SZCHPH
SZCHPH
Predaj holubov-Ondrejčík Emil

Autor: Ing.Štefan Krescanko

Predaj holubov-Ondre...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

DD
Dalibor Duľa
24.08.2013, 22:11
Ahoj Milan,neboj Emil neskončí dnes nasadil na Martin.Ja mu fandím a bolo by na škodu ak by prestal.
MB
Milan Blahovský
24.08.2013, 12:01
Treba sa dobre vyspať a napokon ani predávať nebude treba. Emil, takto verejne si to za posledných 10 rokov ešte neurobil, darmo, nová doba...:o)))))))))))
IK
Ing.Štefan Krescanko
24.08.2013, 11:15
Inzerát bol napísaný presne podľa pokynov pána Ondrejčíka. Doterajší záujem bol v prevažnej miere na kúpu konštatovacích hodín a EKS. Ich samostatným predajom by sa stratila podstata inzerátu a to predaj holubov z dôvodu ukončenia chovu. Preto oznamujem rozhodnutie,že predaj je aktuálny ako celok. [%sig%]
DJ
Dušan Jánošík
24.08.2013, 09:31
Vážený pán Krescanko uviedli ste neuplný inzerát volal som s dotyčným pánom mal som záujem o holuba rasy Tournier ,kedže sme z jedného klubu a poznam tieto holuby a odpoveď bola ,že predaj je len vcelku za holuby aj hodiny a EKS tak to prosím dajte do poriadku ,aby sa predišlo zbytočným telefonátom.
IK
Ing.Štefan Krescanko
23.08.2013, 18:01
Predaj holubov - Ondrejčík Emil Zo zdravotných a osobných dôvodov končím s chovom poštových holubov. Preto po- núkam na predaj : - 130 ks mladých - 2013 cena 5 € /ks. Holuby sú zaočkované proti PMV a preliečené proti Adeno - 70 ks - 2012 a starších závodníkov cena 10 € /ks. Holuby pochádzajú z línii Braakhuis, Tournier, Koopman, Kokai, Matalík, Gaško. V roku 2013 vylietali 9.miesto v OZ SNV v konkurencii 101 chovateľov a 13. miesto KDTVR Spiš v konkurencii 207 chovateľov - 30 ks chovných holubov uvedených línii- cena dohodou. Ďalej ponúkam - konštatovacie hodiny Paloma v 100% stave + k tomu ďalšie hodiny Paloma na ND všetko za cenu 100 €. - EKS Bricon Speedy + 2ks anténa 2 pole šírky 28 cm, napájací zdroj, cena 450 €. Ondrejčík Emil Markušovce 37 Okr.Sp.Nová Ves Tel:+421 918 803596 [%sig%]
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.