie budú zažívať chovatelia z NS Rosina každé preteky nakoľko aj pri pretekoch Liége a pretekoch Nordhorn sa prílet križuje s nasadzovaním na Bayreuth. Jedinou výnimkou sú preteky Kiel kedy sa poletí NP Gotha. Tam bude dolet spoločný. Neviem či sa takémuto niečomu dá zabrániť. Letu Zdar! Jano Bučo - predseda MDKS
ŠN
Štefan Nochta
03.06.2012, 05:41
Navrhujem zmenu dátumu preteku GOTHA 1 zo dňa 17.6. na deň 16.6., nakoľko doba košovania na tento pretek sa prekrýva s dobou príletu holubov z preteku AACHEN (MDKS).
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.