OZ CHPH DETVA

Peter Rešutík (04.12.2013, 21:55)
OZ CHPH DETVA pozýva všetkých svojich členov ako aj širokú chovateľskú verejnosť na oblastnú výstavu PH ktorá sa bude konať 15.12.2013 (t.j v nedeľu) od 09.00 - 17.00 hod. Výstava sa uskutoční v kultúrnom dome v obci Mýtna (vedľa hlavnej cesty). Predaj produktov a krmív zabezpečený prostredníctvom f. ANIMAL - Majcichov, Anton Valiga predaj gritov a krmív. Pre návštevníkov je pripravená veterinárna prednáška o chorobách poštových holubov o ktorých bude prednášať MVDr. František Krupan. Taktiež si môžte zakúpiť kvalitné poštové holuby priamo od niekoľko násobného majstra OZ SNV Mgr. Milana Blahovského. Pre návštevníkov je pripravená tombola ako aj chutné občerstvenie. Tešíme sa na vašu návštevu.
Eduard Buček (15.12.2013, 21:07)
Výstava na super úrovni,krásne usporiadanie klietok ,krásne holuby,pekná tombola,super strava aj obsluha, krásne poháre super ľudia Na to že je to OZ založená pred rokom ,klobuk dole. Hodnotím na 1. Len tak ďalej.
Jaroslav Boros (16.12.2013, 14:15)
Za perfektnu výstavu nasej OZ môzu chovatelia podakovat presedovi OZ Ing. Jozefovi Fekiacovi ktorý zobral všetko do vlastných rúk a postaral sa od A poZ či už o klietky podstavce posudzovatelov odbornú prednášku občerstvenie dovoz odvoz.výstava sa konala na ZO Lovinobana z ktorej niektorý členovia asistovali spolu s výcvikárom celej OZ pánom Rešutíkom touto cestou ostatný členovia ZO Lovinobana dakujú áktérom výstavy za pekne strávené nedelné chvíle medzi priatelmi-holubármi a prajú vsetkým ostatným OZ na Slovensku podobný zážitok LETU ZDAR

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené