SZCHPH
SZCHPH
Pohľad na NP Oostende

Autor: ing.Jakubec

Pohľad na NP Oostend...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Miroslav Ščibravý
01.07.2013, 17:03
p.Savara vymena nazorov je o.k. -myslel som,ze sa stretneme vo Zvoncine na vystave.Viem,ze ste nemohol prist.Dalej sa tu nebudeme rozpisovat sukromnymi rozhovormi,ktore sa uberaju mimo temu DF./urcite sa ozvem/ S pozdravom a vela zdravia praje Scibravy [%sig%]
OS
Oldrich Savara
01.07.2013, 12:47
Dobrý deň. Chovné centrum je v hre iba pri pretekoch mladých a na preteky starších holubov nenasádzame lebo žiadné už nemáme. No ak si nájdete čas a navštívite nás môžeme sa porozprávať nielen o Ostende ale o celkovej problematike okolo dlhých tratí . Na margo spolahlivej kvality vám poviem iba toľko, že ak by každý z nás vedel kde sa nachádza tak by si ju mal ponechať a zvelaďovať ju. K tej kúpe iba toľko, že Vám predávať nebudeme ale Vám darujeme. A to z dôvodu, že dobrého holuba si buď môžeme sami vychovať alebo si ho prinesieme od priateľa. Pozdravujem a prepačte moju iróniu v prvom príspevku.
Miroslav Ščibravý
01.07.2013, 08:47
Aaaa,dobre a pekne rano p.Savara! Je pravda,ze danu temu mozno nepochopim,lebo som pomalsie chapajuci clovek a preto sa niekedy musim aj dvakrat pytat na danu vec. Momentalne sa nachadzam v stadiu pochopenia myslienok predrecnikov o preteku Oostende a vychadza mi,ze o pretek nie je zaujem lebo je malo medializovany a o vitazoch sa malo ,alebo vobec nepise./ tak toto ani pochopit nechcem, bud chcem pretekat alebo nie/ Podla mna o pretek Ostende preto nie je taky zaujem/hlavne chovatelia z okolia Trnava,Pezinok,Trencin/ - lebo start nie je v skorych rannych hodinach a holuby nemozu priletovat v den vypustenia /preco su starty posunute mi nepiste,to som uz nahodou pochopil/ Nasadil som 3ks rok vyroby 2010 a stale cakam hahaha!!! A s akym poctom holubkov ste podporili Vy pretek Oostende? /Aj ked ho nemate v PP, dufam,ze Chovne cenrtum Budmerice je v hre? Ked mi tieto 3ks zlihaju,pridem si kupit/teda ak by ste predali/ nieco spolahlive,ale len staru spolahlivu kvalitu!!! [%sig%]
OS
Oldrich Savara
01.07.2013, 05:04
Dobré ráno pan Ščibravý. Kde ste to zobrali, že sa snažím zachovať Ostende ? Už na to nemám zdravie a ani podporu môjho okolia. Ja som iba naznačil, že tomuto preteku by sa mala venovať väčšia vážnosť zo strany vedenia SZ. Nič viac nič menej. Nuž a k vašej otázke prečo nemá OZ CHPH Pezinok tento pretek v pretekovom pláne tak je to preto, lebo zo strany chovateľov oň nebol záujem. A prečo nebol záujem? Prečítajte si myšlienky mojich predrečníkov možno pochopíte. Ale o tom pochybujem, inak by ste sa do tejto debaty nepustil. A ak to nie je tajné, koľko holubov ste na tento pretek v r. 2013 nasadil ?
ŠN
Štefan Nochta
30.06.2013, 13:58
Určite pretek Oostende už nie je tým, čím býval..........škoda.......pre mňa je to však vždy "malá Barcelona" a holubársky sviatok. Je na škodu veci, že organizátori preteku sa stavajú k tomu ako k niečomu "povinnému", bez chuti a elánu!! a potom to vyzerá presne tak, ako je to aj teraz. O tom, že tento pretek môže trvať aj niekoľko dní - to je predsa hádam každému jasné, že na trati sa môže vyskytnúť všeličo možné a holubky "nepadajú" ako z jednodňového preteku a preto netreba zúfať. Určite aj straty budú, domov sa dostanú len tí najlepší a dobre pripravení borci. Je veľká škoda, že víťazi takýchto kráľovských pretekov rýchlo upadajú do zabudnutia...........ja osobne takýmto borcom vzdávam hold a poklonu!! Oni si to totiž zaslúžia!! .....Až veľmi!
Miroslav Ščibravý
30.06.2013, 12:41
Pekny den p.Savara! Ked sa snazite zachovat pretek Oostende ,preco ho OZ Pezinok nema v PP ? Prajem vela zdravia a pohodu . [%sig%]
Miroslav Ščibravý
30.06.2013, 12:36
P.Bachar,osobne si myslim,ze ste to vyriesili najhorsie ako sa dalo. Podla mna ste mali ignorovat VSETKYCH A NASADIT !!! /a nie ignorovat pretek Oostende/ Myslim,ze vitazi Oostende by sa nemali len tak lahko vzdavat. Vela sil a zdravia zela priaznivec preteku Oostende. [%sig%]
OS
Oldrich Savara
30.06.2013, 07:22
Dobrý deň priatelia. I ja si myslím, že NP z Ostende sa nedostáva dostatok pozornosti. Mám podobné skúsenosti a nebyť Daniela Krajčíka tak nik z vedenia SZ o našu národnú víťazku z r. 2010 a tretiu v internacionálnom poradi pri viac ako 20.000 nasadených holubov ani nezavadil ! Dúfam, že v tomto roku to bude lepšie a práca ludí ktorí sa snažia tento pretek zachovať bude dôstojne ocenená.
PB
Pavol Bachár
29.06.2013, 23:38
Moja Národná víťazka Oostende 2012,SK 08-0603-225 bola na CV a je fakt, že nebola ani uvedená v katalógu na tak významnej výstave akou je Olympiáda. O reportáž o Národnej víťázke požiadali len zahraničné média, tak si v časopise LETU ZDAR prečítajte môj názor na tieto preteky. Doteraz som sa nesťažoval, pretože je to nezvratné a zbytočné. Moja odpoveď je, že som NP Oosende 2013 ignoroval a nenasadil. S pozdravom Letu Zdar [%sig%]
DD
Dalibor Duľa
28.06.2013, 22:20
Tak pane- ing.Jakubec!!!,zrejme ste ing.!!!pretože, keď ste p.Blahovského nazvali nekompetentného takto, ste riadne prestrelil,osobne som videl ako 14 dní nahadzoval do PC, všetky zúčastnené krajiny Olympiady,povedal som, že v živote by som to nerobil,ja navrhujem aby ste budúci katalóg spravili Vy zadarmo ako M.B.s pozdravom pán inžinier..........
MB
Milan Blahovský
28.06.2013, 18:58
Pán Ing., pán Mgr. zostavoval katalog v časti športových a štandardných kategoriach a nemal na starosti reklamy, dalšie úpravy mal na starosti Dr.Dudzik. Čo chcete tu rozpitvávať ? Počty strán a dalšie detaily boli mimo mňa, tak si to najprv overte a potom tu vypisujte.
In
ing.Jakubec
28.06.2013, 16:07
Nie som už členom tohto spolku,ale vlani,aj predchádzajúcich 40 rokov som bol.Poznámka magistra Blahovského k Oostende ma inšpirovala ešte zareagovať. Videl som video,kde pán magister skromne hovorí kolegom z Poľska,že katalóg olympiády Nitra/spojený s CV/zostavoval on sám.Ja dodávam,že bohužiaľ.Z hľadiska celoslovenských pretekov je v ňom okrem Gothy iba 1.H z Berlína a 1.Ha z Londýna,všetko na 1/8 strany.Asi platená reklama už neuvolnila ďalšiu aspoň 1/8.O Oostende ani ťuk.Všetky prvé 3 holuby z Oostende aj Londýna boli vystavené,ale do katalógu sa nezmestili.Takéto je uznanie NP Oostende a olympijského preteku v praxi,keď niečo robí nekompetentný človek.Takýto prístup zdegradoval tieto holuby na úroveň nejakých dražobných holubov.Isto to nikoho nepovzbudí k prípadnej účasti. Pretek Oostende už existuje len vďaka zaradeniu do pretekových plánov najväčších OZ-Trnava a Trenčín.Organizovať najväčší NP systémom,kto chce dať,nech donesie holuby niekde na Považie je trápny. Holuby letia,tak prajem dobrý let a slávu na výstavách.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.