SZCHPH
SZCHPH
vysledky

Autor: Juraj Tahotný

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MB
Milan Blahovský
30.08.2013, 11:39
Jednoducho preto, lebo ste tak napísali ako keby som mohol za oneskorené spracovanie. Nestranný to tak pochopí.
JT
Juraj Tahotný
30.08.2013, 11:05
pan Konečny aj ked neskor ale spracovanie super . Nieje mojim cielom len kritizovať ked treba treba aj pochvaliť.
DK
Dušan Konečný
29.08.2013, 14:17
p. Tahotny, mozno si neuvedomujete, ze v OZ Bratislava pretekame tuto sezonu s evidenciou. Pre mlade holuby bol termin odovzdania evidencia v sobotu o polnoci. Aby mohli byt vypracovane vysledky, musia byt najprv do systemu nahodene evidovane holuby, co v praxi znamena import vyse 5000 udajov. Aby som chovatelom OZ Bratislava vysiel v ustrety, mali moznost namiesto vypisovania formularov s evidenciou odovzdat zoznam cipovanych holubov, cim som samozrejme nalozil pracu sam sebe. A vyzera to tak, ze stale plati "za dobrotu na zobrotu" A boli to prave senkvicke zoznamy cipovanych holubov, ktore boli vytlacene v pochybnej kvalite s poprehadzovanuym poradim starych a mladych holubov, ktore zdrzali proces importu evidovanych holubov. Dalsia vec: ako chcete mat vysledky v stredu, ked som v stredu dostal posledne podklady? Neviem, ci si riesite nejake Vase komplexy alebo stale neviete rozdychat ten vyradeny pretek, kvoli zlyhaniu EKS ale v kazdom pripade predtym, ako nieco zacnete v buducnosti verejne kritizovat, skuste si aspon zistit zakladne fakty...
JT
Juraj Tahotný
29.08.2013, 13:51
pan Blahovsky vas som spomenul len okrajovo ano to bol problem lebo vysledky sa posielali na druhy koniec republiky.Prečo hned tak ironicky kritizujte dalej ?
MB
Milan Blahovský
29.08.2013, 13:11
pán Tahotný, ja nemôžem za to že ste to 2-3 dni vláčili poštou. Spracovanie skoro vždy závisí od rýchlosti dodania výsledkov. Takže kritizujte ďalej.
ŠN
Štefan Nochta
28.08.2013, 20:16
nie ste posledný.....OZ Komárno nemá ešte ani pretek...:-))))
JB
Jaroslav Boros
28.08.2013, 20:05
nie ste posledný este nemáme ani my oz detva
JT
Juraj Tahotný
28.08.2013, 19:00
zaujimalo by ma ako člena zochph šenkvice prečo nie su výsledky preteku mladat ked je streda večer myslim že bratislavska oblasť by mala zvažíť či mame šíkovneho vypočtara, V pezinku sme krytyzovali pana Blahovskeho dnes sme ako Bratislava v spracovani vysledkou ako posledny
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.