SZCHPH
SZCHPH
Poďakovanie

Autor: Jaroslav Kronka

Poďakovanie
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JA
Ján Allarám
21.01.2014, 09:26
A tiež chcem poďakovať členom a funkcionárom ZO Mýtne Ludany za spoločne strávené chvíle ktoré sme spolu strávili a určite na ne budeme spomínať v dobrom. Začiatky v novej ZO budú ťažké, ale budeme sa snažiť všetko robiť podla pravidiel. Teraz keď sa zakladajú nové ZO, pozerajme sa na nás chovatelov ako na priatelov a nie na súperov. S pozdravom Ján Allarám
JK
Július Krško
19.01.2014, 12:00
V mene členov ZO Vyškovce nad Ipľom, sa chcem tiež poďakovať výboru OZ Levice za ústretový krok na vytvorenie dvoch nových ZO v OZ Levice. Pevne verím že naša spolupráca bude korektná a medziľudské vzťahy budú na patričnej úrovni. S pozdravom Július Krško.
JK
Jaroslav Kronka
18.01.2014, 12:52
Týmto mojím príspevkom by som chcel poďakovať za dve novo-vznikajúce ZO Levice a Vyškovce nad Ipľom dvom oblastným funkcionárom a to predsedovi levickej oblasti Ing. Františkovi Hajkovi a oblastnému výcvikárovi Dušanovi Kasanovi za ich ústretovosť a pochopenie pri odsúhlasení našich ZO na rozšírenom oblastnom výbore, na ktorí sme boli pozvaní v Starom Tekove. Chcel by som na to poukázať, že keď funkcionári ako máme my, sú aj v iných oblastiach, tak problémy, ktoré sú, sa dajú riešiť. Myslím si, že teraz sa už môžme sústrediť len na holuby a baviť sa týmto našim koníčkom. Zároveň by som Vás Ferko a Dušo chcel za prípravný výbor ZO Levice pozvať na ustanovujúcu schôdzu, ktorá sa bude konať 24.01.2014 v Leviciach v Holland Pube oproti mlynu na 1.poschodí o 17:00. Ešte raz vďaka za chovateľov z Levíc a Vyškoviec. Sme presvedčení, že naša spolupráca na oblastnej úrovni bude korektná a medziľudské vzťahy, ktoré boli trochu narušené sa týmto napravia. S pozdravom Jaroslav Kronka
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.