POZVANKA - FCI Majstrovstva sveta - Nitra, 16.9.2012
Autor: Daniel Krajcik
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 25 results
1
ĽJ
Ľubomír Janda
07.10.2012, 22:01
„Pospolitý ľud“ hovorí o tom, že údajne prvých 30 doletených je v Emirátoch! Išiel tam aj zvyšok???
Letu zdar!
Ľ.J.
DD
Dalibor Duľa
29.09.2012, 23:12
To čo tu všetci píšete ,je síce krásne ,ale ako vlastne potrestať takéto počínanie ,dám návod:
1.Dohodnime sa a ignorujme budúce MS F.C.I. a nedajme tam ani jedného holuba.
2.Do TS Nitra nedajme ani ks,potom sa prejaví sila chovateľov a SZCHPH pochopí ako sa správať k svojim členom.
3.Žiadať zápis a zverejniť ho na web.stránke,nech každý vie, kto takto rozhodol .V prípade že zápis nebude zverejnený.
Tak pri budúcich voľbách im nedať možnosť kandidovať do prezídia a ak ich nominujú,tak nehlasovať za týchto ľudí..
Takéto počínanie mi pripomenulo (pre niekoho) ,,staré zlaté časy,,
[%sig%]
OS
Oldrich Savara
29.09.2012, 17:02
Tiež nerozumiem načo bol v tejto veci robený prieskum, p. Dudzikom priamo počas preteku na MTC v Nitre ?
ĽJ
Ľubomír Janda
26.09.2012, 16:53
Vzniknutá situácia neprekvapuje, skôr by zaujal predaj mláďat tradičným spôsobom, s následným vyúčtovaním výdavkov a príjmov spojených s prevádzkou MTC. Z takej miery úprimnosti sme sa ale doposiaľ netešili a zrejme ani tak skoro tešiť nebudeme. Ale k veci samej:
Podľa zverejnených podmienok Majstrovstiev sveta F.C.I. 2012, zúčastnené holuby sú majetkom SZCHPH. Stanovy SZCHPH v § 12/5 splnomocňujú Prezídium, ako jediný zväzový orgán na správu majetku SZCHPH.
V prípade, že organizačný výbor Majstrovstiev sveta F.C.I. 2012 rozhodol o odpredaji majetku SZCHPH, zmluva bola uzavretá neoprávneným subjektom a v zmysle tejto skutočnosti má Prezídium pri správe danej časti majetku členov SZCHPH aj postupovať.
Potom túto trápnu komerčnú epizódku novodobej histórie chovu poštových holubov na Slovensku môže pokojne ukončiť organizačný výbor Majstrovstiev sveta F.C.I. 2012 ospravedlnením adresovaným chovateľskej dvojici Wiederman-Bárdos!
Letu zdar!
Ľ.J.
MB
Miloš Boron
26.09.2012, 06:51
Ďalší podvod na Slovensku nemá obdobu,kde môžu rozhodovať už len vyvolený!!!!!!!!!!!!! Je to smutné..............
ŠN
Štefan Nochta
26.09.2012, 06:26
Gyusi, k cenám sa neviem vyjadriť, nakoľko som sa neinformoval, ani ma to nezaujíma
....ale máš tam kontakt na p. Wiedermana, on Ti určite dá info...
IB
Igor Barbírik
25.09.2012, 21:26
Títo ľudia pan. Jamárikovi a Boleslavovi Novotnému nesiahajú ani po päty.
ZA
Zdeňek Adamík
25.09.2012, 21:24
Tak to lze zcela jednoduše odvodit ze Svazových dokumentů. Je však málo pravděpodobné, že by nějakým Statutárním orgánem byl nějaký - jakýkoliv, organizační výbor.
VS
Vladimír Smieško
25.09.2012, 21:12
V podmienkach TS-MS nie je zmienka o dražbe tak ako v iných TS.
Dočítal som sa ale tohoto - citujem:
Vlastníctvo holubov
Zúčastnené holuby sú považované za majetok SZCHPH s ktorým možno podľa jeho rozhodnutia disponovať.
Teraz je tá správna chvíľa - chýba údaj o definícii subjektu /org. výbor,prezídium či kto/ ktorý o tom rozhodne.
