SZCHPH
SZCHPH
Nepochopitelné II.

Autor: Oldrich Savara

Nepochopitelné II.
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JV
Július Vida
15.06.2013, 09:33
Správne rozhodnutie. Zamedzí špekuláciam a zmätku. Nemenia pravidlá počas zápasu, ani kôli počasiu. A čo sa týka MS, tak príkladom je minulý rok kde sa prihlásilo odhadujem 60 chovateľov.
OS
Oldrich Savara
15.06.2013, 06:09
A prečo nie ? Veď teraz je to aktuálné. Nikto Ti nekáže reagovať.
ZA
Zdeňek Adamík
14.06.2013, 23:51
Oldo zcela nestranně Ti chci říci, že teď má smysl, podle mne, se bavit o MS 2014. Pořadatelem tohoto mistrovství je Prezidium SZ CHPH a to má jistou zodpovědnost a také jisté pravomoci. Takže pokud padlo nějaké rozhodnutí je třeba ho také respektovat a vyhodnotit po skončení sezony.
OS
Oldrich Savara
14.06.2013, 22:56
Dobrý večer holubári. Vypožičal som si nadpis témy od Petra, aby som Vás upriamil na rovnako či možno viac závažný problém. Ide o zápis z mimoriadného zasadania prezídia SZ CHPH zo dňa 11.6.2013 k MS 2013. Keď som si prečítal priebeh rokovania v bodoch č. 1. 2. a 3. týkajúc sa počasia a možností použitia pretekov do MS, musím uznať, že taký konsenzus som už dávno nečítal. Na strane jednej prezident uviedol dôvody mimoriadneho zasadania t.j. extremnosť počasia a na druhej strane konsenzus rozhodnutia, ktoré nemá logiku. Čo je to za odôvodnenie, že dlhší pretek za kratší sa vymeniť dá a naopak nie ? Nebolo by vhodnejšie riešiť to tak, že v pripade deklarácie na pretekových plánoch ich výmenou by sa nič neporušilo ? Uvedomili ste si páni, ktorí ste za toto rozhodnutie hlasovali, že toto rozhodnutie narobí veľa problémov a obmedzí to počet eventuálných chovateľov v MS 2013. Mali by ste byť radi, že sa chovatelia do MS hlásia a nie im hádzať polená popod nohy. Ako jeden zo starších členov si myslím, že by ste vo svojich rozhodnutiach mali byť uvážlivejší a ustretovejší. Týmto rozhodnutím u chovateľov veľa podpory nezískate ale nech je po vašom. Len aby sa vám to nevrátilo v podobe malého počtu prihlásenýh chovateľov vo všetkých kategóriách MS 2013. Rád by som si prečítal od členov prezídia ich vlastnú podporu v prospech konsenzu. Pán prezident zariadte aby sa do zápisu dostali osobné vyjadrenia k tejto otázke. Tu už nejde o knsenzus alo o to čím som a za čo si každý z nás stojí. Prosím Vás v prezídiu, nehrajte sa na skrývačku. Ak vám máme veriť budte otvorený.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.