SZCHPH
SZCHPH
Poďakovanie

Autor: Ján Kabatiar

Poďakovanie
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ZA
Zdeňek Adamík
01.12.2013, 14:45
Pane Kabatiar, to jste to brzo vzdal. Co tak se odvolat? A existují i jiné možnosti... Trest zatavení činnosti na tři roky je likvidační, to je téměř stejné jako na doživotí, možná se někdo i nad tímto zamyslí. Kdyby se jednalo o podvodné jednání tedy porušení PP, tak by to bylo asi něco zcela jiného. Patrně to obě strany řeší horkou hlavou. A to je vždy špatně. Zejména Vy byste se měl výboru OZ omluvit, tedy pokud to dokážete.
LK
Ladislav Kerekes
01.12.2013, 13:37
Pán Kabatiar moje tel. číslo je: 047/4381866, mob. 0911746699. Pekný deň.
JK
Ján Kabatiar
01.12.2013, 13:11
Pán Kerekeš pošlite mi Vaše číslo telefónu. Ja Vám zavolám a uvediem veci na pravú mieru. S pozdravom
LK
Ladislav Kerekes
01.12.2013, 11:15
Pán Kabatiar , prezrel som si evidenciu OZ Pezinok , aby som zistil , že kde ste vlastne členom ZO. Vás som našiel v ZO Budmerice, ale pána Šafara som nenašiel v žiadnej ZO. Evidenciu som prezrel viac krát, ale bezvýsledne. Je možné, že nastal preklep a jedná sa o pána Šavaru. Preto by bolo správne, aby kompetentný objasnil vzniknutú situáciu. Ja si myslím, že ak sa jedná o pána Šavaru bezdôvodné sankcionovanie nepripadá v úvahu. Pán Šavara je natoľko profesionál, že sa nezníži k takým praktikám ako uvádzate vy.
PR
Peter Rešutík
29.11.2013, 21:13
Tiež mi je to divné...a aký má byť dôvod?
MB
Milan Blahovský
29.11.2013, 10:37
Pán Kabatiar, nechápem ako môže jednotlivec niekoho vylúčiť zo SZ ?
JK
Ján Kabatiar
28.11.2013, 20:52
Ďakujem pánovi Šafarovi a spol,za vylúčenie zo SZCHPH,ušetrený čas, peniaze a nech sa im darí pochovávať naďalej pezinskú oblasť, letu zdar.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.