Ak vychádzame z toho že "majetok SZCHPH s ktorým možno podľa jeho rozhodnutia disponovať ", potom čiastočne Prezídium ale viac Valné resp. Zjazd.
No neviem, že by zas ľudová tvorivosť?
ZA
Zdeňek Adamík
25.09.2012, 20:49
Pokud tato dvojice měla vážný zájem mohla si je v následné dražbě vydražit. Upřednostnění určitého kupce před jiným a nevyhlášení dražby či jiné veřejné soutěže v případě že se jedná o spravování cizího majetku tedy majetku SDRUŽENÍ rozuměj SZ CHPH si možná dotyční organizátoři ...
Ale třeba se mýlím.
IB
Igor Barbírik
25.09.2012, 20:17
Celé prezídium je takýmto správním na vracanie a malo by odstúpit !
JK
Július Krško
25.09.2012, 19:48
Ahoj Štefan, to bude cena za ktorú ju kúpila tá dvojica, alebo bude 50%-ný rabat?
ŠN
Štefan Nochta
25.09.2012, 18:45
Všetky mladé holuby odkúpila z TS Nitra dvojica chovateľov WIEDERMAN-BÁRDOS. Ak má niekto záujem o mláďatá, môže sa informovať na tlf.:0905/247373, je to číslo p. Wiedermana a tento oznam uvádzam s jeho súhlasom.
EB
Eduard Buček
25.09.2012, 15:50
Ďalšia rarita v holubárskom športe na Slovensku. A potom sa čudujeme prečo nás ubúda.
ŠN
Štefan Nochta
25.09.2012, 14:56
....no Zdenku ako vidíš, Výbor nespal.....oni tvrdo pracovali, to si ich podcenil........................a je vymalováno...........
AH
Alexander Hlavatý
25.09.2012, 14:42
A aspoň by sme mali vedieť že komu a začo.
MB
Milan Blahovský
25.09.2012, 14:19
Možno organizačného výboru, ale mimo môjho súhlasu, pretože som mailom vyslovil nesúhlas s týmto krokom. Takéto praktiky som doteraz nevidel a skôr bola olympiáda obohatená o dražbu najúspešnejších holubov z takéhoto podujatia. Mrzí ma, že chovatelia zo Slovenska či Čiech boli ochudobnení o možnosť zakúpenia holuba možno aj z exotických krajín do svojho chovného oddelenia a hoci aj pod cenu, ktorú ponúkol "neznámy" kupec.
V tomto prípade nie je na mieste odpoveď, že sme potrebovali posilniť finančný fond pred olympiádou.
V tomto prípade mi táto situácia pripomína scénu z filmu Dědictví aneb....." a teď si vás všechni koupim."
Peniaze sú v živote dôležité, ale občas je skutočne dobre sa zamyslieť či znamenajú všetko.
V tomto prípade nie je na mieste odpoveď, že sme potrebovali posilniť finančný fond pred olympiádou.
V tomto prípade mi táto situácia pripomína scénu z filmu Dědictví aneb....." a teď si vás všechni koupim."
Peniaze sú v živote dôležité, ale občas je skutočne dobre sa zamyslieť či znamenajú všetko.
PJ
Pavol Javorček
25.09.2012, 13:47
Na základe rozhodnutia organizačného výboru Majstrovstiev sveta F.C.I. 2012 - nebude vykonaná internetová dražba na MTS Nitra, nakoľko boli všetky holuby dnešným dňom odpredané.
[%sig%]
ZA
Zdeňek Adamík
22.09.2012, 09:48
Budíček!
Do zimního spánku je ještě daleko.
ZA
Zdeňek Adamík
21.09.2012, 14:25
Tak fotografie z finálového preteku už jsme si prohlédli, teď už zbývá jediné, a to focení přilétlých holoubat a dražba.
Podle mých informací už se fotí v Trixu, v Řečanech a jak to vypadá v Nitre? Termín dražby už je doufám známý teď ho jen zveřejnit.
Chovatelská veřejnost už se jistě těší na posily i "souboje" v dražbách s konkurenty.
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 25 results
1