SZCHPH
SZCHPH
GOTHA

Autor: Ing.Miroslav Vidhold

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MB
Milan Blahovský
13.07.2012, 12:53
Testovanie hesla som robil pre Pavla Bachára, keďže si ho zabudol, no a zabudol som sa odhlásiť z diskusie a automaticky mi jeho prístupové údaje ostali v PC. Omylom som následne vložil 2 príspevky pod jeho menom. Po upozornení na omyl som sa spätne odhlásil a prihlásil pod svojím menom. Nemusíš za tým vidieť nič nekalé, nie som z takejto skupiny ľudí.
PO
Pavel Ostrolucký
13.07.2012, 11:54
V poslednom riadku má byť správne "LETU ZDAR" a ako vyššie uvádzaš, že si uviedol moje HESLO - nie heslo, ale E-mailovú adresu, dúfam, že sa Ti to podarí opraviť lebo ja sa čudujem, odkiaľ chodia zahraničné E-maily a tu je problém na vyriešenie a zakopaný pes. Držím palce všetkým, čo poletia GOTHU a prajem príjemné počasie - Paľo !
PO
Pavel Ostrolucký
13.07.2012, 11:35
Milan - nerozumiem tomu testovaniu hesla, lebo do diskusie som sa prihlasoval pred niekoľkými rokmi, chybička sa vlúdila, ja ospravedlnenie beriem, pri rýchlej práci sa môže stať hocičo a ku GOTHE sa ja nevyjadrujem, lebo naša OZ je jednou s tých čo uvedený pretek neletí, čo si správne vo svojom vyjadrení uviedol. S pozdravom LETU DRAR ostáva Paľo !
MB
Milan Blahovský
11.07.2012, 22:00
Pokiaľ sa verejne v tejto diskusii vyjadrí 30 štatutárov OZ ( 4 OZ v pláne Gothu nemajú ) potom môžme urobiť záver, ako sa útočilo na členov prezídia, ktorí vyšli s potrebou zmeny termínu NP pred rokom sa nezabudlo. P.S. Ospravedlňujem sa Paľo, ostali mi tvoje prihlasovacie údaje potom ako som testoval tvoje heslo o ktoré si žiadal a nevšimol som si to.
PZ
Peter Záhorský
11.07.2012, 20:46
Dnes sa Oblastný výbor CHPH Nitra zaoberal VCS Gotha a zaujal nasledovné stanovisko: OZ Nitra je za preloženie VCS Gotha zo soboty 14.7.2012 na nedeľu 15.7.2012 z dôvodu zlej predpovede počasia na sobotu. OZ CHPH Nitra poslalalo na sekretariát SZ CHPH žiadosť o preloženie preteku VCS Gotha . Aj Západoslovenský región (6 OZ) je za preloženie VCS Gotha. S pozdravom Peter Záhorský.
IV
Ing.Miroslav Vidhold
11.07.2012, 15:40
Vlani padla kritika po preložení preteku na adresu SZCHPH....tento rok by to bolo pravdepodobne oprávnené,nakolko predpoveď na sobotu nie je ružová.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.