SZCHPH
SZCHPH
Návrat k Olympiáde

Autor: Gabriel Prvák

Návrat k Olympiáde
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

IB
Igor Barbírik
12.04.2013, 18:46
Súhlasím s p. ing.Prvákom. Mńa by zaujímalo či aj odmeny prezídia boli zdanené aj zdravotńe poistené ako pri chovateloch ktorí sa zúčastnili na výpomoci.
JK
Július Krško
19.03.2013, 13:25
Tuhý tabak, pán Prvák. Inak súhlasím s Vašim návrhom a požiadavkou.
GP
Gabriel Prvák
19.03.2013, 12:38
Je skoro 2 mesiace po skončení Olympiády. Prezídium si schválilo odmeny a na niektorých ľudí, ktorí pomáhali na nej sa akosi pozabudlo. Osobne som bol pomáhať v nedeľu 27. januára spolu s ďalšími 4 členmi ZO Močenok. Asi v polovici februára prišli 3 chovateľom poštové poukážky s vyplatenou odmenou za vykonanú prácu. Mne a Branislavovi Straňákovi však neprišlo nič. Po rozhovore so sekretárom zväzu p. Javorčekom a oboznámení so skutočnosťou mi boli peniaze dnes doručené za čo mu patrí vďaka. O tom, že Branislav Straňák nemá vyplatenú odmenu som sa dozvedel až cez tento víkend. Pýtam sa členov prezídia z akého dôvodu sa spisovali Dohody o vykonaní práce na Olympiáde, keď p. Javorček nemá ani adekvátny zoznam kto sa výpomoci zúčastnil. Odmena bola zdanená a ja ako živnostník by som ju mal do daňového priznania zahrnúť. Ak to neurobím vytvorím problém sám sebe. Oplatilo sa mi ísť pomôcť? Žiadam prezídium o kompletné zverejnenie hospodárenia (príjmi a výdaje) na Olympiáde, pretože každý člen SZ CHPH sa nákupom rodových obrúčok za zvýšenú cenu v predchádzajúcich rokoch poskladal na usporiadaní Olympiády. Ďalej žiadam o zverejnenie všetkých ľudí, ktorí pracovali na Olympiáde a prislúcha im odmena za vykonanú prácu. Odmeny členom prezídia majú zostať tajomstvom? Zverejnite ich výšku.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.