SZCHPH
SZCHPH
Predaj EKS + holubov

Autor: Alexander Hlavatý

Predaj EKS + holubov
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

DP
Dušan Petro-Monocký
02.03.2013, 20:18
maš pravdu...
František Šimko
01.03.2013, 20:50
... mam priateľa , už neholubára , skončil . A to pred pár rokmi keď o ňom bol článok v okresných novinách redaktorovi povedal : ja si niekedy nedovolím to čo majú moje holuby ! Povedzte čo znechutí aj takého holubára že skončí ? Mňa ani netrápi že niet mladých , ale že nám odchádzajú holubári čo ako sa hovorí rástli s holubom v srdci. Škoda že niet štatistiky ktorá by uvádzala prečo nás toľko ( a aj špičkových) odchádza ...
AH
Alexander Hlavatý
01.03.2013, 19:41
Na žiadosť môjho dlhoročného priateľa Štefana Gubrica zo Šurian uvádzam jeho oznam v plnom znení: Predám EKS TAURIS-Compakt+ XL - používaný 3sezóny. Príslušenstvo: taška na EKS, 3ks antény 15cm, kábel 5m, kábel 10m, kábel na autobatériu, trafo-napájací zdroj, nový softvér, 100ks čipov, 100ks holubov pripravených na sezónu 2013. Cena 1000eur. Končím so závodením - osobné dôvody. Tel. 0907223553, Email: gubric@atlas.sk P.s. Škoda že neplatia dohodnuté podmienky ktoré boli na papieri, čo viedlo k tak radikálnemu rozhodnutiu. Škoda aj dobrého chovateľa. Ak budeme takto pokračovať, tak budú súťažiť len "veľkí" chovatelia čo majú objednaných 3-4 koše a malí a menší sa budú len prizerať a tešiť ak im niečo zostane........
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.