SZCHPH
SZCHPH
Hlasenie startov 2014

Autor: Dušan Konečný

Hlasenie startov 201...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

DK
Dušan Konečný
07.05.2014, 12:36
Startovanie pretekov na MyPigeons.eu doplnene o pocet chovatelov a holubov. Casove udaje (hodina,minuta startu) je mozne oddelit dvojbodkou, ciarkou, bodkou, medzerou alebo pomlckou - nemali by sa objavovat komplikacie pri zadavani startov mimo okruhlych casov, fungovat by malo bez problemov zadanie napr. 7 45 | 7.45 | 7,45 | 7:45 | 7-45 "Starteri" a vypoctari maju oddnes aj pravomoc/moznost pridat informacie o pocasi pri dolete holubov a odkaz na video na youtube Informacie doplnene aj do manualu [%sig%]
IO
Ivan Oravec
04.05.2014, 11:16
VD-40 pomohlo!
JP
Jaromír Patera
28.04.2014, 15:27
netrep
MB
Milan Blahovský
28.04.2014, 15:01
Prevzaté z prvého príspevku: Pre hlasenie startov na MyPigeons.eu je potrebne mat v programe vytvoreny pretekovy plan, co k dnesnemu dnu nesplnaju OZ Senica OZ Levice OZ Brezno Doplním, že aj OZ Dlhé Pole.
MB
Milan Blahovský
27.04.2014, 22:25
To je ok, nemyslel som to tak. Že nik nepotreboval ťa v tejto "funkcii" nahradiť je problém.
AH
Atilla Horváth
27.04.2014, 21:37
Milan s mojou "funkčnosťou" ešte nie sú problémy a so zverejňovaním štartov už nemám nič spoločného. [%sig%]
IO
Ivan Oravec
27.04.2014, 21:16
Tu postači tento prípravok.....
ZA
Zdeňek Adamík
27.04.2014, 13:50
No tak to je něco: 6 měsíců stály kabiny někde odstavené a nic se nedělo..... Tomu říkáte regulerní start?
DK
Dušan Konečný
27.04.2014, 13:19
MB
Milan Blahovský
27.04.2014, 12:16
Nie je tým výpadkom nefunkčnosť p.Attilu Horvátha, ktorý asi skončil s chovom či pretekaním s PH a v minulosti bol určený pre zverejňovanie štartov ????
LJ
Lubomír Jasovský
27.04.2014, 11:52
Pre výpadok internetu a technické problémi, na osobnom PC nebolo možné skôr zverejniť čas štartu, na stránke zvezu.Za pochopenie ďakujeme. OZ Sereď Pretek: Velké Meziříčí 27.04.2014 Štart: 07:00 hod
MB
Milan Blahovský
27.04.2014, 10:30
Nemusíš sa ospravedlňovať, nie je dôvod, aspoň vidíme realitu .
DK
Dušan Konečný
27.04.2014, 10:14
Ospravedlnujem sa, ak som niekde sposobil spravou zmatok. Dovcera som zil v presvedceni, ze schph.sk uz pre tuto sezonu nefunguje . Ale kedze je stranka funcna, prechod bude plynuly a mame dost casu na vychytanie pripadnych much. Starty je vsak potrebne zadavat aj do vypoctoveho programu (je tym podmienene nahadzovanie doletov) Oficialny prechod bude podchyteny obeznikom, v kazdom pripade je vsak aplikacia pripravena (este doplnim samostatne polozky pre pocet chovatelov/holubov). Rozdiel oproti doterajsiemu systemu je najma ten, ze si konto vytvarate sami pri registracii (potrebna e-mailova adresa), heslo si vyberate sami, pre pridelenie pravomoci staci nasledne napisat mail na holubar@holubar.sk, tak ako je to v manuale
MB
Milan Blahovský
27.04.2014, 08:45
Niektorí ( pravdepodobne noví ) funkcionári na poslednú chvíľu testujú pripojenie a funkčnosť hesiel pre zadávanie časov štartov.
Urobte to ešte pred prvým pretekom, pretože nemusím byť práve v dosahu PC aby som to dodatočne za nich urobil.
TF
Tomáš Fiala
27.04.2014, 08:34
OZ Šurany + OZ Komárno Pretek: Hustopeče 27.04.2014 Štart: 07:30 hod
DK
Dušan Konečný
27.04.2014, 01:12
Po dohode s predsedom pretekovej komisie bolo pre sezonu 2014 pripravene hlasenie startov pretekov v novom vypoctovom programe MyPigeons.eu. Kedze prve preteky sa letia uz dnes, funkcionari OZ, ktori zatial nemaju konto/pravomoci na MyPigeons.eu mozu ohlasit start na diskusnom fore, dalsie starty by uz mali byt hlasene priamo v aplikacii. Tymto by som rad poprosil funkcionarov OZ, ktori su zodpovedni za hlasenie startov na internete o registraciu a vyziadanie pravomoci podla pokynov v navode V ramci regionov je potrebne dohodnut sa, kto bude hlasit starty regionalnych pretekov - pri nich sa hlasenie automaticky prenasa na vsetky zucastnene OZ bez moznosti individualnych uprav Zobrazit navod pre hlasenie startov Pre hlasenie startov na MyPigeons.eu je potrebne mat v programe vytvoreny pretekovy plan, co k dnesnemu dnu nesplnaju OZ Senica OZ Levice OZ Brezno
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.