SZCHPH
SZCHPH
Športové pásma

Autor: Milan Blahovský

Športové pásma
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MB
Milan Blahovský
14.03.2014, 16:19
Snáď to pochopia aj ďalší tvorcovia športových pásiem, skôr ako to odošlú na SZ. Prevencia je vraj účelnejšia a hlavne lacnejšia ako liečba.
PZ
Peter Záhorský
14.03.2014, 15:59
Dobrý deň p. Blahovský, - informácie treba čerpať z oficiálnych zdrojov a nie so súkromných webových stránok (výbor OZ CHPH Nitra neručí za obsah uverejnený na súkromných stránkach) - uverejnený PP (na webe p. Vargu) je návrh OV z 13.2.14 predložený na schválenie oblastnej konferencii (je to tam uvedené, vľavo hore) - pri športových pásmach je uvedená poznámka, že ich deklarácia bude závisieť od úpravy PP na VZ (je to uvedené vpravo dole) - absolvoval som Valné zhromaždenie SZ CHPH 1.3.2014, tam to bolo jasne vysvetlené a hneď som to opravil (v správnom PP je v deklarácii je len jedno ŠP - ZO Lužianky + Močenok, obidve ZO sú z jedného VS) - požiadal som p. Vargu, aby nahradil PP na jeho webe za správny - definícia ŠP - športové pásmo je dobrovoľné združenie dvoch alebo viacerých ZO v rámci jedného VS alebo OZ – len ak nemajú vytvorené VS. Vznik ŠP berie na vedomie výbor OZ. S pozdravom Záhorský [%sig%]
PM
Peter Matalík
14.03.2014, 10:49
Milan-veľmi vhodné upozornenie.Týka sa to aj nás OZ Sabinov.Škoda.
MB
Milan Blahovský
14.03.2014, 10:16
Pri náhodnom prezretí si pretekového plánu OZ Nitra postrehol som, že ich športové pásma sú vytvorené zo ZO rôznych VS. Podobných variant bude zrejme aj v iných OZ dosť. Je to potrebné rozdiskutovať skôr ako sa op䝻 na svetlo dostane nejaký podozrivý koeficient.
Je to v súlade s PP SZ ?

http://www.team-varga.sk/images/PP.pdf
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.