Návrh na zmenu

Štefan Nochta (03.06.2012, 05:41)
Navrhujem zmenu dátumu preteku GOTHA 1 zo dňa 17.6. na deň 16.6., nakoľko doba košovania na tento pretek sa prekrýva s dobou príletu holubov z preteku AACHEN (MDKS).
Ján Bučo (04.06.2012, 12:26)
Dobrý deň prajem, Bohužiaľ takéto prekrývanie budú zažívať chovatelia z NS Rosina každé preteky nakoľko aj pri pretekoch Liége a pretekoch Nordhorn sa prílet križuje s nasadzovaním na Bayreuth. Jedinou výnimkou sú preteky Kiel kedy sa poletí NP Gotha. Tam bude dolet spoločný. Neviem či sa takémuto niečomu dá zabrániť. Letu Zdar! Jano Bučo - predseda MDKS
Štefan Nochta (05.06.2012, 05:34)
Samozrejme, že sa dá tomuto zabrániť, kde je trochu ochoty vyjsť v ústrety členom MDKS, ktorí sú v každej OZ, a to tak, že pri zostavovaní pretekového plánu OZ treba prihliadať na termíny pretekov MDKS, ktoré sú pevné a nemenné. A keď náhodou dôjde k prekrytiu pretekov, je možné pretek OZ posunúť, ako som navrhol i v tomto prípade. Veď keď sa dá pretek posúvať pre nepriazeň počasia, prečo by sa nemohol presunúť i v takomto prípade?
Miroslav Luhovy (05.06.2012, 07:17)
p.Nochta,ale nato ste mali tacit pred sezonou.Menit teraz termin v rozbehnutej sezóne kvoli par členom sa mi nezdá v poriadku.Neberte to v zlom,je to moj nazor.
Štefan Nochta (05.06.2012, 07:47)
Práve o tej ochote som písal......... p. Luhový, napíšte prosím aj sv.Petrovi, že k vôli jeho rozmarom nebudete meniť termín...... ....a tu nejde len o "pár členov"---ktorí sú riadnymi členmi SZCHPH!!! Odôvodnená Zmena termínu nie je proti pretekovým pravidlám. Je to len a len o ochote vyjsť aj inému v ústrety...........a Vy ste o túto ochotu ochudobnený.......žiaľ.
Miroslav Luhovy (05.06.2012, 10:54)
Napíšem,len nemám na neho kontakt. Na druhej strane čo nato chovatelia , ktorí by si museli brať dovolenky na piatkové košovanie Gothy?A tých je podstatne viac ako Vás z MDKS.Všetko sa dá zariadiť,aj to,že Vás prednostne vybavia na košovaní ,je to vec dohody.A koniec koncov,nikdy neviete ako s nami zatočí počasie a nakoniec tá Gotha bude možno aj 16.6.
Štefan Nochta (05.06.2012, 15:33)
Skúste zájsť do kostola, možno Vám farár vie pomôcť, alebo poradiť.........
Štefan Nochta (13.06.2012, 08:29)
Včera sa konalo stretnutie predstaviteľov OZ Komárno, Šurany a Sereď, ktoré tvoria spoločný region, tu sa malo rozhodnúť o.i. i o preložení preteku Gotha, ako som navrhoval.......... Žiaľ , môj návrh nebol akceptovaný, nebolo dostatok vôle zo strany funkcionárov.................... škoda....som z toho smutný, nie však zúfalý......... Aj takíto sme my slovenskí holubári.....................

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené