SZCHPH
SZCHPH
Neschopnosť, neochota, chaos ?

Autor: Oldrich Savara

Neschopnosť, neochot...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

OS
Oldrich Savara
13.07.2012, 18:18
Štefan len som mal dojem, že MDKS má problém s dopravou na tento " Nacionál " no ak je to tak ako píšeš, nemám nič proti tomu.
ŠN
Štefan Nochta
11.07.2012, 21:08
Máme uzavretú spoluprácu s Maďarským Maratonskym zväzom na prvé tri preteky, kde termíny sú nemenné, zároveň nám robia aj prepravcu. Táto spolupráca je na dlšiu dobu dohodnutá a nemáme dôvod ju meniť........teda dané slovo dodržíme........asi toľko.
OS
Oldrich Savara
11.07.2012, 19:51
Ide o to, ktorý pretek by mal byť hodnotnejší a pre členov Zväzu opodstatnenejší. Keďže som spomenul MDKS ja by som iste v jeho pretekovom pláne uprednostnil "NP".
ŠN
Štefan Nochta
08.07.2012, 09:52
Oldo, asi Ti ušlo, že dátum NP Oostende a Liége sú stejné..........
ŠN
Štefan Nochta
08.07.2012, 09:46
p. Jančok, dvojročný holub mi vyhral ceny v maratonskych pretekoch, ročná holubička vlani 2x umiestnila nad 1.000km, je to holubička p. Varga J.Attila, tento rok z preteku LIGE mi ročná holubička prišla z preteku ako prvá a umiestnila do 10%.........................takže žiadny omyl.....ale tvrdá realita........
OS
Oldrich Savara
08.07.2012, 09:44
Čo sa týka zaťahovania MDKS do problému, tak si myslím, že akosi ľahko sa z ich pretekového plánu vytratil "NP" tohoto formátu.
ĽJ
Ľudovít Jančok
08.07.2012, 08:24
Zdravím Vás. Kým sa do propozícií Veľkých pretekov nezakotví účasť holubov s minimálnym vekom 4-5 rokov, tak to zanikne. Každý si dnes myslí že má šampionov ktorí už v dvoch rokoch zvládnu také preteky, ale to je omyl, alebo náhoda. Pozdravujem Ludvik.
ŠN
Štefan Nochta
08.07.2012, 07:11
Oldo, v minulosti organizoval pretek Oostende MDKS, účasť bola vyššia, štart bol vykonávaný v poľudňajších hodinách, na druhý deň okolo 11.00 hod. boli naplnené percentá. V súčasnosti predpokladám, že pretek ešte trvá, nakoľko nikde žiadna zmienka o preteku (ja osobne som tam pochoval všetky moje nádeje-nemám ani brko) oproti tomu, z LIEGE mám doma z 10/9.......... Národné preteky začínajú byť akýmsi strašidlom, vlani bol pretek Gotha košovaný o polnoci, toto tiež bolo vyhlásené na poslednú chvíľu, veľa chovateľov od tohoto preteku odstúpilo(aj naša celá ZO) k vôli tomu. Určite MDKS do toho problému nemôžeš zaťahovať, lebo tu sú zodpovednejší ľudia a takéto veci sa v MDKS nedejú. Pokiaľ réžiu týchto pretekov neprevezmú íní ľudia , ktorých postoj voči holubom a chovateľom je ústretový, tak tieto preteky (VC) zapadnú prachom. No a keby si chcel zodpopvedných "nakopnúť", to by si musel byť mladší......lebo by si musel veľa kopať...............-:)
ĽJ
Ľubomír Janda
07.07.2012, 23:16
Pán kolega, z nízkej účasti chovateľov SZCHPH v preteku VC Slovenska – Ostende 2012, netreba viniť MDKS, počet štartujúcich holubov je zrkadlom dôvery chovateľskej verejnosti v schopnosti organizátora! Vo všeobecnosti neúčasť chovateľov v preteku s nejasnými „propozíciami“, je len meradlom ich chovateľskej vyspelosti! V prípade, že nenastanú podstatné zmeny v organizácii preteku „Londýn“. ... čaká ho rovnaký osud, ... resp. účasť!!! Letu zdar! Ľ.J.
OS
Oldrich Savara
06.07.2012, 21:48
Kolegovia . Možno viete, že preteky starých holubov už neabsolvujem do mladých ešťe čosi chýba a tak sledujem dianie na internete s nádejou ako sa zdokonalujeme. No nie je to ružové. Koment predsedu propagačnej komisie ma naštartoval k obrane členskej základne, ktorá si nezaslúži tento postoj. Pán viceprezident straší " Medzinárodnou blamážou Slovenských chovateľov " ak sa nezúčastnia pretekov z Berlína či Londýna. Tak sa spýtam. Čo ste ako prezídium SZ CHPH, okrem informácie samého seba a VZ urobili do zverejnenia o " Blamáži Slovenských chovateľov " ? Akú relevantnú mativáciu ste členom Zväzu ponúkli aby sa vyhli medzinárodnej blamáži ? Myslím si, že blámáž tu už je. Ale nie Slovenských chovateľov lež tak zvanej propagačnej komisie, ktorá v zmysle slova propagačná urobila na môj vkus veľmi málo. Ba som presvedčený, že v prípade malej účasti to majú opäť odniesť členovia Zväzu. Iný druh pohľadu upriem na fakt, že nebyť každoročného kontaktovania OZ CHPH Pezinok na štartérov v zahraničí by nebol ustanovený SIEGMAR Daniel za náhradného štartéra v meste GHOTA, pretože pôvodný sa neozýval. O tejto skutočnosti som musel v zastúpení niekoho z Vás informovať p. Blahovského a Javorčeka aby zabezpečili náhradu. A nielen o tomto je reč. Cestou DF som musel nakopnúť zodpovedných aby sa postarali o dopravu OSTENDE 2012 to je "Národného preteku " !!! Tu je vidieť akú váhu prikladajú zodpovední funkcionári preteku z OSTENDE ( stačí pozrieť účasť a spýtať sa kde je propagácia ? ) Tu už nejde o blamáž ? Tak nízky počet nasadených holubov na Národný pretek, tak to tu ešte nebolo. a pán viceprezident má obavy ako dopadne účasť na vopred nedeklarovaných pretekoch. Svoj podieľ na nízkej účasti na OSTENDE má i MDKS, že nedokázal zmobilizovať vlastných členov. Páni vyhlásenie "NP" je jedna vec ale jeho zorganizovanie druhá. Idem ďaľej. Čo máme povedať členom na otázku prečo pri zbere preteku OSTENDE nie je sprievodca ? Čo sú to za spôsoby, že na 8.deň po štarte OSTENDE nemáme doručený protokol o štarte i napriek tomu, že do auta sme odovzdali 2.x ofrankovanú obálku ? Prezidium vie veľmi pedantne vyžadovať plnenie povinností z dola, ale samotné už plnenie povinností asi nepokladá za nutné.Už Vás v duchu počujem koľko máte práce s olympiádou a verím tomu, že je to tak. To ale neznamená, že budete zanedbávať ostatné veci. Táto forma môjho príspevku má jednoznečného menovateľa. Je to neochota presunúť - poveriť - vybaviť, komisie Zväzu kompetenciami v zastúpení. Dôvod vidím v snahe prezídia samorozhodovať vždy o všetkom a to nie je vôbec správne. Ak by bola vôľa pri tvorbe nových stanov pozvať - požiadať o pripomienky rád sa zúčastním. Svoj príspevok ukončím presvedčením, že čím viac nedostatkov odhalíme tým viac spokojnosti v našom Zväze bude.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.