SZCHPH
SZCHPH
Darcovia krvi Žilina a okolie

Autor: Ján Bučo

Darcovia krvi Žilina...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JB
Ján Bučo
21.02.2013, 11:46
Pozdravujem Vás priatelia, Ak niekto plánujete prísť zajtra darovať krv pre moju mamu, ozvite sa prosím. Včera som sa úplnou náhodou dozvedel, že prídu nejakí chovatelia z OZ Bytča. Každého by som rád niečim obdaroval a bude mi nepríjemné ak nebudem pripravený. Môžete sa ozvať na číslo 0907847774 alebo mailom na janbuco@gmail.com . Stretneme sa zajtra ráno o 7,00 hod. pred stanicou darcov krvi v Žiline. Vopred všetkým ďakujeme za účasť. Ján, Monika, Eva a Jozef Bučovci
JB
Ján Bučo
07.02.2013, 13:27
Všetkých Vás srdečne pozdravujem, Mám na chovateľskú verejnosť (ale nielen na ňu) zo Žiliny a okolia (nie je podmienkou) jednu veľkú prosbu. Moja mama, p. Eva Bučová (niektorí si možno ešte pamätáte jej články v Letu Zdar) absolvovala na urológii v Žiline vážnu operáciu a ja by som z vďaky lekárom rád zorganizoval skupinový odber krvi práve na konto žilinskej urológie. Odber sa uskutoční na Stanici darcov v nemocnici v Žiline dňa 22.02.2013 v čase 7,00 - 9,00 hod. Pre darcov, ktorí sa mi pri odbere ohlásia je pripravené občerstvenie (pestrejšie ako obvykle) a pre piatich vylosovaných sú pripravené poukazy na tohtoročné mláďatá z holubov Klessens&De Lepper a Battenburg. Prosím všetkých záujemcov o účasť na odbere aby ju avizovali do 15.2.2013 buď mailom na janbuco@gmail.com alebo odpoveďou v tejto návštevnej knihe aby som stihol dať pripraviť všetko potrebné na hematológii a doniesť dosť "občerstvenia". Telefonicky je možné sa ohlásiť na čísle 0915848031. Moje číslo 0907847774 asi nebude fungovať lebo v čase od 11. do 15.2. budem služobne v Izraeli (keď tak skúste SMS). V mene mojej mamy Vám vopred všetkým srdečne ďakujem. Krv, ktorú môžme takto darovať je nad všetky peniaze. Letu Zdar Jano Bučo [%sig%]
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.