SZCHPH
SZCHPH
stránka 0Z Bratislava

Autor: Igor Barbírik

stránka 0Z Bratislav...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

DK
Dušan Konečný
30.09.2013, 09:10
Stranky boli testovane na vsetkych dostupnych prehliadacoch (IE 6,7,8,9,10, Chrome, Firefox, Opera, Safari) pod 6 roznymi operacnymi systemami (Win XP, Vista, 7,8 MacOS, Fedora Linux), vsade bez problemov. Od spustenia vo februari 2013 az doteraz nebol hlaseny jediny pripad, ze by sa chovatel nedostal k zobrazeniu vysledkov. Na 99,99% si dovolim tvrdit, ze sa jedna o problem s Vasim pocitacom/prehliadacom a kvoli tomu urcite nebudeme cele vysledky kopirovat na stranky, ktore sa Vam zhodou okolnosti zobrazuju spravne. Co mozete urobit: - aktualizovat svoj prehliadac na najnovsiu verziu - vymazat cookies - vymazat historiu a vyrovnavaciu pamat prehliadaca (cache) - preinstalovat prehliadac - pouzit iny prehliadac - odstranit alebo deaktivovat pripadne pluginy (doplnky) v prehliadaci
IB
Igor Barbírik
27.09.2013, 20:40
Pán Konečný pre mna je podstatne že mi to tam nejde otvorit a vypisuje mi to že na stránke sú chyby.Tá stránka OZ bola niekolko rokov vporiadku,preto nechápem prečo sa výsledky nachadzajú na inej stránke,ked ich chcete mat na svojej stránke tak doplnte k starým holubom aj mládata.Pre mna je podstatné aby som tu stránku v pohode otvoril.
DK
Dušan Konečný
27.09.2013, 17:15
Bratislavske vysledky 2013 su komplet na mypigeons.eu
IB
Igor Barbírik
27.09.2013, 16:48
Môže my niekto povedat alebo poradit ako sa nanej dajú prezerat výsledky mládat 2013 . Bola to dobra stánka,ale len bola zdá sa že niekto .si zobral viac na plecia jak sa dá utiahnút.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.