SZCHPH
SZCHPH
vystava tornala

Autor: Robert Molnár

vystava tornala
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

IM
Ing.Stanislav Matuška
22.12.2013, 23:12
My jsme v sobotu z výstavy domů neodjeli, přespali jsme v penzionu U Zeleného Stromu do neděle, tedy do dneška. Nechtělo se nám jet v sobotu za tmy. Tornaĺa se opět vydařila, užili jsme si této výstavy opravdu maximálně, proběhly debaty a kamarádská setkání. Poděkování patří celé organizaci a hlavně pak kamarádům László Babikovi a Vincze Gézovi. Já mám u pořadatelů malý dluh, ale ten vyrovnám v příštím ročníku. Veřejně přísahám a doufám, že mně rok počkají :-)) Přejeme všem pořadatelům, ale i ostatním chovatelům, příjemné prožití svátků vánočních a po krátkém odpočinku i veselého Silvestra. Bohdana a Standa Matuškovi
PR
Peter Rešutík
21.12.2013, 23:14
Tiež sa pripájam k poďakovaniu...ten kto nebol môže ľutovať
PM
Peter Matalík
21.12.2013, 22:43
Pripájam sa a môžem iba poďakovať G.Vicemu, L.Babikovy a ostatným organizátorom k zdarnemu,reprezentačnému priebehu výstavy.Všetko profi na úrovni,vďaka !
RM
Robert Molnár
21.12.2013, 18:09
nemozem nic ine napisat len to ze to bolo vyborna vystava. ked to zoberu spravny ludia do ruk /vincze geza a spol./a ako to bolo na vystave oz detva v mytnej /jozko fekiac a spol./ inac to dopadnut ani nemoze. dakujem. s pozdravom robo molnar
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.