SZCHPH
SZCHPH
MS

Autor: Peter Matalík

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MK
Marián Kočíšek
10.08.2013, 17:28
To som určite nechcel povedať, vďaka za otázku, aby som svoj názor mohol upresniť. Žiadneho zástupcu neoznačujem za nekompetentného, myslím to všeobecne; ani v parlamente po prijatí zákona nerobia jeho výklad poslanci (zástupcovia ... pri jeho prerokúvaní a hlasovaní), ale predkladateľ zákona.
ZA
Zdeňek Adamík
10.08.2013, 16:54
Chcete tím říci, alespoň tak to z Vašich slov chápu, že Váš, Vámi zvolený, zástupce ve VZ byl či je nekompetentný? To snad ne.
MK
Marián Kočíšek
10.08.2013, 12:26
Naozaj vyzerá byť jednoduchšie spýtať sa zástupcu OZ, ktorý bol na VZ,avšak položme si otázku: je jeho výklad smerodajný/záväzný? Určite nie, ide iba o názor tohto zástupcu (problémy by nastali napr. aj vtedy, keď by sa rôznili názory viacerých zástupcov). Na to má byť niekto kompetentný - ako uvádza p. Matalík, dopredu učený, nejaká autorita. [%sig%]
MĎ
Miroslav Ďurana
10.08.2013, 00:23
A toto je problém.Keď chceme niečo prijať, tak by to malo byť jasné aj na východe a tiež na západe.Pán Matalík,veď vy ste to už raz napísal.MS je pre 1percento chovatelov a 99 percent to nezaujíma a určite stým nebudú mať problém ani teraz.Kedysi to počítal M.Bláhovsky ak sa nemýlim a niektorý sa tam ocitli ,aby o tom vedeli.A takto si potom porovnajme MS.To už nechávam na každom ,aby si spravil o tom úsudok sám.
PM
Peter Matalík
09.08.2013, 19:39
Mne je to, ako som už uviedol jasne,len poniektorí začínajú špekulovať.
DK
Dušan Konečný
09.08.2013, 17:13
Nam v Bratislave to tiez nebolo jasne, overil som si to s Tiborom Gornalom a jednoznacne ma usmernil, ze sa jedna o 5 konkretnych holubov, ktore priniesli z pretekov v danej kat. po 5 koeficientov. Po lopate povedane, treba mat doma 5 ESO holubov.
MB
Milan Blahovský
09.08.2013, 13:01
Podmienky MS 2013 - 2016 schvaľovalo Valné zhromaždenie. Predpokladám, že aj OZ Sabinov má svojho zástupcu vo VZ. Nie je jednoduchšie sa ho to priamo opýtať ? Predsa to sú ľudia, ktorí vás zastrešujú na pôde SZ a teda by sa vám mali zdôveriť a to nie iba v takom to bode ako sú podmienky MS. Možno sa mýlim ako obvykle.:o))))))))))))))
PM
Peter Matalík
09.08.2013, 12:22
Na podnet chovateľov som si ešte raz prečítal všeobecné ustanovenia k vyhodnoteniu MS,nie je tam jasne uvedené resp.zadefinované vyhodnotenie holubov.Poniektorí si urobili výklad po svojom a počítajú napr. na KT 5 rôznych holubov z 5 pretekov.Ja som to osobne pochopil,ale veľa chovateľov ,ako som už uviedol si to vysvetľuje po svojom.Nebolo by od veci upresnenie od kompetentných,aby sa predišlo nedorozumeniam.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.