SZCHPH
SZCHPH
Zvyšovanie členského

Autor: František Šimko

Zvyšovanie členského
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

EK
Ernest Kováčik
06.12.2013, 09:10
Ťažko sa žije tomu ,ktorý je čestný , a spravodlivý . Ale sa oplatí .! [%sig%]
MB
Milan Blahovský
06.12.2013, 08:01
Štefan či Zdenek , mňa netrápi či ma ohovárajú alebo majú starosti so sebou, mňa trápi, že práve tí "neaktívní" sú obzvlášť úspešní vo svojich okruhoch priaznivcov. Už mnohokrát v našom živote omieľané: "Kto nič neurobí, nič nepokazí."
ŠN
Štefan Nochta
06.12.2013, 05:32
Milan, pokiaľ Ťa niekto ohovára za Tvojím chrbtom, zostane vždy len za Tebou......a nikdy sa nedostane ani len na Tvoju úroveň..........
ZA
Zdeňek Adamík
05.12.2013, 20:27
Milane jen tak: To co si o Tobě myslí druzí lidé není ani Tvůj problém, a ani Tvoje starost. Pokud má někdo s Tebou problém, pamatuj, že je to jeho problém!
MB
Milan Blahovský
05.12.2013, 18:52
Osobne ma mrzí, že sa k tejto téme nevyjadrím, hoci mám svoj názor. Toľko krát som sa k niečomu vyjadril a ostal som trňom v oku obom stranám. Možno postačí uviesť skúsenosť zo života : "Nevzdelaný človek, neškodný človek." Aspoň v niektorých fázach života.
JD
Jozef Daníšek
05.12.2013, 13:27
Pozdravujem! Nečakajte pán Kováčik,že niekto odpovie.Mal by však niekto odpovedať z tích šiestich ktorí boli proti 4 Euram.Nech sa nehanbia vyjavia nám ,prečo ich" bolí," že sa neodhlasovalo tých 8 Eur.A aká škoda sa tým napáchala.
EK
Ernest Kováčik
05.12.2013, 06:51
Tak téma nemala by byť uzavretá ! Nakoľko špekulanti ostali , na mieste . A keď nie tejto strany - tak počase , príde špatný nápad z druhej strany . Na otázku pána Šimka nikto neodpovedal ---Kompedentni sú ako Šptrosi . [%sig%]
PM
Peter Matalík
04.12.2013, 18:05
Tým je téma uzavretá,osobne si myslím,ýe prevážil "zdravý" rozum
František Šimko
04.12.2013, 17:48
Práve som čítal zápis SZCHPH a členské ostáva 4 e. Ďakujem všetkým čo reagovali na nerozumný návrh ohľadom zvyšovania členského. Vraj osveta ... Ako by ste reagovali keby napr. v Tescu vám pri pokladni naučtovali aj za to že ste v schránke našli leták teda ste boli informovaní ...
ĽJ
Ľudovít Jančok
04.12.2013, 16:47
Zdravím Vás. Mňa zaujíma členské bez príveskov, to ja zaplatím, kto chce písanky nech si ich kúpi. Pozdravujem Ludvik.
JH
Ján Hrnko
04.12.2013, 16:32
Ja len krátko . Všetko je dobre ale nie pre každého . Keď to má biť pre všetkých tak mali by s tým súhlasiť asi všetci.
Miroslav Ďurana
21.11.2013, 22:30
Chcem sa opýtať , páni chovatelia, nerobí si v záznamníku reklamu nejaká nemenovaná firma na predaj liekov pre holuby?Volá sa to skrytá reklama a my chovatelia máme niekomu platiť za reklamu?Nie, neprosím a myslím viacerí z nás tiež.
EB
Eduard Buček
21.11.2013, 21:34
Toto všetko čo nam ponúkli za 4 eura potrebuje max. 30 % chovateľov. Či sa mýlim ? Načo vnucovať niekomú továr o ktorý nemáme záujem. Ale zatial nie je nič odklepnuté ,tak že treba dúfať v zdraví rozum.
ŠN
Štefan Nochta
21.11.2013, 10:26
Myslím, že keď by štatutár každého OZ nahlásil, že koľko potrebuje uvedených "materiálov, " bolo by jasné, či sú vôbec potrebné, či je vôbec záujem.........a bolo by vymalováno........
JM
Ján Melichárek
21.11.2013, 09:44
,,,,,,,,,,,, Máte pravdu p.Šimko prečo by som si mal kupovať v obchode to čo nepotrebujem
František Šimko
20.11.2013, 16:34
Bol by som zvedavý kto konkrétne navrhol zvyšovať členské a prečo . Veď ak zväz chce predávať kadejaké brožurky na kriedovom papieri nech sa nahlási záujem ako krúžky či gumičky a nie paušalne to každému poslať. Vraj aby bol každý dobre informovaný... Nie je to dobrý nápad. A bude sa tvrdiť to ja nie , to plénum . to výbor , to valné zhromaždenie ,to ... Ale malo by byť : to ja Šimko som navrhol lebo , a poviem prečo .Pri výdavkoch na poštové holuby sú 4 eurá níč ale ide o princíp .
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.