SZCHPH
SZCHPH
SLANY

Autor: Ing.Miroslav Vidhold

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ĽJ
Ľudovít Jančok
04.07.2012, 23:09
Zdravím Vás. Nuž Táto informácia pán Krško mení situáciu o IOO%. Ospravedlňujem sa pán Kováčik, samozrejme máte právo, aj povinnosť mať pripomienky. Ja som ani netušil že patríte do OZ. LV. Pozdravujem Ludvik.
VS
Vladimí­r Smieško
04.07.2012, 23:09
Vážení kolegovia, Pán Ing. Vidhold upriamil svojim vstupom pozoronosť na niečo veľmi konkrétne. O čom sa bavíte vy?
JK
Július Krško
04.07.2012, 21:40
Dobrý večer Ludvik, aj pán Kováčik má do toho niečo povedať, nakoľko je aj on členom OZ Levice a radovým členom ZO M. Ludany. Neberme mu jeho osobný názor, nech si povie, respektívne napíše ako to on osobne vidí, alebo myslí. Osobne ani mne nesedí region TO-ZV LV, myslím to polohovo, ale nikto sa nepýta na náš názor. Zástupcovia OZ si ušijú kabát na svoju mieru a ostatný musia držať krok, ak sa chcú zúčastniť pretekov. Stručne asi toľko, s pozdravom Julo.
ĽJ
Ľudovít Jančok
03.07.2012, 18:09
Zdravím Vás. Aby bolo jasné ja som radový člen a nerozhodujem o ničom, ani nemám záujem. Všetci ale vedia, že som zástancom spoločných štartov a to čo v najvačšej miere. Čudujem sa len že sa nájdu občania ktorí sa starajú do vecí do ktorých ich nič nie je. Ludvik.
EK
Ernest Kováčik
03.07.2012, 15:45
Pekný deň Pán Jančok OD ROKU 1999 zastihla aj našu krajinu , také niečo slobodne slovo , čiže každý má právo na svoj názor . Ale sú asi ľudia ktorý , za 40 rokov sa naučili Diktovať . A nie sú rád keď im niekto povie niečo len proti srsti ,-
ĽJ
Ľudovít Jančok
03.07.2012, 14:50
Zdravím Vás. Pán Kováčik, čo Vás do toho ako my vypúšťame holuby. Kto Vám dal právo starať sa do vypúšťania holubov nášho Regionu? Ludvik.
EK
Ernest Kováčik
03.07.2012, 10:23
Slaný - Viem Teraz sa Ozvem :príde sama kritika Lietam pre môj koníček - a nie pre Biznisz. Ale ľutovať môžem profesionálnych chovateľov poštových holubov , ktorý pre Biznis -do poštových holubov vrážajú veľké peniaze . Mal som možnosť vidieť , keď sa vypusti tri auta Holubov . A to robia teraz aj Topoľčany -Levice -Zvolen - Tento spôsob vypušťania nie dobre ,ani jednému OZ- Ani to že letnom počasí je štart o 6 hodín - je to neskoro - ( to sa naučili už Južný susedia )) Preto by sa mali skôr vypúšťať , ak nie je náznak Búrky ! ( Chodím do práce ráno 4 h.20 mín pustím holuby a už sú vo vzduchu ))) Vypúšťať : a časových intervaloch - asi 15 -20 mín Určite že profesionálni ako aj koničkari by mali holubov väčšiu radosť . Ja si myslím že o ten pokus to stojí - Krmiť?? aute už ráno 4 hodín holub sa naje ak je okolo neho pohýb !!! treba to skúsiť --nie je čas tak ako píšem môže byť 20 -30 mín neskoršie -nemusí to byť ako to píšem --nehľadajte kritiku !!! ale zlepšenie ... Nie som rozum Slovenská !! ale o ten pokus ??!!!to asi !!!
IV
Ing.Miroslav Vidhold
01.07.2012, 17:26
Slaný -region TO+LE+ZV štart:5,10 hod.. !!!!!!!! počasie :zamračené búrky zo všetkých strán Dakujeme profesionalom :štartérovi Konopčíkovi,výcvikárovi OZ Topoľcany p.Poništiakovi za "vyčistenie holubníkov od pliev".
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.