Návraty stratených holubov

Július Krško (17.04.2013, 18:29)
Asi pred týždňom sa my vrátil holub, respektívne holubica z vlaňajšieho preteku. Ja som sa poďakoval chovateľovi za prezimovanie holubice, ponúkol som rodokmeň, nakoľko som si istý, že holubička odchovala mladé. Toto moje nahlásenie sa už nenachádza v zaletených holuboch, neviem prečo. Ak si dobre prezriete zoznam nahlásených zaletených holubov, viac ako polovica sú holuby postrácané z pretekov z minulých ročníkov. A preto sa my nepáči, že sa vymazal môj príspevok, respektívne nahlásenie holuba.Ja som to myslel vážne a za týmto vyhlásením si aj stojím.
Milan Blahovský (17.04.2013, 19:45)
Pán Krško, je síce pekné od vás, že ste dal oznam do rubriky o zaletených holuboch, ale aby sa táto rubrika nestala akýmsi náhradným diskusným fórom, tak bol príspevok ako aj ďalšie iné pokecy tipu predám či ponúkam odstránený. Keďže máte prístupové heslo na DF nie je problém umiestniť ho podobne ako tento sem. Ktovie či tá vaša holubička nemala snahu sa k vám vrátiť už na jeseň a nebolo jej to umožnené, ale to je už asi iná téma.
Július Krško (17.04.2013, 20:02)
Veď práve o to ide, jediná neprišla z 30-tých nasadených holubov. Musela mať nejaký problém, ale nebola nahlásená ako zaletená. Ale pri prvej možnosti odletieť sa vrátila domov.Celých šesť mesiacov nebola doma, ale túžba po domove v nej prevládala. Je to dobrý pocit pre chovateľa.
Milan Blahovský (17.04.2013, 20:16)
Ten pocit mohol byť krajší keby bola doma aj cez zimu, žiaľ stále je dosť tých čo im ide o to urobiť ten pocit opačným. Uveďte ešte raz jej číslo nech dotyčný má možnosť o svojom čine prečítať.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené